SkandiaMäklarna Malmö City

SkandiaMäklarna Malmö City

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Dockgatan 5A, Dockan, Malmö kommun
  • Ons 15 maj kl 17:30
Dockgatan 5A, Dockan, Malmö kommun, bild 2
Dockgatan 5A, Dockan, Malmö kommun, bild 3

Dockgatan 5A

Lägenhet
Dockan, Malmö kommun
SkandiaMäklarna Malmö City
3 495 000 kr
59 m²
2 rum
vån 2/6
3 059 kr/mån
59 237 kr/m²

Social lägenhet med generösa ytor och terrass-liknande balkong med utsikt över Dockans Marina. Vi välkomnas in i bostadens entré som erbjuder goda förvaringsmöjligheter och slås omedelbart av den vackra utsikten från de sociala ytorna. Kök och vardagsrum i öppen planlösning och passar perfekt för härliga hemmakvällar i gott sällskap. Köket är ett grått Ballingslövkök med goda arbetsytor och förvaringsmöjligheter. Vardagsrummet är ljust med stora fönster ut mot Dockans Marina och härifrån går vi även ut till lägenhetens balkong med förmiddagssol. Balkongen är rymlig med plats för både lounge, matgrupp och grill. Vidare erbjuder detta hem ett väl tilltaget sovrum med flexibla möbleringsmöjligheter och garderober. Här finns även bekvämligheter så som badrum med egen tvättmaskin och torktumlare samt en rymlig klädkammare i hallen. Genomgående ligger klassiskt trägolv och materialvalen är stilrena. Småbåtshamnen och den fantastiska utsikten över hamninloppet och Öresund gör Dockan till ett av Malmös mest eftertraktade områden för både kontor och bostäder. Här finns all service i din direkta närhet och du bor endast en promenad bort från Malmös Centralstation och livliga shoppingstråk. Varmt välkommen!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Amilonsvägen 8, Jägersro, Malmö kommun

Amilonsvägen 8

Övrigt
Jägersro, Malmö kommun
SkandiaMäklarna Malmö City
5 995 000 kr
1 558 m² tomt

På ett strategiskt läge, mellan inre- och yttre ringlederna i Fosie industriby, erbjuds nu denna välsituerade industrifastighet. Fosie och Jägersro bildar tillsammans Malmös största företagsområde med en ideal närhet till kommunikationer där Ystadsvägen samt ringlederna nås på bara några få minuter. I närområdet finns varuhus, transportterminaler, åtskilliga serviceverkstäder, agenturer inom fordons- och småindustri m.fl som tillsammans har gjort området till en samlingsplats för företag i alla storlekar och branscher. På den 1558 m² stora tomträtten Torshammaren 4 vilar en industribyggnad där det för närvarande bedrivs certifierad bilverkstad av fastighetsägaren som är egenanvändare av fastigheten. Fastigheten kan antingen förvärvas med eller utan hyresgäst - hyressättning kan diskuteras på förhand. Här finns en alltigenom flexibel industribyggnad såväl inne som ute uppförd 1974 och belägen på Amilonsvägen som är en mindre trafikerad tvärgata till huvudledet Hornyxegatan. Den unika detaljplanen omfattar ett kvartersområde för småindustri- och bostadsändamål med en byggrätt på 50%, se gällande detaljplan under dokument. Byggnadens interiör är fördelad på ca 200 m² kontorsytor med tillhörande reception, personalrum och förråd samt ca 400 m² lager- och verkstadsutrymmen som nås invändigt via dörrförbindelser och utvändigt via en ny 3x3.5 m rullport från 2022 med fönster och nödutgång. I tillägg finns enklare förvaringsmöjligheter i containrar som i dagsläget har dörrförbindelse med verkstaden. Till lager- och verksamhetsytorna finns ett rikligt ljusinsläpp dels via fönster på rad längs byggnadens gavel, dels fönster i rullporten. Den interiöra takhöjden är på sin högsta punkt ca 6 m i lager- och verkstadsdelen efter att en sektion av taket har höjdes 2022 med bygglov för utökad lifthöjd invändigt. Takpappen byttes 2006. Därtill har luftvatten värmepump från Nibe installerats 2016 samt fasaden putsats. Utvändigt är fastigheten inhägnad med industristängsel som gör ett avsteg vid en entré med vikportar som mäter ca 6 m. Fastighetens stängsel är i dagsläget öppet mot grannfastigheten efter överenskommelse fastighetsägare emellan - denna del kan enkelt återslutas. Inom fastigheten finns en asfalterad parkeringsyta för fordon. Ett tillfälle att förvärva en spännande industrifastighet intill goda vägkommunikationer, ett stort serviceutbud och näringsliv. Välkommen att lämna ditt intresse!

Industrigatan 17A, Sorgenfri, Malmö kommun
  • Ons 15 maj kl 17:15

Industrigatan 17A

Lägenhet
Sorgenfri, Malmö kommun
SkandiaMäklarna Malmö City
1 495 000 kr
43 m²
2 rum
vån 4/4
2 522 kr/mån
34 767 kr/m²

Stig in i en ljus och luftig atmosfär där varje detalj är omsorgsfullt utformad för att skapa en harmonisk tillvaro med industriella inslag. Den öppna planlösningen skapar en känsla av rymd och ger utrymme för både umgänge och avkoppling. Bostaden erbjuder ett insynsskyddat läge, gott om förvaringsmöjligheter och härligt ljusinsläpp tack vare den genomgående planlösningen. Dessutom erbjuder området Sorgenfri en mängd bekvämligheter och aktiviteter. Med närhet till grönområden, restauranger och kommunikationer är allt du behöver inom räckhåll. Varmt välkomna på visning!

