Karlsdalsallén 47B

Sörbyängen, Örebro kommun Se på karta

2 695 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
4 rum
Boarea
89 m²
Balkong
Ja
Våning
2 av 5, hiss finns
Byggår
2017
Förening
BRF Kv Johannesörten 5
Om föreningen
Avgift
5 146 kr/mån
Pris/m²
30 281 kr/m²

Vid intresse varmt välkomna att kontakta mäklaren för privatvisning!

Om ni drömmer om en bostad där ni inte behöver göra något annat än att trivas kan det här vara helt rätt ställe för er. På Karlsdalsallén 47B hittar vi denna lägenhet med genomgående smakfulla materialval på ett av Sörbyängens bästa lägen. Den generösa storleken på lägenheten ger gott om plats åt varje familjemedlems intressen. Perfekt boende för er som ställer höga krav på läge såväl som standard på bostaden.

Välkomna upp till andra våningen på Karlsdalsallen 47B. Dörrarna öppnas till en ljus och fräsch bostad med ljusinsläpp från 2 väderstreck. Bekvämligheter såsom helkaklat badrum med golvvärme och tvätt avdelning, separat gästtoalett, ett kök som håller hög standard med alla bekvämligheter som kan önskas och sist men inte minst utsikten!

Här får ni även tillgång till en stor balkong som med möjlighet att glasa in och nyttja större delen av året. Gott om utrymme för loungedel och sol i perfekt söderläge!

Boendet passar perfekt för pensionärsparet som kommer från något större och inte vill kompromissa med ytan eller livskvalitén, samtidigt som man önskar något lättskött. Eller för barnfamiljen med den aktiva livsstilen som efterfrågar närhet till allt!

Brf kv johannesörten 5 är en stabil förening med god ekonomi. De boende kan smidigt ta sig med hiss hela vägen ner till föreningens garage (med stora möjligheter till plats i närtid). Tillgång till förråd finns i anslutning till föreningens innergård.

Dessutom har ni cykel- och promenadavstånd till såväl vacker natur som till city pulsen, Universitetet och självklart Golfbanan. Alldeles i närheten finns god närservice, dagis, skola, vårdcentral, systembolaget och Ica Maxi med öppet till kl. 23:45! Här finns även goda busskommunikationer med täta avgångstider.

Varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare med er intresseanmälan !

Läs mer hos mäklaren
SkandiaMäklarna Örebro

Kontakta mäklaren

Daniel Kaya

SkandiaMäklarna Örebro
Mäklare Daniel Kaya, SkandiaMäklarna Örebro
073 913 32 65