Mäklare Ilir Sylejmani

Ilir Sylejmani

Om mig

Ord som störst och flest byter jag gärna mot ledorden kvalitet, erfarenhet, lokal kännedom och uppföljning som jag vet av erfarenhet betalar sig bättre än bra. Med en stor portion energi, envishet, passion för yrket och en tillgänglighet som få kan matcha är mitt arbetssätt strukturerat och målinriktat. Tveka inte att slå mig en signal eller skicka ett mail.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Östra Hyllievägen 123, Hyllie By, Malmö kommun

Östra Hyllievägen 123

Övrigt
Hyllie By, Malmö kommun
SkandiaMäklarna Malmö City
12 000 000 kr

Nu saluförs anrika Hyllie skola som står redo att förädlas och tas i bruk igen! Här finns en väldigt mångsidig fastighet såväl inne som ute. Skolan är belägen mitt i det lilla pittoreska samhället Hyllie by, en bevarad idyll mitt i Malmö, men som även angränsar till expansiva Hyllie. Den omedelbara omgivningen består även av gamla Skåne gårdar från 1800-talet, gröna fält och ridhus. Här råder lugn och rofylld bykänsla samtidigt som du når centrala Malmö på tio minuter. På den 2 247 m² stora hörnfastigheten vilar ett karaktärsfullt och formidabelt stenhus från 1878 med en tydligt markerad frontespis på huskroppens långsida, kulturfönster, tandad takfot samt en ockragul slammad fasad som gifter sig fint med röda plåtdetaljer och det enkupiga takteglet. Vägen upp till huset består av en asfalterad och inhägnad skolgård med god tillgång till uppställningsplatser för flertalet fordon. Utöver skolbyggnaden finns ett uthus med träport samt ytterligare tre dörringångar. På den uppväxta trädgårdssidan som vetter mot soliga söder finns en trädridå som naturligt avgränsar fastigheten från kyrkogården. Skolverksamheten bedrevs fram till 2014 när den lades ned. Därefter har skolbyggnaden genomgått en rivning av interiören där torpargrund, installationer för el och vatten samt ytskikt revs. I samband med det noggranna och påkostade rivningsarbetet har samtliga fönster- och dörrhål stagats upp med rejäla trästolpar inför framtida renoveringsarbeten. Nuvarande ägare har renoverat alla fönster med förstärkningar i bågar med L-stål vinklar, grävt ut bottenvåningen ytterligare och förberett för gjutning av betonggolv samt förberett el-centraler till tre bostadsenheter. I gällande detaljplan är fastighetens användningsområde betecknad till "allmän nytta" och det pågår förberedelser för en detaljplaneändring för ett annat användningsområde än den givna, dvs från allmän nytta till bostadsändamål där installationer för el, vatten och värme har upparbetats i ca 40-tal CAD ritningar. På fastigheten planeras inredning av den befintliga byggnaden till tre radhus samt en ny, fristående byggnad där ytterligare fyra radhus ska inredas (se bild). I garagebyggnaden planeras sopstation och lägenhetsförråd. Stadsbyggnadskontoret är positiva till förslaget. Ett tillfälle att förvärva en spännande fastighet med historia intill goda kommunikationer, service och näringsliv. Välkommen!

Berguvsgatan 9D, Söderkulla, Malmö kommun

Berguvsgatan 9D

Lägenhet
Söderkulla, Malmö kommun
SkandiaMäklarna Malmö City
1 350 000 kr
80 m²
3 rum
vån 4/4
4 344 kr/mån
16 875 kr/m²

