Alicia Edelman Vasastan/Norrmalm

Alicia Edelman Vasastan/Norrmalm

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Luntmakargatan 63, 3 tr, Vasastan, Stockholms kommun
  • Sön 28 apr kl 14:40
Luntmakargatan 63, 3 tr, Vasastan, Stockholms kommun, bild 2
Luntmakargatan 63, 3 tr, Vasastan, Stockholms kommun, bild 3

Luntmakargatan 63, 3 tr

Lägenhet
Vasastan, Stockholms kommun
Alicia Edelman Vasastan/Norrmalm
3 295 000 kr
27 m²
1 rum
vån 3/5
1 224 kr/mån
122 037 kr/m²

Varmt välkomna till denna ljuvliga 30-talsetta högt upp i fastigheten. Bostaden erbjuder en öppen och social planlösning mellan vardagsrum och kök. Ett stilrent kök med diskmaskin och bra arbetsyta. Ett helkaklat badrum och ett rogivande allrum med plats för större säng. Ljus och härlig balkong som vetter mot föreningens lugna innergård! Bekvämt promenadavstånd till både Hötorget, Rådmansgatan och Humlegården. Endast ett stenkast från allt ni kan önska i form av kommunikationer, restauranger, matbutiker och grönområden. Stabil och solid äkta förening som äger marken. Varmt välkomna!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Dalagatan 43, vån 6/6, Vasastan, Stockholms kommun
  • Borttagen före visning
Dalagatan 43, vån 6/6, Vasastan, Stockholms kommun, bild 2
Dalagatan 43, vån 6/6, Vasastan, Stockholms kommun, bild 3

Dalagatan 43, vån 6/6

Lägenhet
Vasastan, Stockholms kommun
Alicia Edelman Vasastan/Norrmalm
9 495 000 kr
79 + 6 m²
3 rum
vån 6/6
4 627 kr/mån
120 190 kr/m²

Kontakta mäklaren för mer information.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Atlasmuren 16, 4 tr, Vasastan/Atlas, Stockholms kommun
  • Sön 28 apr kl 13:00
Atlasmuren 16, 4 tr, Vasastan/Atlas, Stockholms kommun, bild 2
Atlasmuren 16, 4 tr, Vasastan/Atlas, Stockholms kommun, bild 3

Atlasmuren 16, 4 tr

Lägenhet
Vasastan/Atlas, Stockholms kommun
Alicia Edelman Vasastan/Norrmalm
4 495 000 kr
44 m²
2 rum
vån 4/5
2 874 kr/mån
102 159 kr/m²

Varmt välkomna till denna välplanerade 20-talspärla i underbara Atlasområdet. Spröjsade fönster, vackert trägolv och generös takhöjd präglar denna attraktiva bostad. Väldisponerat kök i en öppen planlösning mot vardagsrummet, välplanerat sovrum med plats för dubbelsäng, bra förvaring och kaklat badrum. Föreningen har god ekonomi och de stora renoveringarna bakom sig. I hjärtat av Birkastan hittar ni underbara Atlasområdet, även kallat lilla Paris, som har allt ni kan önska. Bra kommunikationer från S:t Eriksplan (150 m) med tunnelbana, buss och flygbuss till Arlanda. Några minuter bort hittar ni populära Rörstrandsgatan där det kryllar av härliga restauranger och fik. Närhet till Odenplan och pendeltåg samt ett stort utbud av restauranger och butiker. Via S:t Eriksbron är ni över på Kungsholmen på nolltid. Där kan ni njuta av vackra promenadstråk längs vattnet eller ta 10 km-slingan runt ön. Varmt välkomna på visning!

