Nyproduktion

Vintergatan 2, lgh A1303

Tornlyckan, Höganäs Se på karta

2 995 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
4 rum
Boarea
92 m²
Våning
4 av 5
Förening
BRF Krukmakaren i Höganäs
Om föreningen
Avgift
5 390 kr/mån
Driftkostnad
6 780 kr/år
Pris/m²
32 554 kr/m²
Nyproduktion

GAVELLÄGENHET på FJÄRDE våningen med TRE uteplatser.

Det första du möts av till vänster är det stora sovrummet med en egen balkong. På andra sidan finns badrummet där du har både torktumlare och tvättmaskin. Rakt fram från hallen ligger lägenhetens sociala yta och du har siktlinje till den andra av lägenhetens tre balkonger.

Vinkelköket och vardagsrummet ligger i en öppen planlösning och det finns stora sociala ytor att umgås på. De stora fönsterpartierna släpper in mycket ljus och på balkongen kan du duka upp kvällsmaten under ljumna sommarkvällar.

Det finns tre sovrum i lägenheten, varav två med goda förvaringsmöjligheter. Även från det mindre sovrummet kan du vakna, gå direkt ut på balkongen och känna in morgonen.

På den gemensamma innergården kan du parkera din bil och alla lägenheter får ett förråd som skapar ytterligare möjlighet för förvaring.

Till lägenheterna i brf Krukmakaren har vi valt ut material och produkter från välkända varumärken. För att du ska kunna sätta din egen personliga prägel på ditt nya hem ger vi dig möjlighet att göra olika typer av inredningsval.

I vår tillvalsportal presenteras inredningen i sin helhet. Se separat länk längre ned på sidan.

Läs mer om bostaden
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Höganäs