Fastighetsbyrån Lomma

Fastighetsbyrån Lomma

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Trollsjövägen 27, Bjärred, Lomma kommun

Trollsjövägen 27

Villa
Bjärred, Lomma kommun
Fastighetsbyrån Lomma
5 995 000 kr
157 m²
6 rum
333 m² tomt

På otroligt bra läge med trivsamma barnvänliga villagator, fina grönskande omgivningar och ett stenkast från havet finner vi Trollsjövägen 27 och detta ombonade hem. Här är det nära till förskolor och skolor i ett område som är helt bilfritt, vilket innebär att barnen kan leka fritt utan oro för trafik. Invändigt välkomnar entréplan med förenade sällskapsytor. Ett stilfullt renoverat kök, tillsammans med ett rymligt vardagsrum skapar en trivsam social atmosfär. Stora fönster från golv till tak fyller vardagsrummet med naturligt ljus och skapar en koppling mellan inomhus och utomhus. Den ombonade känslan följer med vidare ut i en lättskött och insynsskyddad trädgård i österläge som bjuder på två stora trädäck och ett praktiskt förråd. På entréplan finner vi även ett badrum med badkar och en praktisk tvättstuga med egen groventré. Tar vi oss upp till det övre planet når vi till den mer privata delen av hemmet, där fyra luftiga sovrum och ännu ett badrum med dusch finns belägna. Härifrån leder en trappa oss vidare upp till vindsvåningen som har en mängd olika användningsområden. Tre takfönster skänker dagsljus till hela våningen. Här bor man med närhet till havet och vackra Gyllins ängar. Promenadavstånd till Centrum, långa bryggan och nya restaurangen Bjerreds Station nås enkelt med en liten cykeltur. 2026 kommer den nya tågstationen i Flädie. För att binda samman den nya stationen i Flädie med Bjärred kommer nya gång- och cykelbanor att byggas. Närheten till E6 gör att Lund, Malmö, Köpenhamn och Helsingborg nås snabbt. Här är det lätt att trivas i ett boende som är idealiskt för en familj som älskar närhet till naturen!

 • Uteplats
Sjögräsgatan 2, Lomma Tätort, Lomma kommun

Sjögräsgatan 2

Lägenhet
Lomma Tätort, Lomma kommun
Fastighetsbyrån Lomma
3 995 000 kr
85 m²
3 rum
vån 8/9
6 262 kr/mån
47 000 kr/m²

Varmt välkomna till denna mycket trevliga bostad med havsutsikt! Högst upp i huset på våning 8 med fönster åt flera väderstreck. Stor inglasad balkong som förgylls av många soltimmar. Här får man njuta av havsutsikten mot Öresundsbron, Turning Torso och blicka ner på en grönskande parkmiljö. Åt andra hållet har man fri utsikt ända in till Lund. Vardagsrummet är generöst med fönster i två väderstreck och har utgång till den inglasade balkongen i söderläge. Balkongen känns mer som ett uterum och det förlänger sommarhalvåret då man kan sitta där nästan året om. Lägenheten är praktisk och välplanerad, ni har ett stilrent badrum, eget tvättrum, kök och två sovrum. Köket ligger intill vardagsrummet och här finns plats för ett matbord med stolar. I hallen finns även plats för garderober om inte klädkammaren räcker till. Lägenheten har genomgått flera renoveringar, under 2009-2010 renoverades b la både badrum och kök som har en modern standard. På Sjögräsgatan bor man vid havet, här får man lyxen av att njuta av trevliga promenadstråk och läget är lugnt och ostört. Dessutom är det nära till både kommunikationer, Lomma centrum och hamnen.

 • Balkong
 • Hiss
Ernst Norlinds väg 4, Borgeby, Lomma kommun
 • Sön 10 mar kl 13:00
Ernst Norlinds väg 4, Borgeby, Lomma kommun, bild 2
Ernst Norlinds väg 4, Borgeby, Lomma kommun, bild 3

Ernst Norlinds väg 4

Villa
Borgeby, Lomma kommun
Fastighetsbyrån Lomma
6 195 000 kr
152 + 26 m²
6 rum
745 m² tomt

Nu kan vi erbjuda denna friliggande villa, belägen i det eftertraktade området Borgeby. Den imponerande tegelfasaden ger inte bara enastående hållbarhet utan också en tidlös karaktär. Här upplever du en perfekt harmoni mellan modern elegans och klassisk charm. Boendet är särskilt anpassat för den större familjen som söker en trygg bostad med solid konstruktion och praktisk planlösning. Huset sträcker sig över ett och ett halvt plan, där ovanvåningen har genomgått en omfattande renovering med stor takkupa, som ger ett fantastiskt ljusinsläpp och en härlig utsikt. Dessutom erbjuder ovanvåningen ett rymligt vardagsrum, ett extra sovrum, generöst förvaringsutrymme och ett renoverat badrum för ökad bekvämlighet.

