Ranchen Lodge 301A

Stöten, Sälen, Malung Se på karta

2 495 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
4 rum
Boarea
66,2 m²
Förening
BRF Ranchen Lodge
Om föreningen
Avgift
2 844 kr/mån
Driftkostnad
12 000 kr/år
Pris/m²
37 689 kr/m²
Nyproduktion 

I Sälenfjällens snabbast växande skidanläggning Stöten, kommer ett flertal nyproducerade lägenheter uppföras och stå klara vintern 2020/2021. Brf Ranchen Lodge erbjuder boende i toppklass med närhet till skidåkning, livs och nöjen. Stilen som vi kallar Ski Lodge är en ombonad och varm inredningsstil med rustika inslag av trä i olika nyanser av beige, grått och mörktonad ek, som gjort för en fjällstuga. Bostadsrätten på 66,6 kvm kommer erbjuda 8 bäddar fördelat på 3 sovrum samt 2 kompletta badrum där ett har bastu och ett har tvättmaskin. Öppen planlösning mellan vardagsrum och kök där köket har ljusa luckor och vitvaror med god standard. I storstugan kan hela familjen umgås under sin semester i fjällen och när man vill hitta på något utanför boendet har Stöten mycket att erbjuda. I närheten finns nämligen Ranchenliften som tar dig upp till Stötens anläggning med restauranger, affärer och en rad olika aktiviteter såsom skotersafari, hundspann, vargypyssel, gamezone, gym, solarium, spa & relax, bowling med mera. Intill liften går även en skidväg som gör att du smidigt kan glida hemåt igen.

I Brf Ranchen Lodge kommer totalt 7 huskroppar att uppföras om totalt 28 boende. Förutom transportliften upp till anläggningen ligger spårcentralen i närheten och ger direkt tillgång till belysta längdskidspår.
Lägenheterna säljs möblerade med köksgeråd, matbord och stolar, sängar, garderober med mera.

Stöten är den nordligaste skidanläggningen i Sälenfjällen och har också den högsta fallhöjden på 370 meter och Sälens längsta skidbacke på hela 3.06 km. Det ger en storlagen utsikt över flera svenska och norska fjäll. Här finns backar som passar alla skidåkare, allt från mycket lätta, gröna backar till utmanande svarta pister. För dig som vill ge dig ut i längdspåret finns 45 kilometer längdspår för både klassiskt och skate, varav 3 kilometer är elljusspår. Vid fjällets vänstra del, vid Soltorget, ligger barnområdet med aktiviteter och lite flackare backar. Här kan du som nybörjare lära dig åka i din egen takt utan att trängas i långa liftköer. I mitten av fjället hittar du Stötens hjärta, Stötentorget. Det är här de flesta aktiviteter och event äger rum. Vid den högra delen av fjället, på Skidtorget, hittar du väldigt bra skidåkning. Nedfarterna här är för dig som är lite mer rutinerad åkare och som söker fart och utmaning.

Scandinavian Mountains Airport ligger endast 17 min bort med bil och kommer att färdigställas inför vintersäsongen 2019-2020. Terminalbyggnaden har kapacitet att hantera fyra flighter samtidigt. Den innehåller även restaurang, taxfreebutik och shop. I direkt anslutning till terminalen kommer det finnas hyrbil, taxi och buss.

Läs mer om bostaden
SkandiaMäklarna Sälen