Mäklare Robin Nyvall

Robin Nyvall

Om mig

Driven - Målmedveten - Resultatinriktad Stockholms läns högsta kundnöjdhet 2022 och tvåa i Sverige (97 av 97 rekommendationer). Sverige och Stockholms högsta kundnöjdhet 2020 (101 av 101 rekommendationer). Med över 450 sålda bostäder och fler än 425 kundomdömen. Jag vet vad som krävs för att lyckas med en bra försäljning. Ska du sälja och vill få bäst betalt? Kontakta mig, jag förmedlar bostäder i hela Stockholm.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Trubadurvägen 1, vån 4, Västra Skogen/Solna, Solna kommun
 • Sön 2 jun kl 13:30
Trubadurvägen 1, vån 4, Västra Skogen/Solna, Solna kommun, bild 2
Trubadurvägen 1, vån 4, Västra Skogen/Solna, Solna kommun, bild 3

Trubadurvägen 1, vån 4

Lägenhet
Västra Skogen/Solna, Solna kommun
Alicia Edelman Vasastan/Norrmalm
2 995 000 kr
47 m²
2 rum
vån 4/6
3 054 kr/mån
63 723 kr/m²

Välkommen till denna ljusa och välplanerade tvåa! Bostaden erbjuder en öppen och social planlösning mellan vardagsrum och kök. Ett stilrent kök med bra arbetsyta och diskmaskin. Ett fräscht helkaklat badrum med tvättmaskin och ett rogivande sovrum plats för dubbelsäng och gott om förvaring. Stabil och äkta förening som äger marken (ej tomträtt) och har en gemensam takterass, innergård, bastu, inomhuspool och garage.

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Idungatan 6A, 3 TR, Vasastan, Stockholms kommun

Idungatan 6A, 3 TR

Lägenhet
Vasastan, Stockholms kommun
Alicia Edelman Vasastan/Norrmalm
6 995 000 kr
64 m²
2 rum
vån 3/4
3 160 kr/mån
109 297 kr/m²

Välkommen till denna stilrena sekelskiftestvåa anno 1905 med fönster i två väderstreck, dubbla fungerande kakelugnar och solig balkong! Bostaden erbjuder en öppen och social planlösning mellan vardagsrum och kök (möjlig trea, se alternativ planritning). En balkong i högt läge mot innergård med eftermiddags och kvällssol. Vackra trägolv, högt till tak, speglade pardörra, stuckatur och dubbla fungerande kakelugnar. Fräscht helkaklat badrum med golvvärme och separat WC i anslutning till hallen. Högt, tyst och lugnt gårdsläge med sovrum mot innergård och gott om förvaring via klädkammare och garderobsvägg. Till lägenheten hör både ett vindsförråd och källarförråd. Här bor du med närhet till både stadspuls och rekreation i bland annat Hagaparken, Vanadislunden och Vanadisbadet. Goda kommunikationer, stort utbud av restauranger och all tänkbar service i kvarteren. Garage i föreningen - kort kö. Stabil och solid förening som äger marken (ej tomträtt). Låg belåningsgrad om 4 843 kr/kvm.

 • Balkong
Hammarby allé 3B, vån 10 av 11, Hammarby Sjöstad, Stockholms kommun
 • Sön 2 jun kl 11:00
Hammarby allé 3B, vån 10 av 11, Hammarby Sjöstad, Stockholms kommun, bild 2
Hammarby allé 3B, vån 10 av 11, Hammarby Sjöstad, Stockholms kommun, bild 3

Hammarby allé 3B, vån 10 av 11

Lägenhet
Hammarby Sjöstad, Stockholms kommun
Alicia Edelman Vasastan/Norrmalm
6 995 000 kr
87 m²
3 rum
vån 10/11
4 936 kr/mån
80 402 kr/m²

Öppen och ljus 3:a med välplanerade kvm på våning 10 av 11 med ett genomgående ljusflöde från två håll. Från vardagsrum och matplats har du fin lummig utsikt mot småbåtshamnen vid Årstaviken och även vy med citypuls. Stor terrassliknande balkong om 12,5 kvm med morgon- och förmiddagssol intill vattnet. Fin utsikt mot kanalen och Södermalm. Två rymliga sovrum med smarta inbyggda garderober. Stilrent kök i marmor, vita luckor och svart bänkskiva i ek. Här bor du med närhet till natur, vatten och citypulsen på Södermalm på 5 min gångavstånd!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Sehlstedtsgatan 9, 2 tr, Gärdet, Stockholms kommun
 • Sön 26 maj kl 11:00
Sehlstedtsgatan 9, 2 tr, Gärdet, Stockholms kommun, bild 2
Sehlstedtsgatan 9, 2 tr, Gärdet, Stockholms kommun, bild 3

