Lidnersgatan 12

Uppsala, Uppsala Se på karta

2 695 000 kr

Budgivning pågår
Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
4 rum
Boarea
87 m²
Uteplats
Ja
Våning
1
Förening
BRF Bläckhornet
Om föreningen
Avgift
4 962 kr/mån
Pris/m²
30 977 kr/m²
Antal besök
2 955
Dagar på Hemnet
15

Välkommen till Lidnersgatan 12 och denna fina fyra som ligger på bottenvåningen, har genomgått omfattande renoveringar med bland annat ett uppfräschat kök och ett smakfullt påkostat badrum. I övrigt erbjuder bostaden tre rymliga sovrum och vardagsrum med utgång till den stora uteplatsen med både altan och gräsmatta.

Här i Nyby är det lätt att trivas och läget på Lidnersgatan är fenomenalt. Lägenheten är attraktivt belägen med närhet till det bästa Uppsala har att erbjuda. Här bor du familjevänligt, lugnt och trevligt med uppvuxna innergårdar där det finns grillmöjligheter och närhet till förskola och skola. Grönområden och natur att promenera och motionera kring med gräsplan som kan nyttjas som fotbollsplan, grusplan och asfalterad tennisplan som blir skridskobana vintertid finns alldeles utanför uteplatsen. Ett stenkast bort hittar ni WiLLY:S-butik, Citygross och flertalet restauranger och butiker i det expanderande Gränbystaden. En gång- eller cykelväg lite längre bort når du Gränby Centrum med ett stort utbud av butiker, restauranger och caféer. Här i området finns också flertalet äldre och nybyggda idrottsanläggningar. Från Lidnersgatan är det även ett perfekt bilpendlarläge där man smidigt och snabbt är ute på E4:an. Vill man in till centrum så finns det fina gång- och cykelvägar samt goda kommunikationer via flertalet busslinjer, där närmsta hållplats är ca 200m bort.

Pga rådande världsläge så delar vi upp visningen med max 2 sällskap i varje slott tid så vi säkerställer att vi kan följer restriktionerna. kontakta ansvarig mäklare Mathias Everhall 0703-565366

Varmt välkomna!

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Uppsala