Nybohovsbacken 103, vån 3 / 4

Liljeholmen, Stockholm Se på karta

4 500 000 kr

Visa bud Budgivning pågår
Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
4 rum
Boarea
105 m²
Balkong
Ja
Hiss
Hiss finns
Byggår
1962
Förening
BRF Nybohovet 100
Om föreningen
Avgift
4 048 kr/mån
Driftkostnad
3 500 kr/år
Pris/m²
42 857 kr/m²

Sällan till salu! Nu har du chansen på en topprenoverad familjefyra (möjlig 5:a) med två (2!) badrum och tre sovrum samt inglasad balkong med mycket centralt läge ovanför Liljeholmens galleria och närhet till parker, förskolor och skolor. Trots sitt centrala läge är bostaden välsignad med fantastiska fria utsikter och ingen insyn. Bostaden har fått ett omfattande ansiktslyft med nya ytskikt, nya snickerier, nya mörkbetsade kvalitetsgolv i trä, två (2!) nya badrum samt ett smakfullt renoverat kök med full maskinell utrustning och bänkskiva i sten. Generösa sociala ytor genom hela bostaden. Samtliga innerdörrar är gedigna och ljuddämpande. Mycket god förvaring genom garderober med skjutdörrar, inredd klädkammare samt vindsförråd. Otroligt ljus lägenhet tack vare stora fönster i öster och söder som följer solen genom dagens alla timmar. Ljuvliga utsikter över takåsar och trädtoppar som får dig att häpna. Det blir inte mycket bättre än så här.

Föreningen är mycket välskött och har en stabil ekonomi samt en mycket engagerad styrelse. Vid ombildningen 2008 hade man 110 Mkr i lån och idag har man 32 Mkr i lån. Mycket låg belåning om 2462 kr/kvm). Avgiften sänktes även fem år i rad mellan 2013 och 2017 och nyligen har bergvärme installerats vilket förväntas sänka driftkostnaden med ca 50%. Utöver detta så finns det även 17st hyresrätter kvar som kan betraktas som ett dolt kapital.

Området är väldigt populärt pga sitt lugna avskilda men ändå centrala läge. Nybohovsbacken ligger mitt emellan Liljeholmen och Aspudden och med Liljeholmens Galleria nedanför finns allt du kan tänkas behöva i form av service och daglig handel. Från torget utanför finns såväl T-banans röda linje som tar dig till City, Universitetet och Tekniska Högskolan utan byten som tvärbana, bussar och flygbussar samt direktlinjer för anställda till Scania, Huddinge Sjukhus, Karolinska m.m. Här finns även sjön Trekanten med badstrand och populära Fruktparken. I Aspudden finns trevliga restauranger och caféer samt Aspuddsparken med ponnyridning och grillning på helgerna. I närområdet ligger flera förskolor och skolor med gångsavstånd från bostaden.

Det blir inte mycket bättre än så här om du har höga krav på läge och standard. Anmäl intresse eller kontakta ansvarig mäklare Kim Ekholm 070-710 39 66 för mer information.

Läs mer hos mäklaren
Fastighetsbyrån Hägersten/Älvsjö