Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Anki Forsman

Anki Forsman

Om mig

Ett av mina främsta kännetecken för mig är mitt engagemang. Jag bor i Bjärred vilket jag ser som en stor styrka. Det är inte tur som har format mina framgångar utan erfarenhet och hårt arbete. När ni väljer att anlita mig får ni en ödmjuk mäklare med auktoritet som ser till att slutföra sina uppdrag med högsta slutpris i fokus och att alla inblandade känner sig nöjda och trygga. Varmt välkommen att höra av dig!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Kajgatan 2B, Strandstaden, Lomma kommun

Kajgatan 2B

Lägenhet
Strandstaden, Lomma kommun
Fastighetsbyrån Lomma
5 795 000 kr
109 m²
5 rum
vån 1/4
7 943 kr/mån
53 165 kr/m²

På perfekt kajläge i Lomma Hamn finns nu möjligheten att förvärva denna otroligt smakfulla 4:a i markplan med uteplats i västerläge. Brf Fören ligger vackert vid hamninloppet och är ett bostadskvarter som binder samman hamnen och stranden med det nya Lomma centrum. Lägenhetens signum är ljust, modernt och sällskapligt. Ett lyxigt boende med tre sovrum och två badrum. Dess öppna planlösning mellan kök och vardagsrum tillsammans med den extra takhöjden om 2,7 m ger ett generöst ljusinsläpp och en härlig rymd till bostaden. Lomma Strandstad erbjuder ett boende i en lugn och harmonisk kuststad som präglas av vackra omgivningar med hav, hamn och strand. Här finns flera restauranger, fiskbutik, glassbutik och små butiker längs med promenadstråket mot stranden. På några minuter når du tågstationen i Lomma som tar dig till bl. a Malmös centrala delar på bara åtta minuter eller vidare till Köpenhamn, dessutom finns goda pendlingsmöjligheter med buss till bl. a Lund. Välkomna på visning!

  • Uteplats
  • Hiss
Bojgränd 2, Strandstaden, Lomma kommun
  • Sön 7 apr kl 15:30
Bojgränd 2, Strandstaden, Lomma kommun, bild 2
Bojgränd 2, Strandstaden, Lomma kommun, bild 3

Bojgränd 2

Lägenhet
Strandstaden, Lomma kommun
Fastighetsbyrån Lomma
3 200 000 kr
50 m²
2 rum
vån 3/4
3 629 kr/mån
64 000 kr/m²

Nu finns möjligheten att förvärva denna 2:a som är belägen på tredje våningen med fri utsikt och generöst med ljusinsläpp. Brf Kryssaren ligger vackert vid hamninloppet och är ett bostadskvarter som binder samman hamnen och stranden med det nya Lomma centrum. Lomma Strandstad erbjuder ett boende i en lugn och harmonisk kuststad som präglas av vackra omgivningar med hav, hamn och strand. Här finns flera restauranger, fiskbutik, glassfabriken och små butiker längs med promenadstråket mot stranden. Livet här är förknippat med kustmiljön och seglande båtar. Tänk en promenad ner det korta stycket till stranden för ett morgondopp eller ett härligt kvällsbad. Lomma ligger strategiskt bra till i den dynamiska Öresundsregionen. På några minuter når du tågstationen i Lomma som tar dig till bl. a Malmös centrala delar på bara åtta minuter eller vidare till Köpenhamn, dessutom finns goda pendlingsmöjligheter med buss till bl. a Lund.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Slättängsgatan 23 C , Lomma Tätort, Lomma kommun
  • Sön 7 apr kl 13:30
Slättängsgatan 23 C , Lomma Tätort, Lomma kommun, bild 2
Slättängsgatan 23 C , Lomma Tätort, Lomma kommun, bild 3

Slättängsgatan 23 C

Lägenhet
Lomma Tätort, Lomma kommun
Fastighetsbyrån Lomma
2 695 000 kr
85,5 m²
3 rum
vån 3/3
6 301 kr/mån
31 520 kr/m²