  • Plus
  • Uteplats
  • Hiss
Rörsjögatan 6, Caroli/Drottningtorget, Malmö kommun

Rörsjögatan 6

Lägenhet
Caroli/Drottningtorget, Malmö kommun
SkandiaMäklarna Malmö City
4 995 000 kr
107 m²
4 rum
vån 5/5
4 794 kr/mån
46 682 kr/m²

Varmt välkomna till denna rymliga, insynsskyddade och ljusa fyra högst upp i huset. Här fås en inglasad balkong med eftermiddagssol i västerläge, en genomgående planlösning med gott om fönster i två väderstreck för ett naturligt ljusflöde och generösa rum i ljusa material. Allt sammantaget är detta en bostad för den som föredrar att bo på ett privat läge, men som ändå vill bo centralt och som uppskattar ljus och rymd. På denna adress bor ni i ett stillsamt område med fantastiskt cityläge och absolut närhet till stadskärnan och centralstationen. Området runt bostaden är mycket populärt med Caroli och charmiga Drottningtorget runt knuten. Här finns gott om restauranger, caféer och butiker på gångavstånd. Helt enkelt ett område som är lätt att trivas i!

  • Balkong
  • Hiss
Västra Kristinelundsvägen 37A, Slottsstaden, Malmö kommun
  • Sön 12 maj kl 11:30

Västra Kristinelundsvägen 37A

Lägenhet
Slottsstaden, Malmö kommun
SkandiaMäklarna Malmö City
2 865 000 kr
70,5 m²
3 rum
vån 3/4
5 046 kr/mån
40 638 kr/m²

På detta attraktiva läge finner vi denna fantastiska lägenhet med balkong i väst! Interiört finns väldisponerade kvadratmeter som samspelar med ett fint ljusinsläpp i hela bostaden. Bostaden har ett rymligt vardagsrum med plats för både soffgrupp och matplats med vackert burspråk, ett smakfullt kök, ett helkaklat badrum i sobra färger samt två sovrum med gott om plats för dubbelsäng och ytterligare möblemang. Detta är ett hem att glädjas över! På Västra Kristinelundsvägen bor ni på promenadavstånd från city, havet nås genom en kortare cykeltur. Stadsbussarna går regelbundet utanför och för den som pendlar ligger Triangelns station på behändigt avstånd. I den direkta närheten finns en välsorterad ICA-butik, och även Slottsstadens utbud av mysiga caféer, restauranger och butiker. Flera trevliga parker ligger nära till hands, så som Rönneholmsparken, Slottsparken och Pildammsparken.

  • Plus
  • Balkong
Jägersrovägen 13C, Västra Kattarp, Malmö kommun

Jägersrovägen 13C

Lägenhet
Västra Kattarp, Malmö kommun
SkandiaMäklarna Malmö City
1 400 000 kr
80 m²
3 rum
vån 2/4
5 200 kr/mån
17 500 kr/m²

På andra våningen finner ni denna ljusa och unika hörntrea i toppskick med fönster i tre väderstreck. Här möts ni av charmiga detaljer såsom vacker fiskbensparkett, takrosett och öppen planlösning. Denna lägenhet har mycket att erbjuda och i samtliga rum finns exklusiva materialval. Ni kliver in i en ljus hall med gott om plats för förvaring som leder er vidare förbi det omsorgsfullt renoverade köket med köksö som skapar en trevlig sällskapsyta. Vidare når ni det fräscha och påkostade badrummet med ljusinsläpp följt av det första sovrummet och det luftiga vardagsrummet. Här finner ni fiskbensparkett, takrosett och gott om plats för både soffgrupp och matbord. Från vardagsrummet nås den inglasade balkongen och lägenhetens andra sovrum med gott om plats för dubbelsäng och förvaring i platsbyggda garderober. Läget ger er inte bara närhet till bra kommunikationer utan också närliggande affärer och möjlighet att uppleva den skönhet och lugn som grönområdet erbjuder. Välkommen till en plats där varje dag erbjuder en perfekt balans mellan det urbana och det natursköna.

  • Balkong
Fernissagatan 6, Limhamns sjöstad, Malmö kommun

Fernissagatan 6

Lägenhet
Limhamns sjöstad, Malmö kommun
SkandiaMäklarna Malmö City
3 695 000 kr
91 m²
4 rum
vån 1/4
6 213 kr/mån
40 604 kr/m²

På första våning i ett nyproducerat hus från 2020, finner ni denna fantastiska fyrarummaren på gavel med stor uteplats i västerläge. Här erbjuds fina ytskikt, härlig takhöjd, stora väldisponerade rum och öppen planlösning. Dessutom så erbjuds två badrum varav båda utrustade med dusch - vilket förenklar vardagen med flera i hushållet. Köket från Vedum snyggt grått och utrustat med allt som man behöver! Utöver allt fint med själva bostaden har föreningen också, förutom en fin och mysig innergård, även en stor takterrass som är fri att nyttjas av föreningens medlemmar och två övernattningslägenheter att hyra. Här finns olika sittgrupper och plats för grill och utsikten sträcker sig i dagsläget hela vägen längs Ribersborg till Malmö Live. Det är ingen hemlighet att Limhamns Sjöstad är ett av Malmös mest spännande stadsdelar just nu, med ett ständigt växande och utvecklande. Samtidigt som nyproduktionen ökar tillkommer också ett ökat serviceutbud och nyligen har ICA Supermarket öppna upp portarna precis på andra sidan gatan från lägenheten. Här bor man nära havet med trevligt umgänge vid kajkanten, Glasbruksskolan samt med kort promenad till Limhamns centrum, Ribersborgsstranden och Hylliekrokens golfbana! Ta en skön cykeltur på 5 km längs havet in mot Malmö City eller 7:ans busslinje på Limhamnsvägen. Välkommen på visning!