Den som väntar på något gott har nu hittat rätt! Mitt i mysiga Söderkulla saluförs detta fina hem med en stilren interiör. Högst upp väntar en alldeles underbar trea för alla er som värdesätter ett boende med alla moderna bekvämligheter tillhands. Resultatet av det omsorgsfulla renoveringsarbete som färdigställdes 2017 är en tidlös och långsiktig grund till dina egna inredningsdrömmar - här är det bara att flytta rakt in, möblera och bo otroligt bra! I den välplanerade interiören erbjuds en härlig atmosfär med ett stilfullt kök i vitt som samspelar med matplats och sällskapsrum i den luftiga planlösningen. Ett minst lika imponerande utrymme är den fina badrumsmiljön i gråa kakel- och klinkerval som går ton-i-ton på såväl väggar som golv. Till sovavdelningen hör två rejäla och åtskilda sovrum med fönster i antingen ett svalt norrläge eller i söderläge med fönsterdörr mot den inglasade balkongen. Enhetligt fina attribut i rum efter rum med laminatgolv, fodrade golvsocklar i vitt samt släta väggar i vit kulör och vitmålade innertak. Stora fönsterpartier i två väderstreck skänker den genomgående planlösningen mängder med ljus och volym. Passa på att säkra denna möjligheten att bo i en attraktiv förening med välskötta gemensamma utrymmen och stora genomförda renoveringar bakom sig. Bra grundavgift med förmånlig gemensam el och fiber i tillägg. Nära mataffärer, grönområden och goda bussförbindelser. Välkommen på visning!

Jacob Hanssons väg 8A, Klågerup, Svedala kommun

Jacob Hanssons väg 8A

Lägenhet
Klågerup, Svedala kommun
SkandiaMäklarna Malmö City
2 550 000 kr
76 m²
3 rum
vån 1
5 068 kr/mån
33 553 kr/m²

I familjevänliga och natursköna Klågerup finner vi nu detta stilrena och välplanerade BR-parhus. Här erbjuds ett fantastiskt stenhus som interiört bjuder på hög standard, vacker arkitektur, generös takhöjd och genomtänkta kvadratmeter. Interiören badar i ljus från stora fönsterpartier och takfönster som tillsammans med de generösa umgängesytorna i öppen planlösning och den hisnande takhöjden ger en luftig atmosfär. I planlösningen finns även ett fint Marbodal med köksö och goda arbetsytor, ett stilrent helkaklat badrum med tvättmöjligheter samt två bra sovrum. Fönsterdörr i vardagsrummet leder ut till den härliga utemiljön som består av en stor uteplats på trädäck och mängder av gräsytor i söderläge. I Klågerup tillhör du Svedala kommun där skola (F-9) och omsorg är lätt att tillgå och där barnen snart kan se fram emot nya spännande lekmiljöer alldeles runt knuten. Nära till lekplatser, sportanläggningar, friluftsbad och hundrastplatser. Alla åldrar har även nära till Bokskogen och tillgång till en av Sveriges bästa golfbanor. Här finns alla förutsättningar för familjen att stortrivas. Kommunikationsmöjligheterna är klockrena med buss 142 precis utanför dörren som tar dig snabbt in till Malmö. Välkommen på visning!

Masttorget 5, null, Malmö kommun

Masttorget 5

Lägenhet
Malmö kommun
SkandiaMäklarna Malmö City
2 650 000 kr
47 m²
2 rum
vån 4/6
2 882 kr/mån
56 383 kr/m²

I hjärtat av populära Västra Hamnen, en kort promenad från Malmö City, saluförs nu denna välplanerade tvåa! Här väntar en alldeles fantastisk lägenhet med en nästan 16,5 m² stor och rättvänd balkong för alla er som värdesätter spektakulära utsikter över Masttorget och Turning Torso samt sol hela dagen. Interiört ges fina sällskapsytor i vardagsrummet som samspelar med köket i en öppen planlösning, ett gediget sovrum med god förvaring samt en helkaklad badrumsmiljö i stilrent kakelutförande med tvättmöjligheter. I det ljusa Vedum köket finns släta köksluckor och gråa bänkskivor. Fina ytskikt genomgående med ljus ekparkett genomgående, släta innerdörrar och vitmålade väggar och tak. Brf Skeppsträdgården är belägen i ett bostadskvarter där hållbarhet och grönska står extra mycket i centrum. Med odlingslådor i de terrassliknande balkongerna och gröna gårdsmiljön skapas trivsel samtidigt som det bidrar till miljön. I föreningen finns garage, gemensam takterrass och två övernattningsrum för långväga gäster. Om sommaren sprudlar Västra hamnen, trädäcken fylls av badgäster och solen glänser mellan de arkitektoniska nybyggda husen. Passa på att säkra ett bekvämt boende mellan hav och stad! Varmt välkommen!

