Mäklare Charlotta Blick

Charlotta Blick

Om mig

Mina kollegor och vänner beskriver mig som en tävlingsinriktad norrlänning, en genuin person som trivs i sociala sammanhang med ett stort hjärta på rätt ställe. Ett mycket starkt engagemang och en arbetsmyra som alltid ser det positiva ur varje situation. Det finns inga genvägar till en fantastisk affär och det enda som gäller för att lyckas med det är hårt, långsiktigt arbete med genomgående hög kvalité och god lyhördhet. Bjud gärna hem mig på en värdering!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Heliosgatan 11, 7/7 tr, Hammarby Sjöstad, Stockholms kommun
  • Budgivning pågår
Heliosgatan 11, 7/7 tr, Hammarby Sjöstad, Stockholms kommun, bild 2
Heliosgatan 11, 7/7 tr, Hammarby Sjöstad, Stockholms kommun, bild 3

Heliosgatan 11, 7/7 tr

Lägenhet
Hammarby Sjöstad, Stockholms kommun
Alicia Edelman Vasastan/Norrmalm
3 995 000 kr
44 m²
1 rum
vån 7/7
2 671 kr/mån
90 795 kr/m²

Fantastisk välplanerad och fräsch bostad med en oerhört rymlig terrass om ca 18 kvm med soltimmar från morgon till kväll som löper längst med hela bostaden! Här bor du högt upp i huset i en nyproducerad (år 2019) lägenhet med smakfulla materialval och stora fönster som ger ett generöst ljusinsläpp. Kök och vardagsrum i öppen planlösning ger goda möjligheter till socialt umgänge. Sovalkov och klädkammare samt mycket bra förvaring. Badrummet är helkaklat, givetvis med komfort såsom golvvärme och dimbara spotlights. Härligt läge i Hammarby sjöstad vid Luma. Välkommen till ett hem med de alla rätta attributen och ett hem att trivas i!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Grimvägen 6, null, Danderyds kommun

Grimvägen 6

Lägenhet
Danderyds kommun
Alicia Edelman Vasastan/Norrmalm
3 995 000 kr
74 m²
3 rum
vån 1/4
6 197 kr/mån
53 986 kr/m²

Nu finner ni denna superfina optimalt planerade trerummare. Nu ges chansen att förvärva denna fantastiska, stilrent renoverade lägenhet som präglas av vackert ljus och rymd. Bostaden har mycket charm tack vare välbevarade tidstypiska detaljer. Utsikt mot naturen vilket skapar harmoni. Med närhet till trevliga Djursholms Torg och med mycket goda kommunikationer till city ligger denna välplanerade och yteffektiva bostad. Genomgående ekparkett och ljusa harmoniska väggar. Stilrent kök i mörk nyans, och extra arbetsbänk/barbord. Påkostat och smakfullt badrum. Mycket goda kommunikationer till city med Roslagsbanan som ligger på 5 minuters promenadavstånd eller med buss till Mörby C, som går nedanför på Danderydsvägen. Även promenadavstånd till trivsamma Djursholms Torg, som har ett brett serviceutbud och många trevliga restauranger. Fullutrustat gym på andra sidan gatan. Välkommen på visning!

  • Balkong
  • Hiss
Essinge Brogata 15, Kungsholmen/Lilla Essingen, Stockholms kommun
Essinge Brogata 15, Kungsholmen/Lilla Essingen, Stockholms kommun, bild 2
Essinge Brogata 15, Kungsholmen/Lilla Essingen, Stockholms kommun, bild 3

Essinge Brogata 15

Lägenhet
Kungsholmen/Lilla Essingen, Stockholms kommun
Alicia Edelman Vasastan/Norrmalm
4 150 000 kr
52 m²
3 rum
vån 1/6
4 507 kr/mån
79 808 kr/m²

***ACCEPTERAT PRIS*** - Kontakta mäklaren för visning! Varmt välkommen till denna perfekta bostad på underbara Lilla Essingen! Välplanerad med ett genomgående fint skick. Social planlösning mellan kök och vardagsrum med en naturlig matplats. Perfekt för dig som gillar att ha vännerna över på middag. Sovrummet är stort och rymmer enkelt en dubbelsäng med tillhörande nattduksbord. Fint ljusinsläpp från stora fönster i både vardagsrum och sovrum. En perfekt första lägenhet för paret så som singeln. Även goda kommunikationer ligger runt knuten och tar dig enkelt in till city så som ut till grönområden. Här finns även all tänkbar service precis utanför porten. Lägenheten är enligt föreningens information en 2 rok, men disponeras som 3 rok. Gemensamt i föreningen finns en fantastisk takterrass på 7:e våningen med magisk utsikt över vattnet och i bästa solläge! Välkommen att höra av dig!

  • Premium
  • Hiss
Järnlundsvägen 14, Årsta, Stockholms kommun

Järnlundsvägen 14

Lägenhet
Årsta, Stockholms kommun
Alicia Edelman Vasastan/Norrmalm
1 650 000 kr
22 m²
1 rum
vån -1/3
2 230 kr/mån
75 000 kr/m²

***ACCEPTERAT PRIS*** Välkommen till denna välplanerade enrummare, en perfekt övernattningslägenhet eller kanske en bostad för förstagångsköparen. Den sociala planlösningen mellan kök och vardagsrum bjuder in till trevligt umgänge för härliga middagar. Det finns gott om plats för soffgrupp och annat möblemang samt matplats för ca 2-4 personer. Köket är fullutrustat med högkvalitativa och påkostade materialvall. Köket ligger i en öppen planlösning och det finns även tillgång till en garderobsvägg vilket ger maximalt med förvaring. I hela lägenheten finner du ekparkett i kombination med ljusa väggar. Badrummet är helkaklat och utrustat med allt man behöver och givetvis bekvämlighet så som golvvärme. Sammanfattningsvis är detta en mycket fin och väldisponerad bostad som är oerhört kvadratsmart och passar utmärkt för såväl ensamhushållet eller som övernattningslägenhet. Välkommen på visning!

  • Plus

Visar alla 4