  • Uteplats
  • Hiss
Stormastgatan 9, Västra Hamnen, Malmö kommun

Stormastgatan 9

Lägenhet
Västra Hamnen, Malmö kommun
SkandiaMäklarna Malmö City
3 095 000 kr
69 m²
2 rum
vån 3/7
3 861 kr/mån
44 855 kr/m²

Varmt välkomna till denna öppna, ljusa och välplanerade bostad på våning 3 med hiss från markplan. Generöst sovrum som rymmer en större säng vetter in mot den lugna, lummiga innergården. I hallen finns goda förvaringsutrymmen och de öppna ytorna ger en härlig rymd. Köket från byggåret är praktiskt och utrustat med vitvaror ifrån Husqvarna. Här finns gott om arbetsytor samt förvaringsutrymme bakom de vita köksluckorna. Vardagsrummet erbjuder många möbleringsmöjligheter och stora fönsterpartier i fil med balkongen genererar rikligt med ljus. Badrummet ger dig komfort i form av egna tvättmöjligheter och goda förvaringsutrymme. Du kommer bo en trevlig förening med en gemensam takterrass med 360 graders vinkel och övernattningslägenhet att hyra till dina gäster. Västra Hamnen är Malmös mest expansiva områden med alla tänkbara faciliteter runt hörnan såsom Ica Maxi, restauranger, caféer, gym, vårdcentral, busskommunikation, havsbad både vid västra hamnens badbryggor och Ribersborgs strand. Här bor ni med kort promenad från både härliga havsbad och Malmös stadskärna. Varmt välkomna!

  • Balkong
  • Hiss
Östra Förstadsgatan 17F, City/Slussen, Malmö kommun
  • Budgivning pågår
  • Sön 12 maj kl 13:00

Östra Förstadsgatan 17F

Lägenhet
City/Slussen, Malmö kommun
SkandiaMäklarna Malmö City
1 895 000 kr
64 m²
2 rum
vån 2/6
4 368 kr/mån
29 609 kr/m²

Varmt välkomna till denna hemtrevliga tvårummare om 64 kvm med inglasad balkong i söderläge. Bostaden erbjuder ett stort vardagsrum med gott om plats för både soffgrupp och matplats eller varför inte en kontorshörna? Från vardagsrummet tar ni er ut på bostadens balkong som är vänd mot lugn gata. I direkt anknytning når ni det ljusa köket med praktisk yta för matplats precis intill. Generöst sovrum med gott om plats för en stor dubbelsäng samt en väl tilltagen walk-in closet utanför. Pricken över i:et i denna hemtrevliga bostad är det nyrenoverade badrummet från 2020 som går i mörka kulörer. Brf Skansen är en aktiv och välkänd förening på Slussen där sammanhållningen är väldigt god och den lummiga innergården bjuder på härliga sällskapsytor med grillmöjligheter och lekplatser. Slussen är ett centralt bostadsområde i Malmö, precis intill kanalen. Här finns ett flertalet restauranger, barer och caféer samt matbutiker. Kommunikationerna är exceptionellt goda med Centralstationen på en kilometers avstånd och åt andra hållet nås bussknutpunkten från Värnhemstorget, med avgångar till t.ex. Lund och Köpenhamn. Motorvägen E22 nås på någon minut med bil och två minuter på cykel nås citykärnan. Varmt välkommen!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Zenithgatan 3, Värnhem, Malmö kommun
  • Idag kl 13:00

Zenithgatan 3

Lägenhet
Värnhem, Malmö kommun
SkandiaMäklarna Malmö City
2 895 000 kr
82 m²
3 rum
vån 1/4
4 491 kr/mån
35 305 kr/m²

Varmt välkommen till denna fantastiska bostad med stilfulla materialval och förtjusande tjugotalsdetaljer! Attraktiva attribut från förr som möter modernt, kännetecknar denna bostad som är belägen mitt i hjärtat av mysiga Värnhem. Med ett hus från 1926 är föreningen en av kvarterets äldsta och erbjuder inte bara en klassisk karaktär utan även en bra gemenskap kring de boende. Här lockar ett hem med fina renoverade ytskikt och en genomgående behaglig känsla. Tilltalande detaljer såsom smyckande lamprosetter, god takhöjd och spröjsade fönster tillsammans med slipade parkett- och brädgolv i original, liksom spegeldörrar med tidstrogna beslag. Köket från 2022 bjuder på smakfull, ljus inredning och integrerad maskinpark tillsammans med köksö och utsikt mot innergården. Vidare erbjuds två utmärkta sovrum, ett ljuvligt sällskapsrum av vida kvadrat med ljusinsläpp ifrån fönster i två väderstreck och ett stilfullt och nyrenoverat badrum (2023) beklätt i läckert kakel med egna tvättmöjligheter. Njutbar innergårdsoas därtill där man mer än gärna tillbringar tid i goda vänners lag under årets varmare månader, omgiven av grönska och vackert rödteglad fasad. Varmt välkomna! Utanför fastigheten på Sallerupsvägen, byggs det för tillfället om, läs gärna via länken nedan vad planen för Malmö Stad är: https://malmo.se/Mer-Malmo-at-alla/Sallerupsvagen-Nobelvagen.html

