Neptunusbacken 1

Märsta-Steninge, Sigtuna Se på karta

2 395 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
4 rum
Boarea
98,4 m²
Balkong
Ja
Uteplats
Ja
Våning
2 av 4, hiss finns
Byggår
1987
Förening
BRF Steningeterrassen
Om föreningen
Avgift
6 626 kr/mån
Driftkostnad
6 600 kr/år
Pris/m²
24 339 kr/m²
Antal besök
2 594
Dagar på Hemnet
19

Äntligen en 4:a på Neptunusbacken, egen parkeringsplats ingår! Helrenoverad med nya ytskikt i alla rum och ett helt nytt kök. Två moderna badrum med dusch- och bad samt golvvärme. Här är det bara att flytta in i en stilrent renoverad lägenhet med genomgående enhetliga ytskikt och mycket hög standard i hela lägenheten. Exklusivt och påkostat kök med komplett maskinpark, bänkskiva i granitsten och extra installationer för belysning. Hall med stor garderob och klädkammare samt säkerhetsdörr.

Den stora terrassen rymmer både sittgrupper, solstolar och övriga möbler och har ett svårslaget läge med sol långa dagar och fin utsikt över omgivningen. Ovanför terrassen sitter även en markis.

Välskött förening med stabil ekonomi och bergvärme. Från Neptunusbacken har du närhet till skolor, förskolor, naturområden och Mälaren samt populära Steninge Slott, Steninge Bruk och Steningebadet. Trevliga promenad- och motionsleder finns det gott om och bussen tar dig snabbt till Märsta Station, varifrån du når Stockholm och Uppsala på ca 20 min vardera.

Läs mer hos mäklaren
AFI FastighetsMäklare