Mäklare Mathias Gustavsson

Mathias Gustavsson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Västansjövägen 79, Ljusterö, Österåkers kommun

Västansjövägen 79

Lägenhet
Ljusterö, Österåkers kommun
Mäklarhuset Stockholms Skärgård
2 195 000 kr
65 m²
3 rum
4 749 kr/mån
33 769 kr/m²

Vill du bo i hus? Men med tryggheten av en bostadsrätt? Då har du hittat rätt! Här har du möjlighet att förvärva ett litet hus i bostadsrättsform där allt är i kanonskick! Ljus och välkomnande hall med klinker golv, fullt utrustat kök med stora fönsterpartier mot tomten, rymligt vardagsrum, modernt badrum med kombinerad tvättmaskin och torktumlare samt sovloft med plats för dubbelsäng utöver det rymliga sovrummet på bottenplan. Här ges du tillfälle att forma din trädgård efter önskemål så passa på att parkera bilen utanför huset, slå dig ned på den nybyggda altanen och njut av sommaren. Ljusterö är en ö som har mycket att erbjuda med god servicenivå. På södra Ljusterö i Linanäsgästhamn endast 15 min med bil finner du under sommarhalvåret härliga skärgårdsresturanger, glasskiosk, livsmedel, caféer, bensinmack och båthamn mm. Vid Ljusterö torg har du välsorterad livsmedelsaffär som är öppet året runt, ombud för post, systembolaget och apoteket, flertal salonger inom skönhet och hälsa samt restauranger och pizzeria. Under sommarhalvåret erbjuds seglarskola, golfkurser, tennisskola och sommarfotboll för barn och ungdomar på ön. I Laggarsvik 10 min bort med bil finner du stor idrottsanläggning med tennisbanor, padelbana, utegym, fotbollsplan, agilitybana, isrink och boulebana. I Väsby 4,5km bort finner du vackra och nyligen välrestaurerade Ljusterö Golf med sina 18 hål och klubbhus.

Gropgärdesvägen 62, Ljusterö, Österåkers kommun
Gropgärdesvägen 62, Ljusterö, Österåkers kommun, bild 2
Gropgärdesvägen 62, Ljusterö, Österåkers kommun, bild 3

Gropgärdesvägen 62

Radhus
Ljusterö, Österåkers kommun
Mäklarhuset Stockholms Skärgård
2 595 000 kr
76 m²
3 rum
5 534 kr/mån
34 145 kr/m²

Vill du bo i hus? Men med tryggheten av en bostadsrätt? Då har du hittat rätt! Här har du möjlighet att förvärva ett hus i bostadsrättsform där allt är i nyskick. Byggåret är 2017 och allt är i kanonskick! Ljus och välkomnande hall med klinker golv, fullt utrustat kök med stora fönsterpartier mot tomten, rymligt vardagsrum, modernt badrum med kombinerad tvättmaskin och torktumlare. Här ges du tillfälle att forma din trädgård efter önskemål så passa på att parkera bilen utanför huset, slå dig ned på den nybyggda altanen och njut av sommaren. Ljusterö är en ö som har mycket att erbjuda med god servicenivå. På södra Ljusterö i Linanäsgästhamn endast 15 min med bil finner du under sommarhalvåret härliga skärgårdsresturanger, glasskiosk, livsmedel, caféer, bensinmack och båthamn mm. Vid Ljusterö torg har du välsorterad livsmedelsaffär som är öppet året runt, ombud för post, systembolaget och apoteket, flertal salonger inom skönhet och hälsa samt restauranger och pizzeria. Under sommarhalvåret erbjuds seglarskola, golfkurser, tennisskola och sommarfotboll för barn och ungdomar på ön. I Laggarsvik 10 min bort med bil finner du stor idrottsanläggning med tennisbanor, padelbana, utegym, fotbollsplan, agilitybana, isrink och boulebana. I Väsby 4,5km bort finner du vackra och nyligen välrestaurerade Ljusterö Golf med sina 18 hål och klubbhus.