 • Premium
 • Uteplats
Esplanaden 21, Strandstaden, Lomma kommun
 • Sön 3 mar kl 11:00

Esplanaden 21

Lägenhet
Strandstaden, Lomma kommun
Fastighetsbyrån Lomma
1 975 000 kr
48 m²
1.5 rum
vån 1/4
3 085 kr/mån
41 146 kr/m²

Välkommen till Brf Havsporten i Lomma som stod färdigt 2011. Föreningen stoltserar med en stabil och välskött ekonomi, vilket tryggar din boendesituation. Dessutom har föreningen en rimlig månadsavgift! Här finner du en trivsam bostadsyta om 48 kvadratmeter med en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum samt en praktisk sovalkov. Vattenbrynet vid Lomma Beach når du med ett par minuters gång!

 • Plus
 • Hiss
 • Energieffektiv
Esplanaden 16B, Strandstaden, Lomma kommun
 • Sön 10 mar kl 12:30
Esplanaden 16B, Strandstaden, Lomma kommun, bild 2
Esplanaden 16B, Strandstaden, Lomma kommun, bild 3

Esplanaden 16B

Lägenhet
Strandstaden, Lomma kommun
Fastighetsbyrån Lomma
2 995 000 kr
71 m²
2 rum
vån 3/4
4 698 kr/mån
42 183 kr/m²

Det här är boendet för dig som vill ha ut det där lilla extra av vardagen. Lägenheten är generös och väl tilltagen i storlek. På tredje våningen finns ni denna ljusa lägenhet med genomgående parkettgolv som samsas med stilrena och ljusa sobra färger. Kök, matplats och vardagsrum bjuder på optimal sällskapsyta som i kombination med balkongen ger en öppen känsla. På balkongen lyser solen till eftermiddagen och det är fri utsikt ända till Habo Ljung, kyrkan i Lomma och över spegeldammarna. Fina färg- och materialval i hela bostaden gör det möjligt att flytta rakt in utan att behöva renovera. Ett perfekt boende för den kräsne som ställer höga krav på livskvalité och boendestandard. I Lomma Strandstad bor du i lugna gemytliga kvarter med en vacker blandad bebyggelse och en levande gatumiljö. Här finns flera restauranger, fiskbutik, glassbutik och små butiker längs med promenadstråket mot stranden. Läget är svårslaget med närhet till hav, hamn och strand endast en kort promenad till centrum med matbutiker, apotek, bank, systembolag och allt annat man kan behöva.

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Bojgränd 2, Strandstaden, Lomma kommun
 • Sön 3 mar kl 15:00
Bojgränd 2, Strandstaden, Lomma kommun, bild 2
Bojgränd 2, Strandstaden, Lomma kommun, bild 3

Bojgränd 2

Lägenhet
Strandstaden, Lomma kommun
Fastighetsbyrån Lomma
3 200 000 kr
50 m²
2 rum
vån 3/4
3 629 kr/mån
64 000 kr/m²

Nu finns möjligheten att förvärva denna 2:a som är belägen på tredje våningen med fri utsikt och generöst med ljusinsläpp. Brf Kryssaren ligger vackert vid hamninloppet och är ett bostadskvarter som binder samman hamnen och stranden med det nya Lomma centrum. Lomma Strandstad erbjuder ett boende i en lugn och harmonisk kuststad som präglas av vackra omgivningar med hav, hamn och strand. Här finns flera restauranger, fiskbutik, glassfabriken och små butiker längs med promenadstråket mot stranden. Livet här är förknippat med kustmiljön och seglande båtar. Tänk en promenad ner det korta stycket till stranden för ett morgondopp eller ett härligt kvällsbad. Lomma ligger strategiskt bra till i den dynamiska Öresundsregionen. På några minuter når du tågstationen i Lomma som tar dig till bl. a Malmös centrala delar på bara åtta minuter eller vidare till Köpenhamn, dessutom finns goda pendlingsmöjligheter med buss till bl. a Lund.

