Svinningeuddsvägen 6K

Svinninge, Österåker Se på karta

3 995 000 kr

Budgivning pågår
Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
4 rum
Boarea
113 m²
Biarea
56 m²
Byggår
2017
Förening
BRF Svinningeuddsvägen 6
Om föreningen
Avgift
5 985 kr/mån
Pris/m²
35 354 kr/m²

Varmt välkommen till detta smakfulla parhus i populära Svinninge. Här bor du med ett fantastiskt läge med närhet till natur och havet.
Huset är fördelat på tre plan med tre sovrum, två badrum, kök med öppen planlösning mot matplats och vardagsrum. Här erbjuds du ett komplett boende med bra planerad social yta samt gott om förvaringsutrymme huset har nämligen en vind om ca 56 kvm där det finns gott om plats för förvaring. Från vardagsrummet tar vi oss ut till bostadens uteplats. Här finns det bra med plats för matbord med tillhörande stolar samt grill för den som önskar.
I avgiften ingår Värme, vatten, hushållsel, sophämtning, digital-tv basutbud. samt 2 parkeringsplatser.

Områdets samfällighet har en stuga med bad- och lekplats nere vid havet. Där ordnas det ibland PUB-afton med samkväm och ibland även en trubadur. Dock med undantag nu för pågående pandemi. Stugan kan man hyra för barnkalas och andra festligheter.

ByMe butiken som ligger med gångavstånd från bostaden erbjuder växter, gå bort presenter och så mycket mer.

Föreningen har två trädgårdsdagar, där alla hjälps åt med att hålla området fint, plantera växter mm Dagarna avslutas med grillning, fika och barnen får en liten överraskningspåse.

Utöver detta har föreningen också en julgrantändnings cermoni. Där bjuds det bl a på glögg och pepparkakor. Nytt för i år är att barn och ungdomar planterade föreningens ”julgran” på trädgårdsdagen. Granen är inte vilken gran som helst utan det är en gran som ska få lila kottar och den kan bli 6 m hög.

Beläget i lugna kvarter med några minuters promenad till fina bad- och båtplatser samt goda kommunikationer. Även förskola finns i området.
Som medlem i Svinningeudds samfällighet har du möjlighet att ansöka om båtplats, du får även möjligheten att hyra klubbstugan.
Detta är boendet som lämnar önskelistan tom, välkommen!

Läs mer hos mäklaren
Mäklarhuset Österåker