  • Hiss
Norrbäcksgatan 31, Kroksbäck, Malmö kommun

Norrbäcksgatan 31

Lägenhet
Kroksbäck, Malmö kommun
SkandiaMäklarna Malmö City
1 095 000 kr
64 m²
2 rum
vån 1/8
4 232 kr/mån
17 109 kr/m²

En halvtrappa upp i huset med hiss finner vi denna smakfullt renoverade och välplanerade tvåa på 64 m² med stilrena materialval och ljusa toner. Här flyttar man rakt in och bor länge och bekvämt! Man slås omedelbart av en fräsch känsla när man stiger in i bostadens öppna och inbjudande hall med vitpigmenterade golv, nya dörrar samt släta, vitmålade väggar genomgående. Interiört finns ett mysigt vardagsrum med balkong i anslutning, ett stilrent nyrenoverat kök i passande vitt med en fin matplats för fyra sittande, ett generöst sovrum där vardagsrummet tidigare var placerat, halvkaklat badrum i vitt med fönster i öster och badkar samt en klädkammare. Här bor du på cykelavstånd till stan, nära Emporia, Hyllie tågstation, matbutiker, service och utmärkta kommunikationer med såväl inre som yttre ringvägen som man når på några minuter. Välkommen!

  • Hiss
Skolgatan 13A, Anderslöv, Trelleborgs kommun

Skolgatan 13A

Villa
Anderslöv, Trelleborgs kommun
SkandiaMäklarna Malmö City
3 295 000 kr
141 + 20 m²
5 rum
516 m² tomt

Jag förtrollas dagligen av den typiskt skånska naturen på väg hem till Anderslöv. Här är tempot lite lugnare, naturen påtagligare och förutsättningarna för ett rikt familjeliv ideala. På en inbäddad hörntomt centralt i den pittoreska byn saluförs nu denna moderna, funktionella och välplanerade 1-½ plansvilla mitt i barnvänliga villakvarter. Väl innanför entrédörren öppnar bottenvåningen upp sig i en stor tambur och för oss sedan vidare till ett genomgående socialt och mysigt vardagsrum. Intill vardagsrummet finns ett modernt stilkök i en högblank röd kulör, rejäla avställningsytor i massiv svart granit och en ljus matplats framför fönsterna ut mot den fina trädgården. På bottenplan finns också en helkaklad modern gästtoalett i stilsäkert vitt liggande kakel och inredning i futuristisk form och design. Ni kan också förvänta er en ljus och väl tilltagen tvättstuga med tjusigt klinkergolv. En högersvängd trappa i gråmålat trä och trappstegen i naturträ leder upp till ovanvåningen som utgör bostadens sovavdelning. Tre rymliga sovrum som delar på en rejäl klädkammare och ett läckert helkaklat badrum finns också. I rum efter rum finns fina och enhetliga parkettgolv av ask samt gråmålade golvlister, fönster- och dörrkarmar. Detta är ett synnerligen välskött hem med en tydlig känsla av att löpande underhåll utförts och där det senaste tillskottet är en alldeles ny värmepump från Nibe. Fastigheten säljs förbesiktigad för en tryggare och enklare affär! I den prydliga och lummiga trädgården lockar grönskan som man orienterar sig kring via stensatta gångar med ledbelysning, rejäla gräsytor för de små i familjen samt uppvuxna häckar och ädla träd. Markis finns över den stenlagda uteplatsen. På den 516 m² stora och friköpta fastigheten finns även en uppfart/uppställningsplats och ett stort garage med förrådsdel som tillsammans tillgodoser de flestas förvaringsbehov. Som Anderslövsbo tillhör du Trelleborgs kommun där skola (F-9) och omsorg är lätt att tillgå och där barnen snart kan se fram emot nya spännande lekmiljöer alldeles runt knuten. Nära till lekplatser, sportanläggningar, friluftsbad, mataffärer m.m. Oavsett ålder har ni även nära till Sydslättens ryttarförening. Med bil nås centrala Malmö på ca halvtimmen och Sturup på bara 16 minuter. Anderslöv har även flitiga bussavgångar till Trelleborg, Östra Grevie och Malmö Jägersro/Persborg. I Östra Grevie, som man når på ca 15 minuter, finns pågatåg för vidare färd till Malmö Hyllie/Central och sedan vidare till Lund, Helsingborg eller Köpenhamn. Välkommen på visning!