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Sjögatan 12, Strandstaden, Lomma kommun
 • Sön 3 mar kl 13:00
Sjögatan 12, Strandstaden, Lomma kommun, bild 2
Sjögatan 12, Strandstaden, Lomma kommun, bild 3

Sjögatan 12

Lägenhet
Strandstaden, Lomma kommun
Fastighetsbyrån Lomma
5 195 000 kr
95 m²
4 rum
vån 3/4
5 080 kr/mån
54 684 kr/m²

Välkommen till Sjögatan 12 och detta fantastiska boende! Belägen i en lugn omgivning nära havet och stranden, presenterar vi stolt denna genomgående och ljusa 4-rumslägenhet på tredje våningen. Den erbjuder en optimal planlösning och kombinerar stil och materialval på ett tidlöst och modernt sätt, vilket ger hela lägenheten en trivsam atmosfär. Köket, matplatsen och vardagsrummet erbjuder generösa ytor för umgänge, och den inglasade balkongen i västerläge ger en vidsträckt och vacker utsikt över innergården. Här finns 3 sovrum samt badrum med tvättmöjligheter. I Lomma Strandstad bor du i lugna och charmiga kvarter med en vacker variation av bebyggelse och en livlig gatumiljö. Här finns ett urval av restauranger, en fiskbutik, en glassbutik och små affärer längs med promenadstråket mot stranden. Läget är oslagbart med närhet till havet, hamnen och stranden. Det är bara en kort promenad till centrum där du hittar mataffärer, apotek, banker, Systembolaget och allt annat du kan tänkas behöva. I närheten finns det busshållplats och den nya tågstationen som tar dig till bl.a. Malmös centrala delar på bara sju minuter, eller vidare till Köpenhamn.

 • Premium
 • Hiss
 • Energieffektiv
Bojgränd 5, Strandstaden, Lomma kommun
 • Tis 5 mar kl 16:45

Bojgränd 5

Lägenhet
Strandstaden, Lomma kommun
Fastighetsbyrån Lomma
3 595 000 kr
71 m²
3 rum
vån 1/3
4 658 kr/mån
50 634 kr/m²

Välkomna till denna trevliga lägenhet i marin och havsnära miljö. Centralt finner ni denna ljusa och trevliga lägenhet om 71 kvm belägen på första våningen. Med stora och generösa sällskapsytor, fönsterpartier som ger behagligt ljusinsläpp, härlig rymd och perfekt läge för den som vill bo centralt och nära hav. En bra planlösning som ger möjlighet att enkelt göra om lägenheten om man så önskar. Denna lägenhet har nuvarande ägare valt att göra om från en 3:a till en 2:a. Vill man som ny ägare sätta upp väggen igen är detta enkelt att åtgärda. Solig uteplats i söderläge med möjlighet till grillkvällar. Önskar man en inglasad uteplats finns möjlighet till det, se planritningen. Snygga materialval är genomgående för denna lägenhet och här bor man med ypperligt läge med restauranger och promenadstråk runt knuten samt havet och stranden en kort promenad bort. Ett bekvämt och lyxigt boende för den kräsne spekulanten. Välkomna på visning!

 • Plus
 • Uteplats
 • Hiss
Slättängsgatan 31A, Lomma Tätort, Lomma kommun

Slättängsgatan 31A

Lägenhet
Lomma Tätort, Lomma kommun
Fastighetsbyrån Lomma
1 200 000 kr
34,5 m²
1 rum
vån 1/4
2 494 kr/mån
34 783 kr/m²

Välkomna på visning till denna välplanerade etta med renoverat och stambytt badrum, fräscht kök och ljust vardagsrum. Lägenheten ligger en halv trappa upp och är väldigt yteffektiv med en sovalkov, kokvrå med fönster samt ett stilrent och modernt badrum med dusch. Stort och ljust vardagsrum med utsikt mot lummigt grönområde. Det finns även en rymlig klädkammare i hallen och förråd i källaren. Du når det och tvättstugan enkelt då dom ligger nära lägenhetens placering i huset. Lägenheten ligger nära dammarna i mysiga Lomma samt tågstationen som tar dig till bl a Malmös centrala delar på bara sju minuter. Här bor du med närhet till hav och strand samt ett stort serviceutbud i form av mataffärer, butiker, frisörer, delikatess, apotek och systembolag.

