Mäklare Robin Nyvall

Robin Nyvall

Om mig

Driven - Målmedveten - Resultatinriktad Stockholms läns högsta kundnöjdhet 2022 och tvåa i Sverige (97 av 97 rekommendationer). Sverige och Stockholms högsta kundnöjdhet 2020 (101 av 101 rekommendationer). Med över 380 sålda bostäder så vet jag vad som krävs för att lyckas med en bra försäljning. Ska du sälja och vill få bäst betalt? Kontakta mig, jag förmedlar bostäder i hela Stockholm.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Hälsingehöjden 3, 3,5 TR, Vasastan, Stockholms kommun
  • Idag kl 17:45

Hälsingehöjden 3, 3,5 TR

Lägenhet
Vasastan, Stockholms kommun
Alicia Edelman Vasastan/Norrmalm

6 895 000 kr

63 m²

2 rum

3 217 kr/mån

109 444 kr/m²

Välkommen till denna vackra tjugotalstvåa med generös takhöjd, fri utsikt över park och solig balkong mot gård! Ljus och välplanerad lägenhet med fönster i två väderstreck, vacker fiskbensparkett, generös takhöjd och en solig balkong mot innergård. Ett charmigt kök med diskmaskin och vackra serveringsskåp. Ett rogivande sovrum mot gård med gott om förvaring. Ett helkaklat och stambytt badrum med golvvärme. Ett rymligt vardagsrum med stora fönster och fri utsikt över park. Möjlighet finns att öppna upp mellan kök och vardagsrum se alternativ planlösning. Vacker och välskött fastighet från år 1926 i en äkta förening med god ekonomi bland annat tack vare goda intäkter ifrån föreningens lokaler. Föreningen har stora renoveringar bakom sig som bland annat stambyte och de äger även marken (ej tomträtt). Bredband ingår i avgiften. Här bor ni på en av Vasastans mest eftertraktade adresser med närhet till både Odenplans rika utbud av butiker, nöjen och välrenommerade restauranger samt grönskande Vasaparken, Tegnérparken och Observatorielunden.

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Melodislingan 10, 3 TR, Gärdet/Östermalm, Stockholms kommun
  • Budgivning pågår

Melodislingan 10, 3 TR

Lägenhet
Gärdet/Östermalm, Stockholms kommun
Alicia Edelman Vasastan/Norrmalm

5 995 000 kr

53 m²

2 rum

4 076 kr/mån

113 113 kr/m²

Varmt välkomna till denna påkostade tvåa på Melodislingan. Bostaden är belägen mitt i gränslandet mellan Östermalm och Gärdet. Lägenheten erbjuder en social och öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Ett välplanerat sovrum, en solig balkong, ett modernt badrum med kombinerad tvättmaskin/torktumlare och golvvärme. Exklusiva materialval med kök från Siematic och vitvaror i både kök och badrum från Miele. Mycket brra förvaring med två klädkammare och ett externt källarförråd som ingår. Stabil och populär förening som äger marken (ej tomträtt) och är utrustat med allt ni kan tänkas behöva med ett välplanerat gemensamt lounge koncept om 150 kvm. Här finna allt ifrån kaffebar, möteslokaler, gym, festlokal, vinklubb och hotellrum för gäster men även hushållstjänster såsom städning, kemtvätt och service vid semester. Föreningen har även parkeringsgarage som nås med hiss och med ledig plats (köparen har rätt att överta en garageplats av säljaren). Varmt välkomna på visning!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 2