Sundholmsgatan 44, Limhamn/Ön, Malmö kommun

Sundholmsgatan 44

Lägenhet
Limhamn/Ön, Malmö kommun
SkandiaMäklarna Malmö City
2 750 000 kr
72 m²
2 rum
vån 2/8
4 843 kr/mån
38 194 kr/m²

På populära Limhamn-Ön hittar vi denna väldisponerade tvåa med rättvänd balkong och inglasad lounge för alla er som värdesätter spektakulära havsutsikter över Sundet och sol hela dagen. Interiört finns väldisponerade ytor med ett stort vardagsrum, ett generöst kök från Ballingslöv med matplats, ett gediget och helkaklat badrum med tvättmöjligheter samt sovrum med en djup klädkammare i anslutning. Bostaden bjuder på genomgående ljusa rum med fräscha ytskikt såsom släta vita väggar och ekparkett. Atmosfären är lugn och trivsam på havsnära läge. Här bor vi bekvämt och bra med fina grönområden och promenadstråk alldeles utanför. Från den egna uteplatsen i söderläge kan vi förutom havet följa solens upp- och nedgång, samt se konturerna av Danmark. Havsutsikt ges också från köket och vardagsrummet. Inpå knuten finns Friskis & Svettis, Dragörkajen, Fiskrökeriet, småbåtshamnen och Limhamns Sjöstad. Limhamns centrum och Sibbarps bad och camping nås bekvämt till fots. Till Malmö C och Hyllie går frekventa stadsbussar. Detta är ett boende för den som vill ha livskvalitet. Välkommen hem!

  • Hiss
Korsörvägen 16B, Dammfri, Malmö kommun

Korsörvägen 16B

Lägenhet
Dammfri, Malmö kommun
SkandiaMäklarna Malmö City
1 895 000 kr
52 m²
2 rum
vån 3/4
4 945 kr/mån
36 442 kr/m²

Mittbland rofyllda kvarter i citynära Dammfri saluförs nu denna charmiga tvåa på ett ljust läge på tredje våningen med hiss hela vägen upp! Här erbjuds nu ett bekvämt boende med närhet till parker, hav och city. Interiört finns ett rejält rum med kök, sällskapsdel och matplats i en öppen planlösning, sovrum i bra storlek med garderobsförvaring samt ett stilrent helkaklat badrum med duschhörna. I tillägg finns en klädkammare vilket säkrar förvaringsmöjligheterna. Bostadens fönster och franska balkong är i ett fritt söderläge vilket skänker interiören maximalt med ljusinsläpp och fina utsikter. Dammfri är omringad av vackra parker såsom Slottsparken och Rönneholmsparken i norr samt magnifika Pildammsparken i öst. Huvudstråket Köpenhamnsvägen mynnar dessutom ut till grönskande Limhamnsfälten och Ribersborgsstranden som man når på tio minuter via fina cykelspår. På en kvarts promenad i andra riktningen når man Triangelns shoppingutbud och tågstation för vidare färd till Kastrup/Köpenhamn. Alldeles intill finns dessutom en Coop Nära vilket underlättar vardaglig mathandel. Innerstadens nöjen börjar med Davidshalls restaurangutbud, Malmö Opera, Malmö Konsthall och Citys shoppingutbud som man har på ett mycket behändigt avstånd. Ett tillfälle att bo med närhet till det mesta i en attraktiv förening med en välskött gårdsmiljö samt med möjlighet till träning i eget gym och parkeringsplats i garage. Välkommen på visning!

