Södra Grev Rosengatan 60A

Örebro Se på karta

3 995 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
4 rum
Boarea
97 m²
Balkong
Ja
Våning
4 av 5, hiss finns
Byggår
2018
Förening
BRF Slussen
Om föreningen
Avgift
5 477 kr/mån
Driftkostnad
984 kr/år
Pris/m²
41 186 kr/m²

Välkommen till en bostadspärla, här hittar ni en exklusiv lägenhet som vetter mot Svartån!

En enastående bostad högt upp i huset med utsikt över Svartån från den rymliga balkongen som är belägen i söderläge. Här erbjuds genomgående hög kvalité och standard med fina och lyxiga materialval.

Området erbjuder ett lugnt område med närhet till Wadköping och citykärnan. Utanför dörren finns en fantastisk och grönskande miljö. I närområdet finns småbåtshamnen med Hamnkrogen som håller säsongs-öppettider. Här finns underbara strövområden för härliga promenader kring Oset, Wadköping och Småbåtshamnen.

Bostaden erbjuder optimal och välkomnande planlösning med en hall med gott om förvaring. Kök i delvis öppen planlösning tillsammans med vardagsrum där plats finns för både soffdel och matsalsgrupp, här kan hela familjen samlas för att umgås. Köket är fullt utrustat, vita luckor och bänkskiva i påskostad granitsten. Bostaden erbjuder ett helkaklat badrum, en wc, ett sovrum och ett master bedroom med egen klädkammare.

Hemmet upplevs ljus och luftig med det lilla extra som gör att den sticker ut bland nyproducerade bostäder. Detta är verkligen en bostad som särskiljer sig från det mesta på Örebros bostadsmarknad så missa inte chansen utan kom på visningen för att uppleva den fantastiska utsikten på plats! Detta hem passar optimalt för familjer som vill bo nära city men uppskattar att ha naturen runt knuten.

I föreningen finns en trevlig innergård utrustad med cykelförråd och orangeri, en pergola samt boulebana att utmana grannarna i ett grannmästerskap.

Varmt välkommen att boka er på visningen för att uppleva hemmet!

Läs mer hos mäklaren
Lejons Mäkleri

Kontakta mäklaren

Emelie Berglind

Lejons Mäkleri
Mäklare Emelie Berglind, Lejons Mäkleri
073-035 57 61

Visningstider

Observera att många visningar kräver föranmälan. Kontakta mäklaren för mer information.
  • 27
    apr
    Tis 27 apr kl. 18:00–18:30
    Bokad visning, maila Emelie för att anmäla dig. Välkommen.
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.