Välkommen till denna ljusa och trevliga trerums lägenhet som smakfullt renoverads under 2022. Genomgående Pergo laminatgolv och släta målade väggar i stilfulla färger pryder hela bostaden på ett enhetligt sätt. Välplanerat modernt kök med mycket förvaring och gott om arbetsytor. Två sovrum i bra storlek med utgång till den stora inglasade balkong som vetter mot innergården i söderläge. Helkaklat badrum med tvättmöjligheter och ett rymligt vardagsrum stora fönster som skänker mycket dagsljus. Ett perfekt boende för dig som vill flytta rakt in utan att tänka på renoveringar. Här bor du med promenadavstånd till hav och strand, dessutom bara ett stenkast till Lommas centrala delar med restauranger, affärer, systembolag mm. Behöver du åka kommunalt finns det busshållplats alldeles i närheten eller från tågstationen som tar dig till bl a Malmös centrala delar på bara sju minuter eller vidare till Köpenhamn. Välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
Slättängsgatan 31A, Lomma Tätort, Lomma kommun

Slättängsgatan 31A

Lägenhet
Lomma Tätort, Lomma kommun
Fastighetsbyrån Lomma
2 895 000 kr
85,5 m²
3 rum
vån 4/4
6 301 kr/mån
33 860 kr/m²

Nu ges en unik möjlighet att bli ägare till denna otroligt fina lägenhet på eftertraktade Slättäng med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Hela lägenheten totalrenoverades 2021, nytt badrum med Italiensk klinker, kök från Epoq med kompositbänkskiva och nya vitvaror från Siemens. Bostaden utstrålar modern lyx, där kombinationen av stilfulla materialval och den sociala planlösningen skapar en mycket trivsam atmosfär. Lägenheten är belägen högst upp och tack vare de stora fönstren så fylls den med härligt dagsljus och erbjuder en vacker utsikt över dammen från både kök och vardagsrum. Den rymliga inglasade balkongen i syd och sydväst läge ger många soltimmar och grönskande utsikt mot gården. Vitpigmenterat parkettgolv av ek och vita väggar pryder lägenheten på ett enhetligt sätt och ger en neutral fond för att inredas med möbler och personliga detaljer. Här bor du på ett attraktivt läge med promenadavstånd till hav och strand, dessutom bara ett stenkast till Lommas centrala delar med restauranger, affärer, systembolag m.m. I närheten finns det busshållplats och den nya tågstationen som tar dig till bl.a. Malmös centrala delar på bara sju minuter, eller vidare till Köpenhamn. Välskött förening med stora egna parkområden i vackra omgivningar. Här är det bara att flytta rakt in och njuta av lyxen att just detta boende är ditt!

  • Balkong
Norra Västkustvägen 32H, Bjärred, Lomma kommun

Norra Västkustvägen 32H

Radhus
Bjärred, Lomma kommun
Fastighetsbyrån Lomma
5 195 000 kr
144 m²
5 rum
5 500 kr/mån
36 076 kr/m²

I ett boende med hög trivsel på alla plan är det här ett drömläge för familjen och dig som önskat ett stadsradhus med en liten bykänsla. Radhus med villakvaliteter på gaveltomt med större trädgård som ramas in av en bokhäck. Bostaden gavelplacering erbjuder större trädgård och ett extra fönster i vardagsrummet samt fönster i trappan vilket skänker mycket extra dagsljus. Paradhusen bjuder på unik arkitektur med franska balkonger, takterrasser, trädgård och egen parkering. Här får du ett modernt, lättskött och smart hem där ljuset sätts i främsta rummet och och en egen täppa kompletterar den fenomenala takterassen där du badar i eftermiddagssol och kvällssol. Brf Paradhusen omfattar två huskroppar med totalt 16 radhus på cirka 144 kvm fördelade på tre plan. Sociala ytor finns på bottenvåningen med takhöjd på 2,8 m för att skapa luft, rymd och ljus. Sovrum med fransk balkong på andra våningen och ett rejält allrum och en generös takterrass på översta våningen. Mot väst finns en privat liten uteplats i gatuplan och på baksidan har varje hus sin egen trevliga trädgårdstäppa. Dessutom finns en gemensam lekyta på en lummig grönyta. I nära anslutning till tomten finns också parkeringen. Välkommen att kontakta mäklaren för mer information!

  • Balkong
  • Uteplats

Visar alla 5