Mäklare Anki Forsman

Anki Forsman

Om mig

Ett av mina främsta kännetecken för mig är mitt engagemang. Jag bor i Bjärred vilket jag ser som en stor styrka. Det är inte tur som har format mina framgångar utan erfarenhet och hårt arbete. När ni väljer att anlita mig får ni en ödmjuk mäklare med auktoritet som ser till att slutföra sina uppdrag med högsta slutpris i fokus och att alla inblandade känner sig nöjda och trygga. Varmt välkommen att höra av dig!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Trollsjövägen 27, Bjärred, Lomma kommun

Trollsjövägen 27

Villa
Bjärred, Lomma kommun
Fastighetsbyrån Lomma
5 995 000 kr
157 m²
6 rum
333 m² tomt

På otroligt bra läge med trivsamma barnvänliga villagator, fina grönskande omgivningar och ett stenkast från havet finner vi Trollsjövägen 27 och detta ombonade hem. Här är det nära till förskolor och skolor i ett område som är helt bilfritt, vilket innebär att barnen kan leka fritt utan oro för trafik. Invändigt välkomnar entréplan med förenade sällskapsytor. Ett stilfullt renoverat kök, tillsammans med ett rymligt vardagsrum skapar en trivsam social atmosfär. Stora fönster från golv till tak fyller vardagsrummet med naturligt ljus och skapar en koppling mellan inomhus och utomhus. Den ombonade känslan följer med vidare ut i en lättskött och insynsskyddad trädgård i österläge som bjuder på två stora trädäck och ett praktiskt förråd. På entréplan finner vi även ett badrum med badkar och en praktisk tvättstuga med egen groventré. Tar vi oss upp till det övre planet når vi till den mer privata delen av hemmet, där fyra luftiga sovrum och ännu ett badrum med dusch finns belägna. Härifrån leder en trappa oss vidare upp till vindsvåningen som har en mängd olika användningsområden. Tre takfönster skänker dagsljus till hela våningen. Här bor man med närhet till havet och vackra Gyllins ängar. Promenadavstånd till Centrum, långa bryggan och nya restaurangen Bjerreds Station nås enkelt med en liten cykeltur. 2026 kommer den nya tågstationen i Flädie. För att binda samman den nya stationen i Flädie med Bjärred kommer nya gång- och cykelbanor att byggas. Närheten till E6 gör att Lund, Malmö, Köpenhamn och Helsingborg nås snabbt. Här är det lätt att trivas i ett boende som är idealiskt för en familj som älskar närhet till naturen!

 • Uteplats
Bojgränd 2, Strandstaden, Lomma kommun
 • Idag kl 16:00
Bojgränd 2, Strandstaden, Lomma kommun, bild 2
Bojgränd 2, Strandstaden, Lomma kommun, bild 3

Bojgränd 2

Lägenhet
Strandstaden, Lomma kommun
Fastighetsbyrån Lomma
3 200 000 kr
50 m²
2 rum
vån 3/4
3 629 kr/mån
64 000 kr/m²

Nu finns möjligheten att förvärva denna 2:a som är belägen på tredje våningen med fri utsikt och generöst med ljusinsläpp. Brf Kryssaren ligger vackert vid hamninloppet och är ett bostadskvarter som binder samman hamnen och stranden med det nya Lomma centrum. Lomma Strandstad erbjuder ett boende i en lugn och harmonisk kuststad som präglas av vackra omgivningar med hav, hamn och strand. Här finns flera restauranger, fiskbutik, glassfabriken och små butiker längs med promenadstråket mot stranden. Livet här är förknippat med kustmiljön och seglande båtar. Tänk en promenad ner det korta stycket till stranden för ett morgondopp eller ett härligt kvällsbad. Lomma ligger strategiskt bra till i den dynamiska Öresundsregionen. På några minuter når du tågstationen i Lomma som tar dig till bl. a Malmös centrala delar på bara åtta minuter eller vidare till Köpenhamn, dessutom finns goda pendlingsmöjligheter med buss till bl. a Lund.

