Mäklare Amanda Treutiger

Amanda Treutiger

Om mig

- Registrerad fastighetsmäklare sedan 2018. - Franchisetagare Vasastan/Norrmalms sedan 2023. - Alicia Edelmans mest säljande mäklare 2021, 2022 och 2023. - Atlasområdet och Birkastans mest anlitande och mest rekommenderade mäklare 2020 - 2024. - Topp 1- 3 mest anlitade och mest rekommenderade mäklaren i Vasastan sedan 2021 - 2024. - Topp 3 mest rekommenderade mäklaren i Stockholms 2022 - 2023. - Kandidatutbildning i ekonomi.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Rörstrandsgatan 10, 5 tr, Vasastan/Birkastan, Stockholms kommun
  • Sön 2 jun kl 16:00
Rörstrandsgatan 10, 5 tr, Vasastan/Birkastan, Stockholms kommun, bild 2
Rörstrandsgatan 10, 5 tr, Vasastan/Birkastan, Stockholms kommun, bild 3

Rörstrandsgatan 10, 5 tr

Lägenhet
Vasastan/Birkastan, Stockholms kommun
Alicia Edelman Vasastan/Norrmalm
11 395 000 kr
82 + 4 m²
3.5 rum
vån 6/6
2 353 kr/mån
138 963 kr/m²

Välkommen till den här drömvindsvåningen på Birkastans bästa adress – Rörstrandsgatan 10! En unik chans! I insynsskyddat läge finner ni denna pampiga vindsvåning med otrolig utsikt över takåsarna och en härlig balkong i fritt läge. Här finns ett rymligt vardagsrum med vackert ljusinsläpp och fina änglatrappor, i det stora köket finns det plats för större matgrupp, perfekt för dig som önskar att bjuda hem nära och kära. Ett generöst sovrum med plats för förvaring, ett mindre sovrum samt ett hemmakontor. Exklusiva materialval med helkaklat badrum med badkar. Helt inflyttningsklar! Här bor du i hjärtat av Birkastan. På sommaren blir gatan en sommargågata, en idyll bland cafeér och restauranger. Bra kommunikationer från S:t Eriksplan med tunnelbana, buss och flygbuss till Arlanda och en fantastisk restauranggata som har något för allas smaker. Närhet till Odenplan och pendeltåg samt ett stort utbud av restauranger och butiker. Via S:t Eriksbron är ni över på Kungsholmen på nolltid. Där kan ni njuta av vackra promenadstråk längs vattnet eller ta 10 km-slingan runt ön. Välkommen att längta hem!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Frejgatan 18, Vasastan, Stockholms kommun

Frejgatan 18

Lägenhet
Vasastan, Stockholms kommun
Alicia Edelman Vasastan/Norrmalm
3 695 000 kr
38 m²
1 rum
vån 1/4
1 941 kr/mån
97 237 kr/m²

Varmt välkomna till denna 30-tals pärla med ett centralt läge i Sibirien. Denna rymliga etta är utrustad med allt ni kan önska er, kök med plats för matbord, allrum med plats för dubbelsäng, soffa och övrigt möblemang samt ett rymligt badrum. Möjlig tvåa! Föreningen har god ekonomi (snart skuldfri), välskött innergård och en härlig takterrass. Utmärkt läge i Vasastan i det populära området "Sibirien" som är känt för sina mysiga gator. Här är det nära till all tänkbar och nödvändig service såsom exempelvis caféer, gym, butiker och mataffärer (ICA Roslagstull). Bra kommunikationer med flertalet busslinjer och T-bana (grön- och rödlinje) samt många populära restauranger i närområdet, bland annat magiska Meno Male (pizza) och Lennart & Bror (deli). Nära till grönområden vid härliga Brunnsviken och Hagaparken. Har bor du ostört men har bara ca 10 minuters gångavstånd till Stockholms City och Odenplan. Varmt välkomna till visning!

  • Hiss
Norrbackagatan 17, Vasastan, Stockholms kommun
  • Tis 4 jun kl 17:30
Norrbackagatan 17, Vasastan, Stockholms kommun, bild 2
Norrbackagatan 17, Vasastan, Stockholms kommun, bild 3

Norrbackagatan 17

Lägenhet
Vasastan, Stockholms kommun
Alicia Edelman Vasastan/Norrmalm
3 750 000 kr
34 m²
1 rum
vån 0,5/5
1 143 kr/mån
110 294 kr/m²

Varmt välkomna till denna sekelskiftespärla med genomgående ljusinsläpp mot en grönskande innergård . Spröjsade fönster och generös takhöjd präglar denna attraktiva bostad. Väldisponerat kök och vardagsrum, välplanerat sovloft med plats för en dubbelsäng, god förvaring och kaklat badrum. Denna bostad för att göra om till en bra minitvåa. Föreningen har god ekonomi med en låg belåningsgrad. I hjärtat av Birkastan hittar ni underbara Norrbackagatan som har allt ni kan önska. Bra kommunikationer från S:t Eriksplan med tunnelbana, buss och flygbuss till Arlanda och en fantastisk restauranggata som har något för allas smaker. Närhet till Odenplan och pendeltåg samt ett stort utbud av restauranger och butiker. Via S:t Eriksbron är ni över på Kungsholmen på nolltid. Där kan ni njuta av vackra promenadstråk längs vattnet eller ta 10 km-slingan runt ön. Välkommen att längta hem!

  • Premium
  • Hiss
Hagagatan 18A, Vasastan, Stockholms kommun
  • Sön 2 jun kl 14:15
Hagagatan 18A, Vasastan, Stockholms kommun, bild 2
Hagagatan 18A, Vasastan, Stockholms kommun, bild 3

Hagagatan 18A

Lägenhet
Vasastan, Stockholms kommun
Alicia Edelman Vasastan/Norrmalm
3 950 000 kr
38 m²
2 rum
vån 0,5/5
2 711 kr/mån
103 947 kr/m²

Varmt välkomna till denna välplanerade sekelskiftespärla i ett lugnt gårdshus. Spröjsade fönster, vackert trägolv och generös takhöjd präglar denna attraktiva bostad. Väldisponerat kök i en öppen planlösning mot vardagsrummet, välplanerat sovrum, bra förvaring och kaklat badrum. Föreningen har god ekonomi och de stora renoveringarna bakom sig. Här är det nära till all tänkbar och nödvändig service såsom exempelvis caféer, gym, butiker och mataffärer. Bra kommunikationer med flertalet busslinjer och T-bana samt många populära restauranger i närområdet. Nära till grönområden vid härliga Brunnsviken och Hagaparken, liksom till det växande området kring Hagastaden. Perfekta lägenheten för dig som studerar då det är nära till KTH, SU och Handelshögskolan. Här bor du ostört men har bara ca 10 minuters gångavstånd till Stockholms City och 5 minuter till Odenplan. Välkommen att kontakta ansvarig Amanda Treutiger, 072 388 24 07 för att boka visning!

  • Premium

Visar alla 4