Kvarteret Snöflingan

Räppe, Växjö Se på karta

2 265 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
4 rum
Boarea
84 m²
Balkong
Nej
Avgift
4 881 kr/mån
Pris/m²
26 964 kr/m²

Smakfulla bostäder med toppläge mellan två vatten!
I anrika Räppe, mellan Bergundasjön och Räppegölen, kan du nu bli stolt ägare till en ljuvlig bostadsrätt med villakänsla. De trädoftande tvåplanslängorna i snygg design inhyser härliga treor och fyror med egen uteplats eller balkong. För skönt uteliv finns dessutom två kvartersparker, varav en med lekplats och pulkabacke. Här trivs liten som stor!

I kvarteret Snöflingan bor du mellan två vatten. Det vackra kulturlandskapet inbjuder till friluftsliv i toppklass samtidigt som du har Växjö citys utbud endast några kilometer bort. Ett perfekt läge för dig som gärna kommer hem till lugnet och som älskar modern bykänsla.
Du väljer mellan lika smarta som smakfulla treor och fyror med kompakt planlösning och elegant kvalitetsinredning. Omtänksamma detaljer gör din vardag till fest – allt från det fina komfortbadrummet med egen tvättavdelning till smart förvaring både inne och utomhus

Varmt välkommen att läsa mer på GBJ Byggs hemsida www.gbjbygg.se/snoflingan eller hör av dig direkt till Fredrik Hansen. Se kontaktuppgifter nedan.

Fredrik Hansen
070-520 09 70
[email protected]

Läs mer hos mäklaren
Bjurfors Växjö

Kontakta mäklaren

Eric Melkersson

Bjurfors Växjö
Mäklare Eric Melkersson, Bjurfors Växjö
0735000583