  • Plus
Västra Stallmästaregatan 32, Slottsstaden, Malmö kommun

Västra Stallmästaregatan 32

Lägenhet
Slottsstaden, Malmö kommun
SkandiaMäklarna Malmö City
3 950 000 kr
87 m²
4 rum
vån 1/3
6 650 kr/mån
45 402 kr/m²

Mitt bland Slottstadens vackra bostadskvarter, mellan lummiga Rönneholmsparken och havet, saluförs nu denna karaktärsfulla 40-tals våning på en rofylld sidogata till Erikslustvägen. En halvtrappa upp väntar en alldeles fantastisk lägenhet för alla er som värdesätter tidstypiska detaljer med stora perspektivfönster, en väl tilltagen takhöjd, ekparkett i fiskbensmönster, brädgolv, vackra interiördörrar i original samt en gårdsvänd balkong i sydvästläge. Med såväl varsam som bestämd hand har de gedigna originaldetaljerna minutiöst slipats och målats för att lyftas fram i en finstämd balans med nya eluttag och strömbrytare från Renova samt ett påkostat kök med pastellfärgade luckor och lådor från Marbodal och vitvaror från Smeg. Resultatet av det omsorgsfulla och utsökta renoveringsarbete som färdigställdes 2024 är en tidlös, harmonisk och långsiktig grund till dina egna inredningsdrömmar - här är det bara att flytta rätt in och bo otroligt bra! Interiört finns stora sällskapsytor i vardagsrummet och matsalen som nås via skjutbara interiördörrar som försvinner in i väggarna, ett nyrenoverat Marbodalkök med nyslipat brädgolv, två fina sovrum som även kan bli tre om man inreder matsalen till ett master bedroom samt en stor helkaklad badrumsmiljö med badkar och kakelutförande som går ton-i-ton. Stora fönsterpartier i två väderstreck skänker den genomgående planlösningen mängder med ljus och volym. Passa på och säkra denna ljuvliga våning nära hav, stränder, caféer, restauranger, utmärkta kommunikationer, Rönneholmsparken samt promenadstråk som leder in till city! Lämna intresseanmälan för mer information!

Järnvägsgatan 53, Limhamn, Malmö kommun

Järnvägsgatan 53

Övrigt
Limhamn, Malmö kommun
SkandiaMäklarna Malmö City
13 000 000 kr
728 m² tomt

Nu saluförs ett spännande företagshus på Limhamn med väletablerade hyresgäster som står redo att förvaltas vidare eller utvecklas ytterligare för fler ändamål. Företagshuset är beläget mitt i pittoreska fiskesamhället Limhamn som ofta benämns som en "stad i staden". Limhamn är idag en av de mest framträdande och attraktiva stadsdelarna i Malmö för såväl näringsliv, handel som för de boende. Den omedelbara omgivningen består av "Viängen", flerbostadshus, friliggande villor, gathus, vårdenhet, privata fastigheter och infrastruktur. Företagshuset är situerat på behändigt avstånd till service och handel i närbelägna centrum samt även till Annetorps expansiva kontors- och industriområde. På den 728 m² stora fastigheten vilar ett synnerligen formidabelt tegelhus från mitten av 1930-talet med en framträdande portentré på huskroppens entrésida, spöjsade fönster, franska balkonger och takkupor samt fasad av röd handslagen tegel som gifter sig med de röda plåtdetaljerna och det enkupiga takteglet. Huskroppen är fördelad på två plan med inredd vind och en användbar källarvåning där även husets värmecentral är belägen - en fjärrvärmeanläggning. Utmed Järnvägsgatan finns god tillgång till parkering och via portentrén når man det inhägnade gårdsplanet med bil där det finns yta att anlägga uppställningsplatser för flertalet fordon. Den gällande detaljplanen tillåter att byggnadens tre våningsplan inreds för bostadsändamål samt även möjligheter att uppföra ett annex eller dylikt på delar av gårdsplanet. I dagsläget är fastigheten taxerad som typkod 325 - Hyreshusenhet, lokaler med långvariga hyresgäster. Interiören är minst sagt lika imponerande. På varsin sida om portgången finns entréer som leder till entréplanet där två separata kontorsavdelningar är belägna med toaletter och pentryn. I norra gaveln finns även trapphuset som leder upp till kontorslokalerna på andra våningsplanet och hela vägen upp till det inredda vindsplanet. I södra gaveln finns på entréplan i tillägg en servicetrappa som leder ned till källarplanet. Från servicetrappan i södra gaveln och trapphuset i norra gaveln finns även dörrutgångar för passage till trädgårdssidan i väster. Det rikliga ljusinsläppet via många vackra fönster som kännetecknar en byggnad från svunnen tidsepok skänker interiören både luft och volym. Samtliga våningsplan ovan källarplanet har ursprungligen varit inredda för bostadsändamål med tillhörande förrådsrum beläget på källarplanet och kontoriserades först 1979. I samband med kontoriseringen förseddes entréplanet och andra våningsplanet med mekanisk frånluftsventilation. Sedan kontoriseringen har fastighetens fönster, eldrivna fönstermarkiser, säkerhetsdörrar, plåtdetaljer och ytskikt uppdaterats regelbundet till att idag vara i väldigt gott skick. Därutöver har vindsplanet försetts med FTX 2013, taket kompletterats med takplattor 2017 och fiber från Telia installerats. Fastigheten har under sina 89 år huserat både hyresbostäder och lokala företag på Limhamn. Här ges ett sällsynt tillfälle att förvärva en mångsidig fastighet intill goda kommunikationer, service och näringsliv. SkandiaMäklarna kommersiella välkomnar dig/er på visning!