  • Hiss
Jöns Filsgatan 24, Gamla Väster / City, Malmö kommun

Jöns Filsgatan 24

Villa
Gamla Väster / City, Malmö kommun
SkandiaMäklarna Malmö City
7 777 777 kr
75 m²
3 rum
59 m² tomt

Totalrenoverat gathus med påkostade ytskikt mittbland kullerstensgator på populära Gamla Väster. På denna härliga plats saluförs nu detta unika gathus med alla moderna bekvämligheter tillhands på en friköpt tomt mitt i stan! Resultatet av det omsorgsfulla och utsökta renoveringsarbete som färdigställdes 2021 är ett ytterst trivsamt hem med sobra materialval och ytskikt. I den välplanerade interiören erbjuds en härlig atmosfär med betoning på umgänge där det påkostade HTH köket samspelar med matplats och sällskapsrum i en öppen planlösning som mäter ca 35 m². Två åtskilda och rejäla sovrum på ovanvåningen utgör bostadens sovavdelning med en ljuvlig badrumsmiljö däremellan inredd med microcementväggar och klinkerval som går stilsäker ton-i-ton utförande. Nya kvalitetsfönster i olika storlekar ger ett fantastiskt ljusinsläpp alla tider på dygnet. Tvättbestyren uträttar man i ett separat utrymme på ovanvåningen med klinkergolv med golvbrunn där en tvättpelare och värmecentral är belägen. Det bör beaktas att allt renoveringsarbete har processletts av byggherren. Allt är nytt och huset var helt avklätt in på husskalet och har därefter boarea byggts till mot innergården vilket har ökat boarean till ca 75 m². Bottenplattan har grävts ur och gjutits om med vattenburen golvvärme som även ovanvåningen är försedd med. Interiören har därefter byggts upp igen med nya påkostade ytskikt och en ny planlösning med ny isolering, ny trappa, nytt badrum, ny el, nya vvs-rör men även helt nytt värmesystem - en frånluftsvärmepump från Nibe som även ombesörjer ventilationen i huset. Följ det väldokumenterade renoveringsarbetet i länken: https://www.miribygg.se/lillatorg Utvändigt är fasaden omputsad, taket omlagt, samtliga fönster utbytta samt en ny gårdsmiljö anlagd med stenläggning. Till hushållets elförsörjning finns dessutom en solcellsanläggning. Arbetet har utförts av välrenommerade byggfirmor och givetvis mot fakturor och självfallet finns bygglov, garantier och underlag på alla arbeten, läs mer under renoveringar. Här bor vi med lyxen av nutidens bekvämligheter samtidigt som vi avnjuter en atmosfär från svunna tider bland mysiga kullerstensgator med unika färgglada gathus som länkar myllrande och nöjesfyllda torg med lugnet i stadens äldsta park - Kungsparken. Det centrala läget är anpassat efter livsnjutaren livssyn med nöjen, shopping, ett rikt restaurangutbud och resande via Centralstationen alldeles runt hörnet. En plats man ogärna lämnar när man väl har fått smak på den.

