Tjäderåsvägen 1c

Lindvallen, Malung Se på karta

3 550 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
4 rum
Boarea
63 m²
Biarea
9 m²
Våning
2 av 2
Byggår
2017
Förening
BRF Lindvallen Hills 3
Om föreningen
Avgift
1 964 kr/mån
Driftkostnad
27 048 kr/år
Pris/m²
56 349 kr/m²

Välkommen till Lindvallen Hills och denna unika välplanerade övervåning! Nu utan uthyrningsavtal!
I denna lägenhet har originalets planlösning ändrats och skapat extra möjlighet till förvaring i hallen samt ett kombinerat sovrum/allrum.
Här bjuder vackra fönsterpartier på utsikt mot fjäll och natur och den generösa takhöjden ger en härlig rymd.
Ett stort allrum/kök med högt i tak och stora fönster är hjärtat i detta fjällhem. Här har man skapat ett härligt rum för att umgås och koppla av på semestern.
Vackra betonggolv ger en väldigt lyxig känsla och skapar tillsammans med innerväggar och tak i trä en genuin modern fjällkänsla.

De tre sovrummen erbjuder totalt åtta sängplatser. Master bedroom är försett med dubbelsäng och byggd förvaring mot vägg. Här ger ett vackert snedtak en mysig inramning och fönstret vetter mot det lugna skogspartiet bakom huset.
Sovrum 2 har två platsbyggda våningssängar med förvaring i lådor under. Det tredje sovrummet fungerar även som tv-rum med två enkelsängar som används som soffa. Ett perfekt utrymme för egentid, film och spel!
Lägenheten har väldigt bra möjligheter till förvaring med lådor under sängar i samtliga rum samt utmärkta lösningar med väggfast förvaring.
Med två badrum utrustade med både dusch och wc blir vardagen enkel. I det ena finns också en rymlig bastu med utsikt mot Lindvallens nedfarter.
Bakom hallens garderobsvägg döljer sig förvaringsutrymme samt tvättmaskin, torktumlare och torkskåp.

Lägenhetens golvyta är 71 kvm. De vackra snedtaken gör att enbart 63 kvm räknas som boarea.

Nedanför boendet finns tillhörande egen uteplats på trädäck placerat vid skogskanten. Här njuter du av uteluncher och eftermiddagar i solsken näst intill utan insyn.

Till lägenheten hör två förråd. Ett vid entrén på övervåning och ett placerat under trappan upp till lägenheten. En väldigt bra lösning där man kan använda ett förråd helt privat vid uthyrning och erbjuda hyresgäster det andra.

Lägenheten säljs inklusive möbler och inventarier med undantag för personliga tillhörigheter, inredningsdetaljer och dekorationer. Det som ej medföljer i köp ska presenteras för en köpare innan avtal tecknas.

För lägenheten fanns tidigare ett uthyrningsavtal med SkiStar tecknat (ej djurtillåten)
Detta avtal är uppsagt och lägenheten kan därmed nyttjas helt privat redan kommande vintersäsong.

Vintertid finns skid-stig upp till transportbandet som tar skidåkare till Söderåstorget och Lindvallens sydligaste sittlift. Under vintern pistas även en nedfart bredvid vägen så att man kan åka skidor hela vägen ner till området.
Rakt över vägen finns hållplats för skidbussen.
På andra sidan vägen finns även Lindvallens längdspår. Bara 200 meter till röda slingan och du kommer givetvis vidare till spårcentral där du kan välja andra spår.

Lägenheten visas löpande - kontakta ansvarig mäklare.

-Området-
Från området når du Lindvallens liftsystem via skidbussen eller med transportlift till Söderåstorget. Från Lindvallen Hills - Hills Ski & Pool Lodge 365 är det ca 500 meter till Experium med bland annat restauranger, shopping, äventyrsbad och SPA.
Lindvallen är Sälenfjällens största och populäraste område och möjligheten till uthyrning är stor.

Hills Ski & Pool Lodge 365 erbjuder ett aktivt åretruntboende –området har trevliga gemensamma ytor med pool, soldäck och utegym. I närområdet finns fina cykel -och vandringsleder. På sommaren tar man sig enkelt bort till Experiumtorget eller Gustavstorget och dess bikeparks samt leder för downhillcykel.
Sälenfjällen erbjuder ett aktivt friluftsliv under alla årets dagar likväl som rekreation och rofyllt lugn.

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Malung