  • Premium
  • Hiss
Lokstallsgatan 6, Vasastan/Atlas, Stockholms kommun
  • Sön 28 apr kl 12:00
Lokstallsgatan 6, Vasastan/Atlas, Stockholms kommun, bild 2
Lokstallsgatan 6, Vasastan/Atlas, Stockholms kommun, bild 3

Lokstallsgatan 6

Lägenhet
Vasastan/Atlas, Stockholms kommun
Alicia Edelman Vasastan/Norrmalm
3 995 000 kr
43 m²
2 rum
vån 1/6
1 785 kr/mån
92 907 kr/m²

Varmt välkomna till denna välplanerade 20-talspärla med ett vackert ljusinsläpp med ett fantastiskt hörnläge. Spröjsade fönster, vackert trägolv och generös takhöjd präglar denna attraktiva bostad. Väldisponerat kök i en öppen planlösning mot vardagsrummet, välplanerat sovrum med plats för dubbelsäng, bra förvaring och kaklat badrum. Föreningen har god ekonomi och de stora renoveringarna bakom sig. I hjärtat av Birkastan hittar ni underbara Atlasområdet, även kallat lilla Paris, som har allt ni kan önska. Bra kommunikationer från S:t Eriksplan (150 m) med tunnelbana, buss och flygbuss till Arlanda. Några minuter bort hittar ni populära Rörstrandsgatan där det kryllar av härliga restauranger och fik. Närhet till Odenplan och pendeltåg samt ett stort utbud av restauranger och butiker. Via S:t Eriksbron är ni över på Kungsholmen på nolltid. Där kan ni njuta av vackra promenadstråk längs vattnet eller ta 10 km-slingan runt ön. Välkomna på visning!

  • Premium
  • Hiss
Luxgatan 7, 1,5 Tr, Lilla Essingen, Stockholms kommun
  • Sön 28 apr kl 11:30
Luxgatan 7, 1,5 Tr, Lilla Essingen, Stockholms kommun, bild 2
Luxgatan 7, 1,5 Tr, Lilla Essingen, Stockholms kommun, bild 3

Luxgatan 7, 1,5 Tr

Lägenhet
Lilla Essingen, Stockholms kommun
Alicia Edelman Vasastan/Norrmalm
2 295 000 kr
22 m²
1 rum
vån 1,5/6
1 862 kr/mån
104 318 kr/m²

Varmt välkommen till denna påkostade etta med högt i tak och balkong! Här bor du i en välplanerad och stilren etta med fantastisk sjöutsikt. Här njuter man av en solig balkong och utsikt mot Riddarfjärden och Gamla stan och stadshuset. Ett fräscht kök med diskmaskin, ett helkaklat badrum och ett ljust och härligt allrum med sovloft vilket gör plats för både soffa och matbord. Låg avgift där bredband och TV basutbud ingår. Ett fantastiskt läge på Lilla Essingen precis där Kungsholmen gränsar och med endast 100 m till närmsta busshållsplats, som på bara några minuter tar en till Fridhemsplan. Runt hörnet finns ett stort utbud av restauranger, matbutiker och grönområden som Luxparken samt flera badbryggor. Välskött och populär förening som äger marken (ej tomträtt) och har en låg belåningsgrad på endast 3 969 kr/kvm.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Tomtebogatan 40B, Vasastan/Birkastan, Stockholms kommun
  • Sön 28 apr kl 11:50
Tomtebogatan 40B, Vasastan/Birkastan, Stockholms kommun, bild 2
Tomtebogatan 40B, Vasastan/Birkastan, Stockholms kommun, bild 3

Tomtebogatan 40B

Lägenhet
Vasastan/Birkastan, Stockholms kommun
Alicia Edelman Vasastan/Norrmalm
3 695 000 kr
39 m²
2 rum
2 402 kr/mån
94 744 kr/m²

Varmt välkomna till denna ljuvliga tvåa fina fönsterpartier och högt i tak. Bostaden erbjuder en öppen och social planlösning mellan vardagsrum och kök. Ett stilrent kök med bra arbetsyta och diskmaskin. Ett helkaklat badrum och ett rogivande sovrum med plats för större säng. I hjärtat av Birkastan hittar ni underbara Tomtebogatan som har allt ni kan önska. Bra kommunikationer från S:t Eriksplan med tunnelbana, buss och flygbuss till Arlanda och närhet till populära Rörstrandsgatan med restauranger och butiker för allas smaker. Närhet till Odenplan och pendeltåg samt ett stort utbud av restauranger och butiker. Lägenheten ligger även belägen ett stenkast från både Karlbergsparken och Vasaparken. Via S:t Eriksbron är ni över på Kungsholmen på nolltid. Där kan ni njuta av vackra promenadstråk längs vattnet eller ta 10 km-slingan runt ön. Varmt välkomna på visning!