Sallabacken 2, 4A, 4B & 6, null, Eslövs kommun

Sallabacken 2, 4A, 4B & 6

Tomt
Eslövs kommun
SkandiaMäklarna Malmö City
2 500 000 kr
4 852 m² tomt

Kommersiell exploateringsmöjlighet i Hurva! Här erbjuds fyra tomter på kvartersmark för bostadsändamål där byggrätten uppgår till en tredjedel av fastigheternas yta. Fastigheterna är belägna på hörnläge mellan Sallabacken och Riksvägen som löper genom byn. De fyra tomterna mäter sammanlagt 4852 m² vilket innebär att den totala byggrätten motsvarar 1617 m² byggarea. Detaljplanen medger dessutom man kan bebygga tomterna på två våningsplan vilket ger förutsättningar en hög potentiell boarea. Utmärkt fastighetsportfölj för att utveckla radhus, parhus eller fyra friliggande villafastigheter. Det finns arkitektritningar på fastigheten för exploatering av 22 radhus med en total boarea om 3170 m². Dessutom har möjligheter att utveckla LSS/HVB-boenden undersökts av nuvarande ägare. Se mer information under dokument. Hurva är en tätort i Eslövs kommun belägen vid E22 med utmärkta kommunikationer till Eslöv och Lund (10 min) samt Malmö (25 min). Hurva har mycket goda bussförbindelser till bland annat Eslöv, Kristianstad, Lund och Malmö med Skåneexpressen 1 och 2 samt regionbuss 436. I byn finns I Hurva finns Bokebo förskola som har tre avdelningar. Med sitt läge vid E22:an mellan slätt och skog, närhet till flera rekreationsområden och goda förbindelser med kollektivtrafik har Hurva blivit en populär ort för pendlare. Fastigheterna försäljs tillsammans och har följande adresser; Sallabacken 2, 1 512 m² Sallabacken 4A, 969 m² Sallabacken 4B, 1 217 m² Sallabacken 6, 1 154 m² Lämna en intresseanmälan för mer information!

Bild saknas

Lövsångaregatan 19

Villa
Eriksfält, Malmö kommun
SkandiaMäklarna Malmö City
3 795 000 kr
85 + 60 m²
4 rum
838 m² tomt

Varmt välkomna till denna sköna oas med kort cykel-/gångavstånd till Möllevången, Södervärn, Mobilia och Malmö city! Här bor ni i ett mycket trivsamt och optimalt planerat hus med inredd källare. Mysiga villagator leder upp till Lövsångaregatan 19 där denna teglade enplansvilla på en grönskande stor trädgårdstomt i solsäkert läge. I den vackra utemiljön lockar en stor terrass på trädäck, gott om gräsmatta för de små med mycket spring i benen, odlingsland, uppvuxna häckar samt ett praktiskt trädgårdsförråd. På den 838 m² stora och friköpta fastigheten finns alla förutsättningar för lek och unika underhållningsmöjligheter! Interiört finns ett ytterst trivsamt hem med stora öppna ytor på entréplan som skänker huset en hemtrevlig känsla. Här finns generösa sällskapsytor i vardagsrummet, en matsal i anslutning till vardagsrummet med en öppen spis, ett ljust kök med bänkskivor i granit, två sovrum i bra storlek och en gäst-wc. Ett fint ljusinsläpp letar sig in i planlösningen via stora fönsterpartier och skänker bostaden en ljuvlig rymd. En våning ner och vi är i den inredda källaren som rymmer ett stort allrum, en renoverad badrumsmiljö i stilrent utförande med duschhörna och badkar, tvättstuga samt ett förråd där värmecentralen är belägen. Många praktiska bonuskvadratmetrar att nyttja för vila, umgänge eller hobbyn. På fastigheten finns även en extra bred uppfart med plats för flertalet fordon. Här bor du nära stan, matbutiker, service, skolor och utmärkta kommunikationer med såväl inre som yttre ringvägen inom några minuters räckhåll. Passa på att säkra ett familjevänligt boende mitt bland spännande och unika villakvarter där allt man kan önska sig finns i närområdet. Välkommen på visning!