 • Plus
Slättängsgatan 31A, Lomma Tätort, Lomma kommun

Slättängsgatan 31A

Lägenhet
Lomma Tätort, Lomma kommun
Fastighetsbyrån Lomma
2 895 000 kr
85,5 m²
3 rum
vån 4/4
6 301 kr/mån
33 860 kr/m²

Nu ges en unik möjlighet att bli ägare till denna otroligt fina lägenhet på eftertraktade Slättäng med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Hela lägenheten totalrenoverades 2021, nytt badrum med Italiensk klinker, kök från Epoq med kompositbänkskiva och nya vitvaror från Siemens. Bostaden utstrålar modern lyx, där kombinationen av stilfulla materialval och den sociala planlösningen skapar en mycket trivsam atmosfär. Lägenheten är belägen högst upp och tack vare de stora fönstren så fylls den med härligt dagsljus och erbjuder en vacker utsikt över dammen från både kök och vardagsrum. Den rymliga inglasade balkongen i syd och sydväst läge ger många soltimmar och grönskande utsikt mot gården. Vitpigmenterat parkettgolv av ek och vita väggar pryder lägenheten på ett enhetligt sätt och ger en neutral fond för att inredas med möbler och personliga detaljer. Här bor du på ett attraktivt läge med promenadavstånd till hav och strand, dessutom bara ett stenkast till Lommas centrala delar med restauranger, affärer, systembolag m.m. I närheten finns det busshållplats och den nya tågstationen som tar dig till bl.a. Malmös centrala delar på bara sju minuter, eller vidare till Köpenhamn. Välskött förening med stora egna parkområden i vackra omgivningar. Här är det bara att flytta rakt in och njuta av lyxen att just detta boende är ditt!

 • Balkong
Norra Västkustvägen 32H, Bjärred, Lomma kommun

Norra Västkustvägen 32H

Radhus
Bjärred, Lomma kommun
Fastighetsbyrån Lomma
5 195 000 kr
144 m²
5 rum
5 500 kr/mån
36 076 kr/m²

I ett boende med hög trivsel på alla plan är det här ett drömläge för familjen och dig som önskat ett stadsradhus med en liten bykänsla. Radhus med villakvaliteter på gaveltomt med större trädgård som ramas in av en bokhäck. Bostaden gavelplacering erbjuder större trädgård och ett extra fönster i vardagsrummet samt fönster i trappan vilket skänker mycket extra dagsljus. Paradhusen bjuder på unik arkitektur med franska balkonger, takterrasser, trädgård och egen parkering. Här får du ett modernt, lättskött och smart hem där ljuset sätts i främsta rummet och och en egen täppa kompletterar den fenomenala takterassen där du badar i eftermiddagssol och kvällssol. Brf Paradhusen omfattar två huskroppar med totalt 16 radhus på cirka 144 kvm fördelade på tre plan. Sociala ytor finns på bottenvåningen med takhöjd på 2,8 m för att skapa luft, rymd och ljus. Sovrum med fransk balkong på andra våningen och ett rejält allrum och en generös takterrass på översta våningen. Mot väst finns en privat liten uteplats i gatuplan och på baksidan har varje hus sin egen trevliga trädgårdstäppa. Dessutom finns en gemensam lekyta på en lummig grönyta. I nära anslutning till tomten finns också parkeringen. Välkommen att kontakta mäklaren för mer information!

 • Balkong
 • Uteplats
Norra Västkustvägen 34E, Bjärred, Lomma kommun

Norra Västkustvägen 34E

Radhus
Bjärred, Lomma kommun
Fastighetsbyrån Lomma
4 950 000 kr
143 + 5 m²
5 rum
5 500 kr/mån
34 615 kr/m²

Det här är ett drömläge för dig som önskar ett helt nytt stadsradhus i trivsamma Bjärred nära hav och strand. Här erbjuds ett lättskött nyproducerat boende för den moderna familjen. Paradhusen bjuder på unik arkitektur med franska balkonger, takterrasser, trädgård och egen parkering. Här får du ett stilrent, välplanerat och smart hem där ljuset sätts i främsta rummet. På morgonen och dagen lyser solen i trädgården, för att sedan bjuda takterrassen på eftermiddags- och kvällssol. Med en egen entré och trädgård får man känslan av att bo i ett hus men fördelarna av att bo i en bostadsrätt. Dessutom är huset helt nyproducerat och redo för inflyttning. Brf Paradhusen omfattar två huskroppar med totalt 16 radhus på cirka 144 kvm fördelade på tre plan. Sociala ytor finns på bottenvåningen med takhöjd på 2,8 m för att skapa luft, rymd och ljus. Sovrum med franska balkonger på andra våningen och ett rejält allrum och en generös takterrass på översta våningen. Mot väst finns en privat liten uteplats i gatuplan och på baksidan har varje hus sin egen trevliga trädgårdstäppa samt förråd. Dessutom finns en gemensam lekyta på en lummig grönyta. I nära anslutning till tomten finns också parkeringen, miljöhus och cykelförråd.

 • Balkong
 • Uteplats

Visar alla 12