Mäklare Gustav Larsson

Gustav Larsson

Om mig

Driven - Ärlig - Målmedveten - Flexibel. Med många år i branschen och hundratals affärer i ryggen vet jag vad som krävs för att göra den bästa bostadsaffären. Hårt arbete och kundservice genomsyrar mitt sätt att arbeta. För mig är det viktigt att finnas där under hela uppdraget så mina kunder får den bästa upplevelsen.Min vision är att överträffa dina förväntningar. Ska du sälja och vill få bäst betalt? Kontakta mig!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Huvudstagatan 6, Solna, Solna kommun
  • Budgivning pågår
Huvudstagatan 6, Solna, Solna kommun, bild 2
Huvudstagatan 6, Solna, Solna kommun, bild 3

Huvudstagatan 6

Lägenhet
Solna, Solna kommun
Alicia Edelman Vasastan/Norrmalm
3 495 000 kr
66 m²
3 rum
vån 3/3
2 027 kr/mån
52 955 kr/m²

Varmt välkommen till en generös och smakfull 3 rok i underbara Huvudsta! Lägenheten präglas av härligt ljusinsläpp genom flertalet stora fönster, balkong, väl tilltagna sovrum samt ett genomgående renoverat skick. Varje rum erbjuder gott om lättmöblerade och generösa ytor med bra förvaring. Stilrent, helkaklat badrum, helt nyrenoverat i samband med stambytet. Utrustat med tvättmaskin. Lägenheten är mycket välplanerad och ger utrymme för allt man önskar. Låg avgift som speglar en stabil förening med god ekonomi. I närområdet finns gym, livsmedelsbutik och flera restauranger. Promenadavstånd till grönområden och Mälaren. Goda kommunikationer med buss, tvärbana och T-bana. 15 min med cykel till Kungsholmen. 2030 beräknas även en ny pendeltågsstation stå klar med gångavstånd till bostaden.Det finns en nybyggnadsplan i orådet som sträcker sig från Tomteboda till Sundbybergs station. Området löper utmed järnvägsspåret och kommer bebyggas med ca 1 400 nya bostäder och ca 85 000 kvm kontorsyta.

  • Premium
  • Balkong
Drottninggatan 73D, Norrmalm, Stockholms kommun
Drottninggatan 73D, Norrmalm, Stockholms kommun, bild 2
Drottninggatan 73D, Norrmalm, Stockholms kommun, bild 3

Drottninggatan 73D

Lägenhet
Norrmalm, Stockholms kommun
Alicia Edelman Vasastan/Norrmalm
10 300 000 kr
82 m²
3 rum
vån 1/1
547 kr/mån
125 610 kr/m²

Accepterat pris! - Enbart bokade visningar. Varmt välkommen hem till denna härligt hemtrevliga och unika lägenheten med egen uteplats om ca 25 kvm belägen på innergården till Drottninggatans vackraste hus! Bostaden har en genomgående planlösning med en insynsskyddad uteplats. Bostaden har dubbla badrum, modernt kök och en social planlösning. Allt detta i en förening med oerhört god ekonomi tack vare flera stabila hyresgäster av kommersiella lokaler. Föreningen är äkta, äger marken, har hus i gott skick och låg avgift om endast 547 kr där både bredband samt TV ingår. Välkommen att längta hem!

  • Premium
  • Uteplats
  • Hiss

Visar alla 2