  • Premium
Hamngatan 11A, Sundbyberg, Sundbybergs kommun
  • Sön 28 apr kl 13:20
Hamngatan 11A, Sundbyberg, Sundbybergs kommun, bild 2
Hamngatan 11A, Sundbyberg, Sundbybergs kommun, bild 3

Hamngatan 11A

Lägenhet
Sundbyberg, Sundbybergs kommun
Alicia Edelman Vasastan/Norrmalm
6 195 000 kr
82 m²
3.5 rum
vån 1/7
5 643 kr/mån
75 549 kr/m²

Varmt välkomna till denna ljuvliga 3,5a från 2017. Bostaden erbjuder en öppen och social planlösning mellan vardagsrum och kök. Ett stilrent kök med bra arbetsyta och diskmaskin. Ett fräscht helkaklat badrum och två rogivande sovrum med plats för större säng. Ett kontorsutrymme som också kan göras om till en Walk-In closet. Två stora inglasade balkonger som erbjuder både soluppgång och solnedgång med utsikt mot Bällstaviken! Sundbyberg erbjuder inte bara pendeltåg utan även tunnelbana, tvärbana och bussar. Dessutom är det möjligt att promenera till Bromma flygplats härifrån. Bromma Blocks, ett av Sveriges modernaste köpcentrum, ligger också inom gångavstånd, liksom möjligheten att ta en promenad längs vattnet förbi Pampas Marina i Solna och vidare till Vasastan eller Kungsholmen. På bara några minuters promenad når man Sundbybergs centrum som har ett brett utbud av butiker, restauranger, barer och caféer. Med allt detta inom räckhåll kan man säga att Sundbyberg är som en stad i staden!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Hammarby allé 3B, vån 10 av 11, Hammarby Sjöstad, Stockholms kommun

Hammarby allé 3B, vån 10 av 11

Lägenhet
Hammarby Sjöstad, Stockholms kommun
Alicia Edelman Vasastan/Norrmalm
7 395 000 kr
87 m²
3 rum
vån 10/11
4 936 kr/mån
85 000 kr/m²

Öppen och ljus 3:a med välplanerade kvm på våning 10 av 11 med ett genomgående ljusflöde från två håll. Från vardagsrum och matplats har du fin lummig utsikt mot småbåtshamnen vid Årstaviken och även vy med citypuls. Stor terrassliknande balkong om 12,5 kvm med morgon- och förmiddagssol intill vattnet. Fin utsikt mot kanalen och Södermalm. Två rymliga sovrum med smarta inbyggda garderober. Stilrent kök i marmor, vita luckor och svart bänkskiva i ek. Här bor du med närhet till natur, vatten och citypulsen på Södermalm på 5 min gångavstånd!

  • Balkong
  • Hiss
Völundsgatan 10, Vasastan/Atlas, Stockholms kommun

Völundsgatan 10

Lägenhet
Vasastan/Atlas, Stockholms kommun
Alicia Edelman Vasastan/Norrmalm
2 650 000 kr
24 m²
1 rum
vån 1/5
1 818 kr/mån
110 417 kr/m²

Varmt välkomna till denna välplanerade 20-talspärla i underbara Atlasområdet. Här bor ni i bevarade originaldetaljer så som högt i tak, stort fönsterparti samt vacker fiskbensparkett. Bra kök, kaklat badrum och låg avgift gör detta till den perfekta ettan att flytta direkt in i. Välskött förening med stabil ekonomi ihop med sitt perfekta läge gör detta till ett riktigt trivsamt boende. I hjärtat av Birkastan hittar ni underbara Atlasområdet, även kallat lilla Paris, som har allt ni kan önska. Bra kommunikationer från S:t Eriksplan (150 m) med tunnelbana, buss och flygbuss till Arlanda. Några minuter bort hittar ni populära Rörstrandsgatan där det kryllar av härliga restauranger och fik. Närhet till Odenplan och pendeltåg samt ett stort utbud av restauranger och butiker. Via S:t Eriksbron är ni över på Kungsholmen på nolltid. Där kan ni njuta av vackra promenadstråk längs vattnet eller ta 10 km-slingan runt ön. Välkommen hem!