  • Premium
Högklintsvägen 8, Bergshamra, Norrtälje kommun

Högklintsvägen 8

Villa
Bergshamra, Norrtälje kommun
Mäklarhuset Stockholms Skärgård
3 995 000 kr
134 m²
6 rum

Denna villa på Högklintsvägen 8 i Bergshamra är den ultimata drömbostaden för de som vill flytta in och njuta utan huvudvärk av renovering och underhåll! Med 4 rymliga sovrum, braskamin tvättstuga och öppen planlösning mellan kök och vardagsrum har denna villa tillräckligt med utrymme för hela familjen att trivas och växa. Här finns en härlig atmosfär som genomsyrar hela bostaden, med en oemotståndlig charm och attraktion som verkligen får dig att känna dig hemma. Villan är perfekt för den som älskar att underhålla, med ett stort vardagsrum med vackra trägolv som är perfekt för middagar med familj och vänner. Det finns också flera mysiga hörn att koppla av i, som den soliga altanen och trädgården som är idealisk för avkoppling och samvaro utomhus. Placerad i Bergshamra, så har denna villa gynnsam och attraktivt läge i Stockholm. Här har du välrenommerade skolor, livfulla parker och nära till shopping och marknader för alla behov. Allt områdena ger känslan av att bo på landsbygden men fortfarande ha stadens alla fördelar runt om hörnet. Ta chansen att uppleva denna fantastiska bostad på riktigt! Boka en visning idag och upptäck själv det bästa som livet har att erbjuda. Besiktningprotokoll ligger under dokument och länkar på hemsidan.

Norsundsvägen 26A, Svavelsö, Österåkers kommun

Norsundsvägen 26A

Tomt
Svavelsö, Österåkers kommun
Mäklarhuset Österåker
4 995 000 kr
1 510 m² tomt

Fantastisk möjlighet att köpa 2st tomter på Svavelsö! Nu finns äntligen chansen att skapa ditt drömhem på skärgårdsidyllen Svavelsö! Svavelsö är en charmig ö med broförbindelse ifrån Rydbo Saltsjöbad som är beläget mellan Vaxholm, Täby och Åkersberga, med det fantastiska läget bor man i lugnet men har närheten till myller och kommunikationer. Båda tomterna är belägen i rofyllt område och gränsar mot allmänning bara en kort promenad från bryggor och bad. Enligt detaljplanen som ger dig möjlighet till en byggyta för huvudbyggnad om 10 % av tomtstorlek, i max två plan med total höjd på 7 meter. Utöver huvudbyggnad får komplementbyggnader om max 80 kvm uppföras varav den största får vara maximalt 50 kvm, mer information finner ni i dessa länkar. https://karta.osteraker.se/data/detaljplaner/Kartor_PDF/Karta_481.pdf https://karta.osteraker.se/data/detaljplaner/Bestammelser_PDF/Best%C3%A4mmelser_481.pdf Observera att taxeringsvärde och gemensamhetsanläggningar kan komma att ändras efter avstyckningen är färdigställd. Kommunalt vatten och avlopp bekostas av köparen, för exakt kostnad kontakta Roslagsvatten. Beläget i barnvänliga kvarter med några minuters promenad till fina skogsområden samt goda kommunikationer bara 30 minuter ifrån Stockholm. Buss 683 tar dig på ca 10 minuter till Kulla Vägskäl där det även finns en infartsparkering. Därifrån finns det goda kommunikation vidare till Danderyds sjukhus, Stockholms östra samt Vaxholm. I Rydbo finns Roslagsbanan som går mot Östra station och Österskär. I Svinninge hittar du den populära Svinninge Thai Food, Skåvan som är en privat förskola samt en mängd av olika härliga badplatser. På bara några minuter med bil kommer du till Arninge C eller Åkersberga C som erbjuder ett brett utbud av både butiker och service. Här bor du med ett fantastiskt läge med närhet till Stockholms skärgård. Välkommen till Rydbo Saltsjöbad / Svavelsö - landet nära stan! Observera att ritade på tomtgränser på bilderna är uppskattade och inte exakta och att priset är för 1 av tomterna. Finns intresse att köpa båda samtidigt så är vi öppna för en kreativ lösning!

Visar alla 4