Krankajen 38, Dockan, Malmö kommun
  • Sön 12 maj kl 11:30
Krankajen 38, Dockan, Malmö kommun, bild 2
Krankajen 38, Dockan, Malmö kommun, bild 3

Krankajen 38

Lägenhet
Dockan, Malmö kommun
SkandiaMäklarna Malmö City
5 295 000 kr
93 m²
3 rum
vån 2/6
4 812 kr/mån
56 935 kr/m²

På dockans bästa läge finner ni denna exklusiva och unika bostad . Här erbjuds två balkonger med utsikt över Dockan marina och hav som inte lämnar någon oberörd. En balkong är inglasad, ligger i söderläge och har en fantastisk utsikt mot Dockans marina. Den andra balkongen har havsutsikt och ligger i norrläge. Detta gör att du kan njuta av solen från morgon till solnedgång. Naturligt ljusinsläpp via stora fönsterpartier från två väderstreck. Två välplanerade sovrum med magisk utsikt. Kök och vardagsrum möts i en öppen yta vilket ger gott om plats för umgänge och trevliga middagar. Med två badrum och gott om förvaringsmöjligheter lämnar denna bostaden inget i övrigt att önska. På denna eftertraktade adress bor du lugnt och ostört samtidigt som du har nära till Dockans restauranger. Du har gångavstånd till Malmö centrum och kommunala transportmedel. Det här är en lägenhet att förälska sig i och med läget längst ut på dockan är närheten till havet och kontinenten högst påtagligt. Välkomna på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Sallerupsvägen 32I, Ellstorp, Malmö kommun

Sallerupsvägen 32I

Lägenhet
Ellstorp, Malmö kommun
SkandiaMäklarna Malmö City
995 000 kr
35 m²
1 rum
vån 3/4
2 710 kr/mån
28 429 kr/m²

Välkommen till trivsamma Ellstorp och denna fina etta i en solid och välskött HSB-förening med god ekonomi, härlig gemenskap och friköpt mark! När du kliver över tröskeln möts du av en ljus lägenhet med en hemtrevnadskänsla som genomsyrar hela bostaden. Bostaden har ett härligt ljusinsläpp med sina fönster i söderläge, som kombineras väl med den genomgående ljusa färgsättningen. Generöst allrum med plats för möblemang och sovalkov stor nog för en 1,60-säng. Utöver detta bjuder bostaden på vackert originalkök med målade luckor och matplats intill, ett nyrenoverat fräscht badrum som går i samma toner som byggåret samt god förvaring i både klädkammare och vinds- och källarförråd. HSB BRF Atle är en trygg förening med trevlig innergård och Ellstorpsparken utanför porten. Lägenheten är attraktivt belägen med närhet till det bästa som centrala Malmö har att erbjuda. Därtill erbjuds goda kommunikationsmöjligheter från Katrinelunds busshållplats, Värnhems busstorg och Östervärns tågstation. På en kort promenad når man livsmedelsbutiker, gym samt köpcentret Malmö Plaza med dess serviceutbud, restauranger och butiker. Är du bilburen når du de stora vägarna på nolltid, vilket snabbt tar dig var du vill. Föreningen har även investerat i solceller från Sveasolar där överskottsel säljs till elnätet.

Gustav Möllers gata 2B, Centrum/Lugnet, Malmö kommun

Gustav Möllers gata 2B

Lägenhet
Centrum/Lugnet, Malmö kommun
SkandiaMäklarna Malmö City
2 395 000 kr
61,5 m²
2.5 rum
vån 2
4 858 kr/mån
38 943 kr/m²

Varmt välkommen till Gustav Möllers gata 2B. Här bor du på ett attraktivt läge mitt i city! Belägen på första våning med stor inglasad balkong i söderläge. Interiört finns väldisponerade kvadratmeter som samspelar med fina materialval i hela bostaden. Här erbjuds ett öppet och sobert kök med plats för matbord, två tilltagna sovrum och ett halvt rum, perfekt lämpat som kontor eller vardagsrum. Lägg därtill ett helkaklat modernt badrum med egna tvättmöjligheter. Från sovrum når vi den mysiga inglasade balkongen där man kan njuta i solen med en kopp kaffe. Bo mitt i City med det bästa alldeles utanför porten. Lugnet är ett eftertraktat och populärt område med något för alla som vill bo centralt, lugnt och attraktivt. Här har du nära till allt vardagen kräver - förskola, restauranger, bra kommunikationer, köpcentrum och trevliga promenadstråk.

  • Balkong
  • Hiss
Ormvråksgatan 27, Söderkulla, Malmö kommun
Ormvråksgatan 27, Söderkulla, Malmö kommun, bild 2
Ormvråksgatan 27, Söderkulla, Malmö kommun, bild 3

Ormvråksgatan 27

Lägenhet
Söderkulla, Malmö kommun
SkandiaMäklarna Malmö City
1 095 000 kr
69,5 m²
2 rum
vån 5/8
4 512 kr/mån
15 755 kr/m²

Med hiss från markplan når vi denna mycket trevliga lägenhet med fint ljusinsläpp, stora fönster och lättmöblerade rum samt badrum och stor inglasad balkong. Lägenheten är lugnt belägen med närhet till ringvägen vilket gör att man lätt når Malmös två största shoppingcentrum Mobilia och Emporia. Söderkulla erbjuder även god service i form av apotek, vårdcentral, bra kommunikationsmöjligheter, härliga grönområden och gångavstånd till Skånes bästa hamburgerrestaurang "Rekas". Välkommen hem!