  • Hiss
Heliosgatan 11, 7/7 tr, Hammarby Sjöstad, Stockholms kommun
  • Budgivning pågår
  • Sön 28 apr kl 12:15
Heliosgatan 11, 7/7 tr, Hammarby Sjöstad, Stockholms kommun, bild 2
Heliosgatan 11, 7/7 tr, Hammarby Sjöstad, Stockholms kommun, bild 3

Heliosgatan 11, 7/7 tr

Lägenhet
Hammarby Sjöstad, Stockholms kommun
Alicia Edelman Vasastan/Norrmalm
3 995 000 kr
44 m²
1 rum
vån 7/7
2 671 kr/mån
90 795 kr/m²

Fantastisk välplanerad och fräsch bostad med en oerhört rymlig terrass om ca 18 kvm med soltimmar från morgon till kväll som löper längst med hela bostaden! Här bor du högt upp i huset i en nyproducerad (år 2019) lägenhet med smakfulla materialval och stora fönster som ger ett generöst ljusinsläpp. Kök och vardagsrum i öppen planlösning ger goda möjligheter till socialt umgänge. Sovalkov och klädkammare samt mycket bra förvaring. Badrummet är helkaklat, givetvis med komfort såsom golvvärme och dimbara spotlights. Härligt läge i Hammarby sjöstad vid Luma. Välkommen till ett hem med de alla rätta attributen och ett hem att trivas i!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Norrbackagatan 60, Vasastan, Stockholms kommun
  • Sön 28 apr kl 11:00
Norrbackagatan 60, Vasastan, Stockholms kommun, bild 2
Norrbackagatan 60, Vasastan, Stockholms kommun, bild 3

Norrbackagatan 60

Lägenhet
Vasastan, Stockholms kommun
Alicia Edelman Vasastan/Norrmalm
7 495 000 kr
77 m²
3 rum
vån 1/5
5 047 kr/mån
97 338 kr/m²

Varmt välkomna till denna välplanerade trea med en generös balkong och fungerande öppen spis på ovanligt lugn adress i gränsen mellan underbara Birkastan och Pittoreska Röda Bergen. Härlig rymd, social planlösning och fint ljusinsläpp från ett flertal stora fönster. Två genomtänkta sovrum med bra förvaring i var sin ända av bostaden. Nyrenoverat kök med en vacker bänkskiva och inbyggda vitvaror i lämplig arbetshöjd. Helkaklat badrum med tvättpelare. Birkastan/Röda Bergen är en attraktiv del av Vasastan som har allt ni kan önska! Bra kommunikationer från S:t Eriksplan (tunnelbana), Odenplan (pendeltåg), Flygbussen från Torsplan samt bussar från Torsgatan och Karlbergsvägen. Tre minuter bort hittar ni populära Rörstrandsgatan där det kryllar av härliga restauranger och fik. Rikligt med skolor och förskolor i området. Det finns ett stort utbud av matbutiker och gym i närheten med favoriterna Willys, Hemköp och SATS Torsplan bara 2-3 min bort. Grönområden och bad vid Karlbergs slotts och Hagaparken som ligger i närområdet. Via S:t Eriksbron är ni snabbt över på Kungsholmen, även där kan ni njuta av vackra promenadstråk längs vattnet, ta 10 km-slingan runt ön eller shoppa i Västermalmsgallerian. Även Odenplan bjuder på ett stort utbud av butiker och restauranger. Välkomna att längta hem!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Siargatan 11, 2 tr, Södermalm, Stockholms kommun
  • Budgivning pågår
Siargatan 11, 2 tr, Södermalm, Stockholms kommun, bild 2
Siargatan 11, 2 tr, Södermalm, Stockholms kommun, bild 3

