Kungsholms strand 135, lgh 0201

Kungsholmen, Stockholms kommun Se på karta

16 500 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
4 rum
Boarea
182,5 m²
Balkong
Nej
Våning
2 av 9, hiss finns
Byggår
1926
Förening
BRF Bojen 14
Om föreningen
Avgift
7 770 kr/mån
Driftkostnad
4 000 kr/år
Pris/m²
90 411 kr/m²
Antal besök
12 856
Dagar på Hemnet
24

ACCEPTERAT PRIS ELLER FÖRSÄLJNING TILL HÖGSTBJUDANDE!

Varmt välkommen till denna sensationella fastighet, byggd av AB Förenade Chokladfabrikerna som började tillverkningen av Mums-Mums, Plopp och Romerska bågar just här. Nu har du möjlighet att förvärva och designa just ditt drömboende i ett häftigt projekt som blir färdigt för inflyttning 10 månader efter beviljat bygglov (målsättningen är att inflyttning ska vara våren 2022).

Denna unika lägenhet har fönster från golv till tak med 4,1 meter i takhöjd. Det ger ett maximalt ljusinsläpp som tillsammans med fantastisk sjöutsikt mot Karlbergssjön skapar en unik och exklusiv känsla i bostaden. Lägenheterna är också utrustade med ljudreducerande glas som bidrar till känslan av lugn och harmoni. Den genomgående standarden för bostaden är hög. Projektet är nyproduktion i en redan befintlig fastighet, vilket ger fördelen att du som förvärvare får garantier dels enligt modellen 5 + 5 år, dels enligt samtliga av de senaste reglerna från Boverket.

Bostaden erbjuder en öppen och social planlösning mellan kök och vardagsrum vilket ger ett utmärkt ljusflöde från stort fönster mot Kungsholms strand. Väldisponerade sovrum, lyxigt och generösa badrum med en bastu och optimal förvaring.

Planritning och materialvalsbeskrivning som bifogas annonsen är ett förslag och ger stort utrymme för dina eventuella önskemål om ändringar. Ju tidigare du visar intresse och väljer att vara med i processen, desto mer kommer du att kunna påverka såväl materialval som planlösning.

Här har du Kungsholmens bästa läge med närhet till såväl lugna promenadstråk, Fridhemsplans puls som Vasastans charm. Föreningen är stabil med de stora renoveringarna bakom sig. Det här nyproduktionsprojektet är också mer fördelaktigt ekonomiskt än annan nyproduktion eftersom det sker inom en befintlig förening. Föreningen kommer att kunna minska sin totala belåning rejält.

Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare Amanda Treutiger på 0723882407 för att få mer information om denna fantastiska lägenhet och för att boka dig på visning!

Läs mer hos mäklaren
Alicia Edelman Fastighetsmäkleri

Kontakta mäklaren

Amanda Treutiger

Alicia Edelman Fastighetsmäkleri
Mäklare Amanda Treutiger, Alicia Edelman Fastighetsmäkleri
072-388 24 07