  • Plus
Aspögatan 3, Norra Hamnen, Malmö kommun

Aspögatan 3

Övrigt
Norra Hamnen, Malmö kommun
SkandiaMäklarna Malmö City
30 000 000 kr
7 693 m² tomt

På ett strategiskt läge i Norra Hamnen, alldeles intill Västkustvägen som mynnar ut till inre- och yttre ringlederna, saluförs nu denna välsituerade industrifastighet. Det är här i Norra Hamnen som företag inom bl.a småindustri, logistik och lager vill slå rot med en ideal närhet till kommunikationer samt synergieffekterna som närheten till lager- och transportverksamheter ger. I närområdet finns lagerfastigheter, transportterminaler såsom PostNord, entreprenadsföretag, agenturer inom fordons- och småindustri, m.fl På 7 693 m² stora och friköpta fastigheten finns två separata byggnader - A (plåtbyggnad) och B (tegelbyggnad) med en uthyrbar yta som uppgår till 3 550 m² (se areamätning under dokument). I dagsläget hyr verksamheter lokaler inom flertalet näringar såsom verkstadsindustri, lagerhållning och logistik. Tegelbyggnaden uppfördes 1965 i vinkel med en interiör som är fördelad på 970 m² lageryta och 486 m² kontor. Tegelbyggnaden har dels en lokal på två våningsplan med lager på entréplan och kontor på ovanvåning, dels en separat lokal på ett våningsplan med lager och kontor. Plåtbyggnaden är genomgående på ett våningsplan med ursprungliga byggnadsdelar från 1965 som utökades 1989 vid en större tillbyggnad till nuvarande uthyrbar area som uppgår till 1888 m² verkstads- och lageryta samt 206 m² kontorsyta med tillhörande atrium. Fastigheten är fullt uthyrd på hyresavtal där hyresgästerna själva tecknar egna elavtal. Fastighetens hyresvärde är drygt 3 Mkr med ett normaliserat driftnetto som uppgår till cirka 2.15 Mkr. Utvändigt är fastigheten inhägnad med industristängsel runtom som gör ett avsteg vid två entrégrindar som mäter ca 6 m i bredd. Inom fastigheten finns två asfalterade gårdsplan med markerade parkeringsplatser för fordon samt med gott om svängradie för en större lastbil därtill. Fastighetens byggnader håller en god teknisk standard både in- och utvändigt tack vare regelbundna renoveringar genom åren. På senare år har kontorsytor i tegelbyggnaden totalrenoverats samt stora solcellsanläggningar installerats (2021). Därtill är fastigheten ansluten till fjärrvärmenätet vilket borgar för en effektiv uppvärmning av lokalerna. Ett tillfälle att förvärva en formidabel industrifastighet intill goda trafikled och näringsliv. SkandiaMäklarna kommersiella välkomnar dig/er på visning!

Rimfrostgatan 2B, Valdemarsro, Malmö kommun

Rimfrostgatan 2B

Övrigt
Valdemarsro, Malmö kommun
SkandiaMäklarna Malmö City
12 500 000 kr
730 m²
11 rum
2 484 m² tomt

