Odensalagatan 53 A

Marielund, Östersunds kommun Se på karta

1 800 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
4 rum
Boarea
103 m²
Balkong
Ja
Våning
3 av 3, hiss finns ej
Byggår
1963
Förening
BRF Marielund i Östersund
Om föreningen
Avgift
4 591 kr/mån
Driftkostnad
5 760 kr/år
Pris/m²
17 476 kr/m²

Välkomna till Marielund och detta mycket populära område i en av Östersunds mest välskötta bostadsrättsföreningar. Lägenhet som har högt vackert läge med fri utsikt över det lummiga närområdet. Mycket smakfullt renoverad lägenhet som har fantastiskt ljusinsläpp från generösa fönsterpartier i sällskapsutrymmena och utgång till möblerbar inglasad altan där ni kan njuta av både sol och den lugna härliga miljön. Rymligt kök och vardagsrum som inbjuder till trevliga sammankomster med både släkt och vänner.

Modernt kök med fantastiskt ljus och gott om förvaringsutrymmen. Plats för stort matbord som rymmer hela familjen med insynsskyddat fönster mot den lugna gården. Lättmöblerat vardagsrum som har vackert ekparkettgolv och nya ytskikt. Här har ni plats för stor hörnsoffa, matgrupp och bokhylla. Utgång till den inglasade balkongen som ni kan koppla av på från tidig vår till sen höst. Tre rymliga sovrum som har bra förvaring och fönster mot lugn innergård. Badrum med duschhörna och gästtoalett. Hall med bra förvaringsutrymmen.

I bostadsrättsföreningen finns det mesta som ni kan önska er med övernattningsrum, stor samlingslokal för sammankomster och högtider, bakstuga, relax med bastu samt solarium.

Här bor ni i trevliga Marielund som erbjuder lummiga promadstråk i uppväxt trivsam miljö. I närliggande område finns matbutik och café. Närhet till stadskärnan via bra gång- och cykelvägar. Bra bussförbindelser till centrum.

Läs mer hos mäklaren
Storsjömäklarna AB

Kontakta mäklaren

Björn Löfgren

Storsjömäklarna AB
Mäklare Björn Löfgren, Storsjömäklarna AB
073-843 25 55

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.