Föreningsgatan 75B

Rörsjöstaden, Malmö Se på karta

1 295 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Andel i bostadsförening
Antal rum
4 rum
Boarea
171 m²
Biarea
40 m²
Våning
1 av 5, hiss finns ej
Byggår
1927
Avgift
12 788 kr/mån
Driftkostnad
4 800 kr/år
Pris/m²
7 573 kr/m²
Antal besök
10 784
Dagar på Hemnet
27

Staden växer österut och i närheten av denna expansion finns en fin, renoverad lokal med stor potential - dessutom i attraktiva bostadsföreningen Celcius. På sitt hörnläge, i ett välskött hus med stora butiksfönster och med access från två gator; Celciusgatan och Föreningsgatan, skapas utmärkta förutsättningar för verksamhetsexponering.

Man blir lika imponerad av interiören. Ett par steg från markplan stiger man in i denna väldigt ljusa och fräscha lokal med stora öppna ytor och renoverade ytskick (2009). Lokalen har 171 kvm på butiksläge samt ytterligare 40 kvm i källaren. En takhöjd om 3,2 m ger lokalen en otrolig rymd. Planlösningen är smart indelad i tre stora lokalsektioner utöver källarutrymmet vilket ger lokalen en unik mångsidighet.

I dagsläget finns det ett gällande bygglov för att använda lokalen för butiksverksamhet. Vill man undersöka vilka andra användningsområden som lokalen kan vara lämplig för så får man kontakta Stadsbyggnadskontoret i Malmö. En ny bygglovsansökan till Stadsbyggnadskontoret krävs för en formell ändring av verksamhet i lokalen annan än butik/kontor.

Kontakta mig för privat visning!

Läs mer hos mäklaren
SkandiaMäklarna Malmö City