På ett strategiskt läge, mellan inre- och yttre ringlederna i Valdemarsro, saluförs nu denna välsituerade industrifastighet som även angränsar till expansiva Stora Bernstorp. Det är här i Östra Malmö som företag inom småindustri, logistik och lager vill slå rot med en ideal närhet till kommunikationer samt synergieffekterna som närheten till byggvaruhus och transportverksamheter ger. I närområdet finns lagerfastigheter, stora byggvaruhus såsom Bauhaus och Hornbach, transportterminaler såsom PostNord och DHL, entreprenadsföretag, agenturer inom fordons- och småindustri m.fl som tillsammans utgör en levande kommers! Ett kvitto för expansionen i området är amerikanska jätten Costco som öppnar sitt andra svenska varuhus 2024 i närbelägna Stora Bernstorp. På den 2 484 m² stora och friköpta fastigheten Nipsippan 3 vilar en formidabel industribyggnad som för närvarande är uthyrd till en verksamhet inom maskinindustri med ett 3-årigt hyresavtal vilket förnyas vid årskiftet 2023 med ett driftnetto på ca 696 tkr. En väldigt flexibel industribyggnad såväl inne som ute uppförd 1989 och belägen på en friköpt tomt med adress Rimfrostgatan som är en stillsam tvärgata till huvudledet Vattenverksvägen. Byggnadens interiör är fördelad på 235 m² kontorsytor med tillhörande reception, utställningsrum, personalrum och förråd samt 495 m² lager- och verkstadsutrymmen som nås invändigt via dörrförbindelser och utvändigt via en 4.6x4.6 m vikport med fönster och nödutgång. I tillägg finns enklare förvaringsmöjligheter på ett entresolplan om ca 240 m² med en förmaning i lagerkapacitet på 200 kg/m² som i dagsläget ingår kostnadsfritt i hyresintäkten. Till lager- och verksamhetsytorna finns ett rikligt ljusinsläpp dels via fönster på rad längs byggnadens gavel, dels fönster i vikporten, Den interiöra takhöjden är på sin högsta punkt ca 6 m i lager- och verkstadsdelen vilket ger förvaringsmöjligheter i pallsystem. Utvändigt är fastigheten inhägnad med industristängsel runtom som gör ett avsteg vid en entré med vikportar som mäter ca 6 m. Inom fastigheten finns en asfalterad parkeringsyta på halva tomtytan, anlagd i närtid för fordon samt med gott om svängradie för en större lastbil därtill. På fastigheten finns även flaggstänger, skyltad entré till kontorsdelen, gräsytor, trädplanteringar samt en stensatt gångbana till personalens uteplats. Ursprungligen var byggplanen lik grannfastigheterna med en tillbyggnad i L form. Enligt korrespondens med Stadsbyggnadskontoret (maj 2023) fastställs den totala byggrätten efter en lämplighetsprövning där funktioner efter utbyggnad för t.ex parkering, miljöhantering och runt körsel av fordon måste säkerställas. Ett tillfälle att förvärva en spännande och uthyrd industrifastighet intill goda vägkommunikationer, ett stort serviceutbud och näringsliv. Välkommen att lämna ditt intresse!

Stinsvägen 6, Landskrona, Landskrona kommun

Stinsvägen 6

Tomt
Landskrona, Landskrona kommun
SkandiaMäklarna Malmö City
1 045 000 kr
506 m² tomt

Drömmer du om att få bestämma hur ditt framtida hus ska se ut? Allt börjar med tomten! Ett stenkast från centrala Landskrona, i natursköna Tullstorp, saluförs nu denna 506 m² stora tomt där detaljplanen tillåter uppförandet av ett fristående tvåplanshus på 30% av fastighetens yta vilket bara på entréplan motsvarar 151,8 m² i byggnadsarea. Nödvändiga installationer såsom vatten och avlopp, el och fiber är redan framdragna till fastigheten. I tomtköpet erbjuds även hjälp med projektering och själva byggnationen via säljaren samt byggkreditiv via Nordea om så önskas. Med tomtens förmånliga förutsättningar kan såväl ett bekvämt enplanshus för den lilla familjen som ett rejält tvåplanshus för den stora familjen bli verkligt. Fastigheten vetter dessutom mot ett planerat naturområde där barnen snart kan se fram emot nya spännande lekmiljöer i den närbelägna lekplatsen. Tullstorp har växt rejält de senaste åren och är idag omåttligt populär för dem som längtar ut till naturen men vill ha nära till stan. Klassiska tegelhus och skånegårdar utmed Egnahemsvägen samsas idag av nya moderna hus väster om på nyanlagda Stinsvägen. Här råder lugn och rofylld bykänsla samtidigt som du når centrala Landskrona på tio minuter via angränsande cyckelbana. Ett tillfälle att realisera sin villadröm intill goda väg- och tågkommunikationer, skolor, service och mataffärer. Välkommen!

Visar alla 14