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Sjögatan 12, Strandstaden, Lomma kommun
 • Sön 3 mar kl 13:00
Sjögatan 12, Strandstaden, Lomma kommun, bild 2
Sjögatan 12, Strandstaden, Lomma kommun, bild 3

Sjögatan 12

Lägenhet
Strandstaden, Lomma kommun
Fastighetsbyrån Lomma
5 195 000 kr
95 m²
4 rum
vån 3/4
5 080 kr/mån
54 684 kr/m²

Välkommen till Sjögatan 12 och detta fantastiska boende! Belägen i en lugn omgivning nära havet och stranden, presenterar vi stolt denna genomgående och ljusa 4-rumslägenhet på tredje våningen. Den erbjuder en optimal planlösning och kombinerar stil och materialval på ett tidlöst och modernt sätt, vilket ger hela lägenheten en trivsam atmosfär. Köket, matplatsen och vardagsrummet erbjuder generösa ytor för umgänge, och den inglasade balkongen i västerläge ger en vidsträckt och vacker utsikt över innergården. Här finns 3 sovrum samt badrum med tvättmöjligheter. I Lomma Strandstad bor du i lugna och charmiga kvarter med en vacker variation av bebyggelse och en livlig gatumiljö. Här finns ett urval av restauranger, en fiskbutik, en glassbutik och små affärer längs med promenadstråket mot stranden. Läget är oslagbart med närhet till havet, hamnen och stranden. Det är bara en kort promenad till centrum där du hittar mataffärer, apotek, banker, Systembolaget och allt annat du kan tänkas behöva. I närheten finns det busshållplats och den nya tågstationen som tar dig till bl.a. Malmös centrala delar på bara sju minuter, eller vidare till Köpenhamn.

 • Premium
 • Hiss
Slättängsgatan 31A, Lomma Tätort, Lomma kommun

Slättängsgatan 31A

Lägenhet
Lomma Tätort, Lomma kommun
Fastighetsbyrån Lomma
2 895 000 kr
85,5 m²
3 rum
vån 4/4
6 301 kr/mån
33 860 kr/m²

Nu ges en unik möjlighet att bli ägare till denna otroligt fina lägenhet på eftertraktade Slättäng med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Hela lägenheten totalrenoverades 2021, nytt badrum med Italiensk klinker, kök från Epoq med kompositbänkskiva och nya vitvaror från Siemens. Bostaden utstrålar modern lyx, där kombinationen av stilfulla materialval och den sociala planlösningen skapar en mycket trivsam atmosfär. Lägenheten är belägen högst upp och tack vare de stora fönstren så fylls den med härligt dagsljus och erbjuder en vacker utsikt över dammen från både kök och vardagsrum. Den rymliga inglasade balkongen i syd och sydväst läge ger många soltimmar och grönskande utsikt mot gården. Vitpigmenterat parkettgolv av ek och vita väggar pryder lägenheten på ett enhetligt sätt och ger en neutral fond för att inredas med möbler och personliga detaljer. Här bor du på ett attraktivt läge med promenadavstånd till hav och strand, dessutom bara ett stenkast till Lommas centrala delar med restauranger, affärer, systembolag m.m. I närheten finns det busshållplats och den nya tågstationen som tar dig till bl.a. Malmös centrala delar på bara sju minuter, eller vidare till Köpenhamn. Välskött förening med stora egna parkområden i vackra omgivningar. Här är det bara att flytta rakt in och njuta av lyxen att just detta boende är ditt!

 • Balkong
Norra Västkustvägen 32H, Bjärred, Lomma kommun

Norra Västkustvägen 32H

Radhus
Bjärred, Lomma kommun
Fastighetsbyrån Lomma
5 195 000 kr
144 m²
5 rum
5 500 kr/mån
36 076 kr/m²

I ett boende med hög trivsel på alla plan är det här ett drömläge för familjen och dig som önskat ett stadsradhus med en liten bykänsla. Radhus med villakvaliteter på gaveltomt med större trädgård som ramas in av en bokhäck. Bostaden gavelplacering erbjuder större trädgård och ett extra fönster i vardagsrummet samt fönster i trappan vilket skänker mycket extra dagsljus. Paradhusen bjuder på unik arkitektur med franska balkonger, takterrasser, trädgård och egen parkering. Här får du ett modernt, lättskött och smart hem där ljuset sätts i främsta rummet och och en egen täppa kompletterar den fenomenala takterassen där du badar i eftermiddagssol och kvällssol. Brf Paradhusen omfattar två huskroppar med totalt 16 radhus på cirka 144 kvm fördelade på tre plan. Sociala ytor finns på bottenvåningen med takhöjd på 2,8 m för att skapa luft, rymd och ljus. Sovrum med fransk balkong på andra våningen och ett rejält allrum och en generös takterrass på översta våningen. Mot väst finns en privat liten uteplats i gatuplan och på baksidan har varje hus sin egen trevliga trädgårdstäppa. Dessutom finns en gemensam lekyta på en lummig grönyta. I nära anslutning till tomten finns också parkeringen. Välkommen att kontakta mäklaren för mer information!

 • Balkong
 • Uteplats

Visar alla 5