Storängens strandväg 10

Storängen, Nacka kommun Se på karta

7 950 000 kr

Budgivning pågår
Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
4 rum
Boarea
111 m²
Balkong
Ja
Uteplats
Ja
Våning
2 av 2, hiss finns ej
Byggår
1904
Förening
BRF Storhöken
Om föreningen
Avgift
4 087 kr/mån
Driftkostnad
6 000 kr/år
Pris/m²
71 622 kr/m²
Antal besök
4 279

Varmt välkommen till ett unikt boende i en ståtlig och klassisk Storängsvilla anno 1904. Villan från förra seklets början byggdes om och renoverades varsamt 2013 till en hög standard för att möta dagens behov och levnadsstil. Bostäderna har varsin tillhörande uteplats i den grönskande och parkliknande trädgården. Här bor du ståndsmässig i en härlig bostad om fyra rum om 111 kvm med riktig villakänsla i ett anrikt flerfamiljshus. Från våningen har du utsikt mot Järlasjöns glittrande vatten som ständigt gör dig påmind om att ett morgon- eller kvällsdopp aldrig är långt bort.

Bostaden med ett eget våningsplan högst upp i villan karakteriseras av ljus, minimal insyn och väldisponerade kvadratmeter utifrån snedtak och fönstersättning. Via en hall med god förvaring med rymlig skjutdörrsgarderob tar dig en trappa upp till våningen. När du kommer upp i lägenheten dras blicken mot den härliga takterrassen om 24 kvm med sol från morgon till kväll där du kan avnjuta trevliga frukostar och middagar i en fin atmosfär bland trädkronorna. En passage med tre sovrum varav de två större som sammanbinds med ett mellanliggande badrum. På andra sidan passagen har du ett mindre rum som med fördel nyttjas som barnrum eller kontor. Längre in i våningen finner du de sociala ytorna i en delvis öppen planlösning med vardagsrum, matplats och kök. Sjöglimt över Järla Sjön och Nackareservatet.

Fastigheten ligger i ett lugnt och uppvuxet villaområde endast 15 min till City med direkt närhet till badsjöar och Nackareservatet. Några få minuter bort finns all tänkbar service med Nacka Forum, Ica Maxi, idrottsanläggningar, förskolor och skolor. En svårslagen kombination att bo i villa med tryggheten att bo i en bostadsrättsförening.

Läs mer hos mäklaren
Bjurfors Nacka

Kontakta mäklaren

Martin Sundelin

Bjurfors Nacka
Mäklare Martin  Sundelin, Bjurfors Nacka
070-782 00 43