Siargatan 11, 2 tr

Lägenhet
Södermalm, Stockholms kommun
Alicia Edelman Vasastan/Norrmalm
3 795 000 kr
43 m²
2 rum
vån 2/6
2 132 kr/mån
88 256 kr/m²

- Tvåplansgarage för 800kr/mån! Varmt välkomna till denna tysta, rymliga lägenhet mot innergården! Denna tvårummare besitter stora ljusa fönsterpartier & en genomgående planlösning. Ett kök med bra arbetsyta. Ett helkaklat badrum och ett rogivande sovrum med plats för större säng. Siargatan ligger i hjärtat av Södermalm vilket ger otroligt bra kommunikationer och massor av bekvämligheter. Ett bekvämt promenadavstånd till både Medborgarplatsen & Södra station. Buss 57 & 66 går runt hörnet. Både Slussen samt Mariatorget ligger inte långt bort! ICA Kvantum matmarknad runt hörnet och flera mysiga restauranger finns såsom t ex Omnipollos Hatt, Pelikan, Himlen, Freya & Åsö Bageri. Ett par minuter från bostaden ligger även lummiga Rosenlundsparken, Fatbursparken, Tjurbergsparken samt Tantolunden! Stabil och solid äkta förening som äger marken. Föreningen har dessutom ett garage (kostar 800kr/mån). Varmt välkomna!

  • Premium
  • Hiss
Grimvägen 6, null, Danderyds kommun

Grimvägen 6

Lägenhet
Danderyds kommun
Alicia Edelman Vasastan/Norrmalm
3 995 000 kr
74 m²
3 rum
vån 1/4
6 197 kr/mån
53 986 kr/m²

Nu finner ni denna superfina optimalt planerade trerummare. Nu ges chansen att förvärva denna fantastiska, stilrent renoverade lägenhet som präglas av vackert ljus och rymd. Bostaden har mycket charm tack vare välbevarade tidstypiska detaljer. Utsikt mot naturen vilket skapar harmoni. Med närhet till trevliga Djursholms Torg och med mycket goda kommunikationer till city ligger denna välplanerade och yteffektiva bostad. Genomgående ekparkett och ljusa harmoniska väggar. Stilrent kök i mörk nyans, och extra arbetsbänk/barbord. Påkostat och smakfullt badrum. Mycket goda kommunikationer till city med Roslagsbanan som ligger på 5 minuters promenadavstånd eller med buss till Mörby C, som går nedanför på Danderydsvägen. Även promenadavstånd till trivsamma Djursholms Torg, som har ett brett serviceutbud och många trevliga restauranger. Fullutrustat gym på andra sidan gatan. Välkommen på visning!

  • Balkong
  • Hiss
Essinge Brogata 15, Kungsholmen/Lilla Essingen, Stockholms kommun
Essinge Brogata 15, Kungsholmen/Lilla Essingen, Stockholms kommun, bild 2
Essinge Brogata 15, Kungsholmen/Lilla Essingen, Stockholms kommun, bild 3

Essinge Brogata 15

Lägenhet
Kungsholmen/Lilla Essingen, Stockholms kommun
Alicia Edelman Vasastan/Norrmalm
4 150 000 kr
52 m²
3 rum
vån 1/6
4 507 kr/mån
79 808 kr/m²

***ACCEPTERAT PRIS*** - Kontakta mäklaren för visning! Varmt välkommen till denna perfekta bostad på underbara Lilla Essingen! Välplanerad med ett genomgående fint skick. Social planlösning mellan kök och vardagsrum med en naturlig matplats. Perfekt för dig som gillar att ha vännerna över på middag. Sovrummet är stort och rymmer enkelt en dubbelsäng med tillhörande nattduksbord. Fint ljusinsläpp från stora fönster i både vardagsrum och sovrum. En perfekt första lägenhet för paret så som singeln. Även goda kommunikationer ligger runt knuten och tar dig enkelt in till city så som ut till grönområden. Här finns även all tänkbar service precis utanför porten. Lägenheten är enligt föreningens information en 2 rok, men disponeras som 3 rok. Gemensamt i föreningen finns en fantastisk takterrass på 7:e våningen med magisk utsikt över vattnet och i bästa solläge! Välkommen att höra av dig!

