Arklimästaregatan 31

Trossö, Karlskrona Se på karta

2 300 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
4 rum
Boarea
91 m²
Våning
1 av 6, hiss finns
Byggår
1961
Förening
HSB:s BRF Konstapeln i Karlskrona
Om föreningen
Avgift
3 869 kr/mån
Driftkostnad
6 000 kr/år
Pris/m²
25 275 kr/m²

Unikt tillfälle finns nu att köpa en rymlig 4a på entréplan med centralt läge Arklimästaregatan 31 med närhet till allt vad centrum har att erbjuda.

I populära bostadsrättsföreningen Konstapeln ligger denna trevliga och välplanerade lägenhet kontinuerligt renoverad så den är i välvårdat skick. Planlösningen är optimal med stort rymligt vardagsrum med stort fönsterparti, tre välplanerade sovrum och gott om förvaring. Fräscht kök renoverat med köksinredning i trendigt vitt. Två duschrum.

Solid aktiv bostadsrättsförening med centralt läge på Trossö. Bostadsrättsföreningen erbjuder innergård i söderläge med uteplats.

Arklimästaregatan 31 ligger i ett attraktivt område nära Washtmeister galleria. Här är promenadavstånd till all tänkbar service så som affärer, restauranger, biograf mm. Bara en kort promenad till Amiralitetsparken som erbjuder stor fin lekplats. Här är nära till hållplatser för samtliga busslinjer samt centralstation. Karlskrona stad är uppbyggt på ett antal öar och närheten till havet erbjuder flera vackra promenadstråk och badplatser i de centrala delarna.

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Karlskrona