Sehlstedtsgatan 9, 2 tr

Lägenhet
Gärdet, Stockholms kommun
Alicia Edelman Vasastan/Norrmalm
3 695 000 kr
43 m²
2 rum
vån 2/5
2 257 kr/mån
85 930 kr/m²

Varmt välkomna till denna välplanerade och lugnt belägna bostad med rymlig balkong! Nu har ni chansen att förvärva en av Gärdets absolut bästa bostäder med social planlösning och vackra parkettgolv. Bostaden erbjuder en optimalt planerad bostad med en balkong mot lugn gård, lyxigt badrum med kombinerad tvättmaskin/torktumlare och ett snyggt kök från HTH med diskmaskin. Stabil förening som äger marken med goda hyresintäkter från lokaler. I området finns bland annat Sats, ICA, populära restauranger, vackra promenadstråk, badplats och kommunikationer. Bara att flytta in. Välkomna!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Karlbergsvägen 32 A, 4 TR, Vasastan, Stockholms kommun
 • Sön 26 maj kl 12:45
Karlbergsvägen 32 A, 4 TR, Vasastan, Stockholms kommun, bild 2
Karlbergsvägen 32 A, 4 TR, Vasastan, Stockholms kommun, bild 3

Karlbergsvägen 32 A, 4 TR

Lägenhet
Vasastan, Stockholms kommun
Alicia Edelman Vasastan/Norrmalm
8 995 000 kr
72 m²
3 rum
vån 3/5
2 821 kr/mån
124 931 kr/m²

Välkommen till denna fantastiska sekelskiftestrea med alla rätt & i en skuldfri förening! Bostaden har verkligen det där lilla extra och kombinerar det moderna med originaldetaljer så som fina trägolv, djupa fönsternischer och generös takhöjd om 3,2 m. Rymligt vardagsrum med stora sociala ytor i en öppen planlösning mot köket. Stilrent renoverat kök med vacker bänkskiva i kalksten (Öländsk Hors) gott om arbetsyta och diskmaskin. Ett stort sovrum mot lugn innergård med bra förvaring och ytterligare ett mindre sovrum med plats för säng och dubbla garderober. Balkongen ligger i ett högt läge mot lummig innergård och nås från sovrummet med eftermiddags och kvällssol. Ett påkostat stambytt badrum i portugisisk kalksten med kombinerad tvättmaskin och golvvärme. Separat ljus WC med väggar i vit kulör och kalkstensgolv (Ölandsk Hors) i anslutning till hallen. Stabil och skuldfri förening med 8 miljoner i sparat kapital. Intäkter ifrån 5 lokaler och de större renoveringarna bakom sig som bland annat stambyte. Karlbergsvägen utgör ett ultimat läge i hjärtat av Vasastan - charmiga kvarter möter storstadspuls. Fantastiska grönområden i området, Vasaparken och Hagaparkens grönområden. Bra kommunikationer från både S:t Eriksplan och Odenplan med tunnelbana, buss, pendeltåg och flygbuss till Arlanda samt ett stort utbud av shopping och restauranger.

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Dalagatan 41A, Vasastan, Stockholms kommun
 • Sön 26 maj kl 12:00
Dalagatan 41A, Vasastan, Stockholms kommun, bild 2
Dalagatan 41A, Vasastan, Stockholms kommun, bild 3

Dalagatan 41A

Lägenhet
Vasastan, Stockholms kommun
Alicia Edelman Vasastan/Norrmalm
4 995 000 kr
45 m²
2 rum
2 636 kr/mån
111 000 kr/m²

Välkommen till denna stilrena sekelskiftestvåa med alla fönster mot innergård! Här erbjuds en påkostad sekelskiftestvåa med fönster i två väderstreck, vacker fiskbensparkett och generös takhöjd om ca 3,0 m. Ett rymligt vardagsrum i öppen planlösning mot köket. Ett fint renoverat kök med snygg bänkskiva, vinkyl och integrerad diskmaskin. Ett rymligt sovrum mot innergård med gott om förvaring via garderobsvägg. Ett påkostat badrum med golvvärme. Ett bekvämt promenadavstånd till både Odenplan och S:t Eriksplan. Nedgång till Odenplans pendeltågsstation invid porten ger utmärkta kommunikationsmöjligheter! Stabil förening som äger marken, bra ekonomi med intäkter från lokaler vilket ger låga månadsavgifter och har två hyresrätter kvar (dold tillgång). Föreningen har en gemensam innergård med grillmöjligheter.

 • Premium

Visar alla 6