Torgny Segerstedts Allé 26

Rosendal, Uppsala Se på karta

3 175 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
4 rum
Boarea
93 m²
Balkong
Ja
Byggår
2018
Förening
BRF Södra Rosendal i Uppsala
Om föreningen
Avgift
5 705 kr/mån
Driftkostnad
5 892 kr/år
Pris/m²
34 140 kr/m²

Med ett mycket lugnt läge i trivsamma Rosendal hittar ni denna högt belägna fyrarummare med stor balkong med utsikt över Stadsskogen. Fint solläge med sol från lunch till solnedgång. Barnvänligt område med fin innergård och närhet till fina grönområden och lekplatser.

I dagsläget är det ingen kö till garageplats eller parkeringsplats.

I månadsavgiften ingår värme samt även vatten, tv och bredband.

Lägenheten upplevs ljus tack vare det höga läget i huset. Kök och vardagsrum med delvis öppen planlösning, vilket skapar stora sociala ytor att umgås i. Tre fina sovrum varav ett extra rymligt master bedroom. Samtliga med bra förvaringsmöjligheter. Smakfullt badrum med golvvärme. Utrustad både med tvättmaskin och torktumlare. Praktisk och användbar gäst-wc underlättar när man är fler i familjen.

I Rosendal bor ni nära naturen med ett brett utbud av möjliga aktiviteter i närområdet, bland annat ICA, bank, apotek, restauranger, två gym, tennisbanor, padeltennis, baskethall m.m. Direkt närhet till Stadsskogen och Hågadalen med dess vackra naturstråk. Goda kommunikationer med buss till city, alternativt tar ni en kort cykeltur.

Vid visning kan ni med fördel parkera på USIF avgiftsbelagda parkering som ligger nära föreningen, då det på grund av vägarbeten vid infartsvägen till Rosendal är dåligt med besöksparkeringar.

Möjlighet till snabbt tillträde, dock inget krav!

Välkommen på visning!

Läs mer hos mäklaren
MOHV Uppsala

Kom på visning

  • 23
    feb
    Sön 23 feb kl. 12:30-13:00
    Öppen visning! Meddela gärna vid intresse.
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren