Bergslagsresan 73

Sävja, Uppsala Se på karta

2 095 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
4 rum
Boarea
92,5 m²
Förening
BRF Uppsalahus nr 27
Om föreningen
Avgift
4 842 kr/mån
Driftkostnad
4 800 kr/år
Pris/m²
22 649 kr/m²

Välkommen till denna fina markplanslägenhet som, förutom badrummen, nyligen har totalrenoverats snyggt. Planlösningen erbjuder entré med snyggt och praktiskt stengolv, möblerbar hall med klädkammare och påkostat kök med matplats. Vidare finns tre sovrum och två badrum, varav ett med tvättmaskin. Avslutningsvis finns ett rymligt vardagsrum med dörr till den inglasade balkongen där du har vy över skogsparti och över lekplatsen där barnen leker. Lägenhetsinnehavarna nyttjar ett förråd om ca fem kvm.

I brf Bergslagsresan bor du i den populäraste föreningen i Sävja, som har god ekonomi med relativt låga månadsavgifter och mycket bra gemensamma utrymmen såsom tvättstugor, kvarterslokal, bastu, motionsrum m.m. De erbjuder också garage- och p-platser och köparen kan få hyra p-plats strax efter inflyttning.

På Bergslagsresan 73 bor du lugnt och bekvämt med endast 7 km till Stora Torget mitt i city och detta kan vara ett perfekt boende för barnfamiljen såväl som för det äldre paret. I området finns den populära lekplatsen Sara Lisas park och Sävja IP med fotbollsplaner. Det är bara några hundra meter till förskola och skola (F-åk 9). Här har du även närhet till naturen och vackra strövområden i naturreservatet Lunsenskogen. I området finns också goda servicemöjligheter med Ica Supermarket, vårdcentral, apotek och restauranger. Det är dessutom mycket bra bussförbindelser och cykelvägar in till city och för dig som bilpendlar tar du dig ut på E4:an på drygt fem minuter. På väg till stan passerar du Boländerna med mycket bra servicemöjligheter tack vare bl.a Ikea, Bauhaus och Ica Maxi samt Coop.

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Uppsala - Drottninggatan