  • Premium
  • Hiss
Östra Kristinelundsvägen 12A, Slottstaden, Malmö kommun

Östra Kristinelundsvägen 12A

Lägenhet
Slottstaden, Malmö kommun
SkandiaMäklarna Malmö City
2 675 000 kr
64 m²
3 rum
vån 1,5/4
4 458 kr/mån
41 797 kr/m²

I hjärtat av omåttligt populära Slottstaden finner ni denna mysiga funkislägenhet belägen på 1/2 tr. Lägenheten vetter trivsamt mot föreningens nyligen renoverade innergård. Samtliga kvadratmetrar utnyttjas maximalt med yteffektiv öppen planlösning mellan kök och vardagsrum samt två praktiska och stora sovrum. Bostaden karaktäriseras av öppen planlösningen mellan kök och vardagsrum som inbjuder till social samvaro, väl tilltagen takhöjd och charmigt trägolv. Genomgående fint skick med stilrena och genomtänkta materialval. Passar dig som månar om hög kvalité och standard. Här är det bara att flytta rakt in! Inom gångavstånd finner ni flera matvarubutiker och gym, men även rofyllda och vackra parker så som Rönneholmsparken och Slottsparken. I Rönneholmsparken finns det en trivsam hundrastplats. I närheten reser sig också det välkända landmärket "Kronprinsen" med sin blå fasad och förutom dess service- och handelsutbud är detta en viktig punkt i Malmös busstrafik, härifrån tar ni er med enkelhet runt till Malmös alla hörn med buss. Flertalet populära caféer och endast ett stenkast till Regementsgatans breda restaurangutbud. Föreningen förfogar över en gemensam takterrass och nyligen renoverad gård på entrésidan. Varmt välkommen!

Östra Hyllievägen 123, Hyllie By, Malmö kommun

Östra Hyllievägen 123

Övrigt
Hyllie By, Malmö kommun
SkandiaMäklarna Malmö City
12 000 000 kr

Nu saluförs anrika Hyllie skola som står redo att förädlas och tas i bruk igen! Här finns en väldigt mångsidig fastighet såväl inne som ute. Skolan är belägen mitt i det lilla pittoreska samhället Hyllie by, en bevarad idyll mitt i Malmö, men som även angränsar till expansiva Hyllie. Den omedelbara omgivningen består även av gamla Skåne gårdar från 1800-talet, gröna fält och ridhus. Här råder lugn och rofylld bykänsla samtidigt som du når centrala Malmö på tio minuter. På den 2 247 m² stora hörnfastigheten vilar ett karaktärsfullt och formidabelt stenhus från 1878 med en tydligt markerad frontespis på huskroppens långsida, kulturfönster, tandad takfot samt en ockragul slammad fasad som gifter sig fint med röda plåtdetaljer och det enkupiga takteglet. Vägen upp till huset består av en asfalterad och inhägnad skolgård med god tillgång till uppställningsplatser för flertalet fordon. Utöver skolbyggnaden finns ett uthus med träport samt ytterligare tre dörringångar. På den uppväxta trädgårdssidan som vetter mot soliga söder finns en trädridå som naturligt avgränsar fastigheten från kyrkogården. Skolverksamheten bedrevs fram till 2014 när den lades ned. Därefter har skolbyggnaden genomgått en rivning av interiören där torpargrund, installationer för el och vatten samt ytskikt revs. I samband med det noggranna och påkostade rivningsarbetet har samtliga fönster- och dörrhål stagats upp med rejäla trästolpar inför framtida renoveringsarbeten. Nuvarande ägare har renoverat alla fönster med förstärkningar i bågar med L-stål vinklar, grävt ut bottenvåningen ytterligare och förberett för gjutning av betonggolv samt förberett el-centraler till tre bostadsenheter. I gällande detaljplan är fastighetens användningsområde betecknad till "allmän nytta" och det pågår förberedelser för en detaljplaneändring för ett annat användningsområde än den givna, dvs från allmän nytta till bostadsändamål där installationer för el, vatten och värme har upparbetats i ca 40-tal CAD ritningar. På fastigheten planeras inredning av den befintliga byggnaden till tre radhus samt en ny, fristående byggnad där ytterligare fyra radhus ska inredas (se bild). I garagebyggnaden planeras sopstation och lägenhetsförråd. Stadsbyggnadskontoret är positiva till förslaget. Ett tillfälle att förvärva en spännande fastighet med historia intill goda kommunikationer, service och näringsliv. Välkommen!

Berguvsgatan 9D, Söderkulla, Malmö kommun
  • Budgivning pågår

Berguvsgatan 9D

Lägenhet
Söderkulla, Malmö kommun
SkandiaMäklarna Malmö City
1 350 000 kr
80 m²
3 rum
vån 4/4
4 344 kr/mån
16 875 kr/m²