  • Premium
  • Hiss
Drottninggatan 73D, Norrmalm, Stockholms kommun
Drottninggatan 73D, Norrmalm, Stockholms kommun, bild 2
Drottninggatan 73D, Norrmalm, Stockholms kommun, bild 3

Drottninggatan 73D

Lägenhet
Norrmalm, Stockholms kommun
Alicia Edelman Vasastan/Norrmalm
10 300 000 kr
82 m²
3 rum
vån 1/1
547 kr/mån
125 610 kr/m²

Accepterat pris! - Enbart bokade visningar. Varmt välkommen hem till denna härligt hemtrevliga och unika lägenheten med egen uteplats om ca 25 kvm belägen på innergården till Drottninggatans vackraste hus! Bostaden har en genomgående planlösning med en insynsskyddad uteplats. Bostaden har dubbla badrum, modernt kök och en social planlösning. Allt detta i en förening med oerhört god ekonomi tack vare flera stabila hyresgäster av kommersiella lokaler. Föreningen är äkta, äger marken, har hus i gott skick och låg avgift om endast 547 kr där både bredband samt TV ingår. Välkommen att längta hem!

  • Premium
  • Uteplats
  • Hiss
Järnlundsvägen 14, Årsta, Stockholms kommun

Järnlundsvägen 14

Lägenhet
Årsta, Stockholms kommun
Alicia Edelman Vasastan/Norrmalm
1 650 000 kr
22 m²
1 rum
vån -1/3
2 230 kr/mån
75 000 kr/m²

***ACCEPTERAT PRIS*** Välkommen till denna välplanerade enrummare, en perfekt övernattningslägenhet eller kanske en bostad för förstagångsköparen. Den sociala planlösningen mellan kök och vardagsrum bjuder in till trevligt umgänge för härliga middagar. Det finns gott om plats för soffgrupp och annat möblemang samt matplats för ca 2-4 personer. Köket är fullutrustat med högkvalitativa och påkostade materialvall. Köket ligger i en öppen planlösning och det finns även tillgång till en garderobsvägg vilket ger maximalt med förvaring. I hela lägenheten finner du ekparkett i kombination med ljusa väggar. Badrummet är helkaklat och utrustat med allt man behöver och givetvis bekvämlighet så som golvvärme. Sammanfattningsvis är detta en mycket fin och väldisponerad bostad som är oerhört kvadratsmart och passar utmärkt för såväl ensamhushållet eller som övernattningslägenhet. Välkommen på visning!

  • Plus
Atlasgatan 1, Vasastan/Atlas, Stockholms kommun
  • Budgivning pågår

Atlasgatan 1

Lägenhet
Vasastan/Atlas, Stockholms kommun
Alicia Edelman Vasastan/Norrmalm
6 700 000 kr
67 m²
2.5 rum
vån 1/5
2 965 kr/mån
100 000 kr/m²

Accepterat pris - 6 700 000 kr. Varmt välkomna till denna 20-talspärla med fungerade öppen spis. Här erbjuds ni en stilren kombination av moderna funktioner och bevarade 20-talsdetaljer såsom orginalgolv och spröjsade fönster. Rymligt vardagsrum, given matplats, generöst sovrum med bra förvaring, välplanerat kök och kaklat badrum. Denna bostad går med enkla medel att göra om från 2,5 rok till 3 rok. Stabil förening med endast 1 628 kr i lån/kvm och en parkeringsplats. I hjärtat av Birkastan hittar ni underbara Atlasområdet, även kallat lilla Paris, som har allt ni kan önska. Bra kommunikationer från S:t Eriksplan (150 m) med tunnelbana, buss och flygbuss till Arlanda. Några minuter bort hittar ni populära Rörstrandsgatan där det kryllar av härliga restauranger och fik. Närhet till Odenplan och pendeltåg samt ett stort utbud av restauranger och butiker. Via S:t Eriksbron är ni över på Kungsholmen på nolltid. Där kan ni njuta av vackra promenadstråk längs vattnet eller ta 10 km-slingan runt ön. Välkommen hem!

  • Hiss

Visar alla 17