Vasabyn 833 Ö

Lindvallen, Sälen, Malung-Sälens kommun Se på karta

3 800 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
4 rum
Boarea
76 m²
Balkong
Nej
Våning
2 av 2, hiss finns ej
Byggår
1995
Förening
BRF Wasabyn 1
Om föreningen
Avgift
4 100 kr/mån
Pris/m²
50 000 kr/m²

Lägenhet i obelånad förening där det mesta ingår i avgiften. Här bor du i hjärtat av Lindvallen med närhet till lift och längdspår samt bekvämt gångavstånd till både Experium och Gustavtorget i Lindvallen.

Här finns ett stort aktivitetsutbud för både vuxna och barn både sommar som vinter. Allt från skidåkning till restauranger, shopping, bad/spa, lekland, gym, bowling, frisör mm.

Välkommen till en välplanerad lägenhet om 76kvm och 4 rum. Bostaden inrymmer ett stort och ljust allrum med fönster som ger ett härligt ljusinsläpp.

Allrummet delas med en fullutrustad köksdel som har fräschats upp under åren. Totalt finns tre sovrum varav ett med våningssängar och de andra sovrummen med dubbelsängar. I samtliga sovrum finns tillhörande förvaring.

De två badrummen är båda renoverade under 2020 med golv- och väggmatta i smakfulla färger och mönster. Det mindre badrummet inrymmer wc, kommod och dusch. Det större badrummet har även bastu. Rymlig hall med torkskåp samt generös förvaring och avhängningsmöjlighet.

Goda uthyrningsmöjligheter. Lägenheten hyrs ut via Skistar och köparen förbinder sig att ingå avtalet i säljarens ställe. Ägarbokade veckor: v. 14. Hyresintäkter enligt säljarens uppskattning säsong 2021/2022 ca 130 000kr.

Inventarier ingår i förevisat skick förutom personliga tillhörigheter.

Tillträde enligt överenskommelse.

För digital eller privat visning och intresseanmälan, vänligen kontakta ansvarig mäklare.
Du även besöka bostaden genom en virtuell visning. Klicka på "Läs mer hos mäklaren" för att besöka vår 3D visning.

Läs mer hos mäklaren

Kontakta mäklaren

Ludwig Forsberg

Sälenmäklaren AB
Mäklare Ludwig Forsberg, Sälenmäklaren AB
0702-896 683