Den som väntar på något gott har nu hittat rätt! Mitt i mysiga Söderkulla saluförs detta fina hem med en stilren interiör. Högst upp väntar en alldeles underbar trea för alla er som värdesätter ett boende med alla moderna bekvämligheter tillhands. Resultatet av det omsorgsfulla renoveringsarbete som färdigställdes 2017 är en tidlös och långsiktig grund till dina egna inredningsdrömmar - här är det bara att flytta rakt in, möblera och bo otroligt bra! I den välplanerade interiören erbjuds en härlig atmosfär med ett stilfullt kök i vitt som samspelar med matplats och sällskapsrum i den luftiga planlösningen. Ett minst lika imponerande utrymme är den fina badrumsmiljön i gråa kakel- och klinkerval som går ton-i-ton på såväl väggar som golv. Till sovavdelningen hör två rejäla och åtskilda sovrum med fönster i antingen ett svalt norrläge eller i söderläge med fönsterdörr mot den inglasade balkongen. Enhetligt fina attribut i rum efter rum med laminatgolv, fodrade golvsocklar i vitt samt släta väggar i vit kulör och vitmålade innertak. Stora fönsterpartier i två väderstreck skänker den genomgående planlösningen mängder med ljus och volym. Passa på att säkra denna möjligheten att bo i en attraktiv förening med välskötta gemensamma utrymmen och stora genomförda renoveringar bakom sig. Bra grundavgift med förmånlig gemensam el och fiber i tillägg. Nära mataffärer, grönområden och goda bussförbindelser. Välkommen på visning!

Jacob Hanssons väg 8A, Klågerup, Svedala kommun

Jacob Hanssons väg 8A

Lägenhet
Klågerup, Svedala kommun
SkandiaMäklarna Malmö City
2 550 000 kr
76 m²
3 rum
vån 1
5 068 kr/mån
33 553 kr/m²

I familjevänliga och natursköna Klågerup finner vi nu detta stilrena och välplanerade BR-parhus. Här erbjuds ett fantastiskt stenhus som interiört bjuder på hög standard, vacker arkitektur, generös takhöjd och genomtänkta kvadratmeter. Interiören badar i ljus från stora fönsterpartier och takfönster som tillsammans med de generösa umgängesytorna i öppen planlösning och den hisnande takhöjden ger en luftig atmosfär. I planlösningen finns även ett fint Marbodal med köksö och goda arbetsytor, ett stilrent helkaklat badrum med tvättmöjligheter samt två bra sovrum. Fönsterdörr i vardagsrummet leder ut till den härliga utemiljön som består av en stor uteplats på trädäck och mängder av gräsytor i söderläge. I Klågerup tillhör du Svedala kommun där skola (F-9) och omsorg är lätt att tillgå och där barnen snart kan se fram emot nya spännande lekmiljöer alldeles runt knuten. Nära till lekplatser, sportanläggningar, friluftsbad och hundrastplatser. Alla åldrar har även nära till Bokskogen och tillgång till en av Sveriges bästa golfbanor. Här finns alla förutsättningar för familjen att stortrivas. Kommunikationsmöjligheterna är klockrena med buss 142 precis utanför dörren som tar dig snabbt in till Malmö. Välkommen på visning!

Masttorget 5, null, Malmö kommun

Masttorget 5

Lägenhet
Malmö kommun
SkandiaMäklarna Malmö City
2 650 000 kr
47 m²
2 rum
vån 4/6
2 882 kr/mån
56 383 kr/m²

I hjärtat av populära Västra Hamnen, en kort promenad från Malmö City, saluförs nu denna välplanerade tvåa! Här väntar en alldeles fantastisk lägenhet med en nästan 16,5 m² stor och rättvänd balkong för alla er som värdesätter spektakulära utsikter över Masttorget och Turning Torso samt sol hela dagen. Interiört ges fina sällskapsytor i vardagsrummet som samspelar med köket i en öppen planlösning, ett gediget sovrum med god förvaring samt en helkaklad badrumsmiljö i stilrent kakelutförande med tvättmöjligheter. I det ljusa Vedum köket finns släta köksluckor och gråa bänkskivor. Fina ytskikt genomgående med ljus ekparkett genomgående, släta innerdörrar och vitmålade väggar och tak. Brf Skeppsträdgården är belägen i ett bostadskvarter där hållbarhet och grönska står extra mycket i centrum. Med odlingslådor i de terrassliknande balkongerna och gröna gårdsmiljön skapas trivsel samtidigt som det bidrar till miljön. I föreningen finns garage, gemensam takterrass och två övernattningsrum för långväga gäster. Om sommaren sprudlar Västra hamnen, trädäcken fylls av badgäster och solen glänser mellan de arkitektoniska nybyggda husen. Passa på att säkra ett bekvämt boende mellan hav och stad! Varmt välkommen!

  • Hiss
Norrbäcksgatan 31, Kroksbäck, Malmö kommun

Norrbäcksgatan 31

Lägenhet
Kroksbäck, Malmö kommun
SkandiaMäklarna Malmö City
1 095 000 kr
64 m²
2 rum
vån 1/8
4 232 kr/mån
17 109 kr/m²

En halvtrappa upp i huset med hiss finner vi denna smakfullt renoverade och välplanerade tvåa på 64 m² med stilrena materialval och ljusa toner. Här flyttar man rakt in och bor länge och bekvämt! Man slås omedelbart av en fräsch känsla när man stiger in i bostadens öppna och inbjudande hall med vitpigmenterade golv, nya dörrar samt släta, vitmålade väggar genomgående. Interiört finns ett mysigt vardagsrum med balkong i anslutning, ett stilrent nyrenoverat kök i passande vitt med en fin matplats för fyra sittande, ett generöst sovrum där vardagsrummet tidigare var placerat, halvkaklat badrum i vitt med fönster i öster och badkar samt en klädkammare. Här bor du på cykelavstånd till stan, nära Emporia, Hyllie tågstation, matbutiker, service och utmärkta kommunikationer med såväl inre som yttre ringvägen som man når på några minuter. Välkommen!

