Slörgränd 6

Strandstaden, Lomma kommun Se på karta

5 895 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
4 rum
Boarea
91 m²
Våning
1, hiss finns ej
Byggår
2010
Förening
BRF Kompassen i Lomma
Om föreningen
Avgift
3 926 kr/mån
Driftkostnad
9 408 kr/år
Pris/m²
64 780 kr/m²

Nära hav och strand presenterar vi nu denna ljusa och öppna lägenhet i markplan. Slörgränd 6 ligger endast ett stenkast från havet och Lomma beach!
Entre med en liten uteplats i västerläge från en vacker rosenallé samt en uteplats in mot gården i österläge bidrar till trivsam vardagslyx. Här kan man umgås och grilla och tack vare ett stort inglasat uterum kan du även njuta av din uteplats från tidigt på våren till sent på hösten. Här får man känslan av att bo i hus men med fördelarna av att bo i en bostadsrätt i en förening med låg avgift samt en lugn och trevlig innergård.
Planlösningen är öppen och modern och materialvalen är ljusa och stilfulla.

Lomma Strandstad erbjuder lugna gemytliga kvarter med en vacker blandad bebyggelse och en levande gatumiljö. Här finns flera restauranger, fiskbutik, glassbutik och små butiker längs med promenadstråket mot stranden.
Härifrån är det nära till det mesta, framförallt Lund men även Malmö och Helsingborg ligger på pendelvänligt avstånd och Öresundsbron nås på en knapp halvtimme med bil. Behöver du åka kommunalt finns det busshållplats alldeles i närheten och den nya tågstationen som tar dig till bl a Malmös centrala delar på bara sju minuter eller vidare till Köpenhamn.

Välkommen att anmäla ditt intresse!

Läs mer hos mäklaren
Fastighetsbyrån Lomma

Kontakta mäklaren

Anki Forsman

Fastighetsbyrån Lomma
Mäklare Anki Forsman, Fastighetsbyrån Lomma
0761-786 747
Här kommer budgivning med BankID att erbjudas