Edövägen 7E

Orminge, Nacka Se på karta

3 500 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
4 rum
Boarea
84 m²
Balkong
Ja
Byggår
2019
Förening
BRF Syret
Om föreningen
Avgift
4 778 kr/mån
Driftkostnad
7 560 kr/år
Pris/m²
41 667 kr/m²

Unik chans att se lägenheten på plats. Tillträde i maj 2020. Här bor du i en minst sagt välplanerad 4:a om 84 kvm som enkelt görs om till en 3:a för den som önskar (se alternativ planlösning) med genomgående mattlackat ekparkettgolv och målade väggar. Lägenhetens stora vardagsrum ligger i öppen planlösning mot köket som går i smakfullt vitt med kromade handtag i läder. Från vardagsrummet når du en av de två mysiga balkongerna överblickande innergårdarna med soligt sydväst läge. Badrummet håller mycket hög klass med sobra materialval och en praktisk tvättdel med arbetsbänk, i lägenheten finns också en extra gästtoalett. Lägenhetens två sovrum ligger åt olika håll i bostaden och båda sovrummen har förvaring, precis utanför finns också ett praktisk förråd om 3 kvm. Master bedroom har utgång till balkong med kvällssol.

Denna bostadstyp (84 kvm) kommer endast finnas i etapp 1, EJ i etapp 2.

De stora fönsterpartierna blickar ut över det lummiga området och föreningens innergård kommer vara ordentligt inbjudande under sommardagarna när solens strålar lockar. Man satsar stort på gårdarna och här planeras det för en lustfyllt utformad lekpark, en bollbur, ett utegym liksom boulebana för alla åldrar. Dessutom tillkommer en stor yta med konstgräs som fungerar både som fotbollsplan eller för yoga-pass. På en av gårdarna ligger också en trevlig och väldisponerad grillplats och på en annan gård planeras det för ett glasat växthus avsett för egen odling.

På en hög höjd strax intill ett grönområde nära Orminge centrum i Saltsjö-Boo planerar Aros Bostad för omkring 260 bostäder. Ett hemtrevligt kvarter med flervåningshus byggda i trä och endast 20 minuter från Stockholms innerstad. Det nya bostadskvarteret O2 Orminge är sprunget ur tanken på trivsel, gemenskap och kvalitet. Husen och kvarteret ritas av det välrenommerade arkitektkontoret DinellJohansson och uppförs av den kunniga byggpartnern Lindbäcks. Husen är välbyggda och yteffektiva med levande rum som känns igen genom sina luftiga gröna gårdar. Området konstrueras i gedigna naturmaterial med både grundstomme och fasad gjorda i svenskt trä.

De ljusa lägenheterna i O2 Orminge karaktäriseras av genomtänkt enkelhet och ett stilrent utförande. Klassiska material är valda för sin hållbarhet och beständighet liksom för att kunna åldras och bli vackrare med tiden.

Det går lätt och fort att ta sig fram med kommunala färdmedel då Orminge Centrum utöver bra butiker och mataffärer är ett nav för busskommunikationen i området. När man köper sitt boende i O2 Orminge får man dessutom 6 månader fritt SL-kort och medlemskap i bilpool, allt för att ditt boende ska bli så enkelt som möjligt. Att få komma till O2 Orminge är som att äntligen hitta hem!

Inflyttning i maj 2020. Läs mer om projektet på https://o2orminge.se/

Läs mer hos mäklaren
SkandiaMäklarna Nacka