  • Hiss
Skolgatan 13A, Anderslöv, Trelleborgs kommun

Skolgatan 13A

Villa
Anderslöv, Trelleborgs kommun
SkandiaMäklarna Malmö City
3 295 000 kr
141 + 20 m²
5 rum
516 m² tomt

Jag förtrollas dagligen av den typiskt skånska naturen på väg hem till Anderslöv. Här är tempot lite lugnare, naturen påtagligare och förutsättningarna för ett rikt familjeliv ideala. På en inbäddad hörntomt centralt i den pittoreska byn saluförs nu denna moderna, funktionella och välplanerade 1-½ plansvilla mitt i barnvänliga villakvarter. Väl innanför entrédörren öppnar bottenvåningen upp sig i en stor tambur och för oss sedan vidare till ett genomgående socialt och mysigt vardagsrum. Intill vardagsrummet finns ett modernt stilkök i en högblank röd kulör, rejäla avställningsytor i massiv svart granit och en ljus matplats framför fönsterna ut mot den fina trädgården. På bottenplan finns också en helkaklad modern gästtoalett i stilsäkert vitt liggande kakel och inredning i futuristisk form och design. Ni kan också förvänta er en ljus och väl tilltagen tvättstuga med tjusigt klinkergolv. En högersvängd trappa i gråmålat trä och trappstegen i naturträ leder upp till ovanvåningen som utgör bostadens sovavdelning. Tre rymliga sovrum som delar på en rejäl klädkammare och ett läckert helkaklat badrum finns också. I rum efter rum finns fina och enhetliga parkettgolv av ask samt gråmålade golvlister, fönster- och dörrkarmar. Detta är ett synnerligen välskött hem med en tydlig känsla av att löpande underhåll utförts och där det senaste tillskottet är en alldeles ny värmepump från Nibe. Fastigheten säljs förbesiktigad för en tryggare och enklare affär! I den prydliga och lummiga trädgården lockar grönskan som man orienterar sig kring via stensatta gångar med ledbelysning, rejäla gräsytor för de små i familjen samt uppvuxna häckar och ädla träd. Markis finns över den stenlagda uteplatsen. På den 516 m² stora och friköpta fastigheten finns även en uppfart/uppställningsplats och ett stort garage med förrådsdel som tillsammans tillgodoser de flestas förvaringsbehov. Som Anderslövsbo tillhör du Trelleborgs kommun där skola (F-9) och omsorg är lätt att tillgå och där barnen snart kan se fram emot nya spännande lekmiljöer alldeles runt knuten. Nära till lekplatser, sportanläggningar, friluftsbad, mataffärer m.m. Oavsett ålder har ni även nära till Sydslättens ryttarförening. Med bil nås centrala Malmö på ca halvtimmen och Sturup på bara 16 minuter. Anderslöv har även flitiga bussavgångar till Trelleborg, Östra Grevie och Malmö Jägersro/Persborg. I Östra Grevie, som man når på ca 15 minuter, finns pågatåg för vidare färd till Malmö Hyllie/Central och sedan vidare till Lund, Helsingborg eller Köpenhamn. Välkommen på visning!

Elisetorpsvägen 15E, null, Burlövs kommun

Elisetorpsvägen 15E

Lägenhet
Burlövs kommun
SkandiaMäklarna Malmö City
745 000 kr
40,5 m²
1 rum
vån 8/9
2 302 kr/mån
18 395 kr/m²

Varmt välkommen hem till Elisetorpsvägen 15E! Vi tar oss med hiss upp till 8onde våning till denna trevliga ettrumslägenhet. Här erbjuds en praktisk planlösning, stort vardagsrum/sovrum med en inglasad balkong med en vidsträckt utsikt. Allrummet är stort och rymmer både soffgrupp och en stor säng. Vi finner ett trivsamt kök med plats för ett större matsalsmöblemang intill fönstret. Bostaden erbjuder även ett helkaklat badrum med dusch samt bra förvaringsmöjligheter. Här bor du i en omtyckt förening med ett utmärkt läge. Bara 2 minuter ifrån bostaden finns närmsta mataffär. Här finns närhet till vårdcentral, skolor, köpcentrum, samt kommunikation med buss och tåg. Omgivningarna är trevliga med stora grönområden. Varmt välkommen på visning!

  • Balkong
  • Hiss
Tågarpsvägen 305, null, Landskrona kommun
Tågarpsvägen 305, null, Landskrona kommun, bild 2
Tågarpsvägen 305, null, Landskrona kommun, bild 3

Tågarpsvägen 305

Tomt
Landskrona kommun
SkandiaMäklarna Malmö City
695 000 kr
750 m² tomt

Drömmer du om att äga ditt eget drömhus? Nu har du chansen att förverkliga dina drömmar på denna fantastiska tomt som ligger på ett fritt läge i Asmundtorp kommun med närhet till både Asmundtorp samt till Tågarp. Tomten är belägen i en lugn och idyllisk omgivning, med enastående fördelar som kommer att göra ditt nya hem till något alldeles extra. Fastigheten ligger på ett fritt läge i Asmundtorp kommun med närhet till både Asmundtorp samt till Tågarp. Tomten om 750 kvm har ett beviljat bygglov för nybyggnad av ett enbostadshus med ett friliggande förråd och ett bullerplank, samt anmälan för installation av kamin. Tomten har en enastående utsikt över omgivande grönska och kan erbjuda dig en fridfull och avkopplande miljö att komma hem till varje dag. Med utmärkt kollektivtrafik och vägförbindelser kan du enkelt ta dig till och från arbete, skolor och shoppingområden. Kontakta mig för mer information eller för att boka en visning. Välkommen!

  • Premium

Visar 1 - 25 av 34