Nyproduktion

Symfonivägen

Umedalen, Umeå kommun Se på karta

3 045 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
4 rum
Boarea
89 m²
Avgift
5 037 kr/mån
Pris/m²
34 213 kr/m²
Nyproduktion

Brf Skulptören bjuder på rymliga, ljusa och välplanerade lägenheter som är formgivna för det goda livet. Tvåor, treor och fyror – alla med balkong – i ett trivsamt kvarter, som också blir det sista större kvarteret som byggs här på Umedalen. Med andra ord: vänta inte för länge!

Den här fantastiska fyran bjuder verkligen på rum för att leva det goda livet i. Fina sovrum, fina sociala ytor, ett lika snyggt som praktiskt kök och både badrum med tvättmaskin och torktumlare – och en extra toalett. Inte illa, eller hur?

Vi kliver in i en rymlig hall med flera garderober. Här hittar vi ingången till lägenhetens fräscha badrum med kakel och klinker, WC, dusch, tvättmaskin och torktumlare. Sedan kommer vi direkt in i hemmets sociala centrum där alla kan vara med och umgås.

Precis som i den större trean är köket helt öppet mot matplatsen, men skiljs av med en liten vägg mot resten av vardagsrumsdelen så att du inte behöver se disken från soffan. När du flyttar in står alla vitvaror redan på plats, inklusive fullstor kyl och frys – och diskmaskin.

Här bjuds vi på en generös vardagsrumsdel som är helt öppen mot kök och matplats, förutom den lilla väggen som dessutom passar perfekt att hänga upp tv:n på. Här finns gott om plats för soffgruppen, till och med två om du vill ha det. Och utanför väntar din härliga balkong – utgången till den hittar du rakt ut från köksdelen sett.

Från vardagsrumsdelen fortsätter vi in i en avskild del som rymmer det stora föräldrasovrummet med gott om garderober, ett mindre sovrum – och lägenhetens extra toalett. Det tredje sovrummet når vi istället från kökssidan av vardagsrumsdelen, vilket också gör att det passar fint som gästrum, hemmakontor – eller privat oas för familjens tonåring.

Läs mer om bostaden
OBOS i Sverige

Kontakt

Lova Georgsson

OBOS i Sverige
Mäklare Lova  Georgsson, OBOS i Sverige
0738900909