Nyproduktion

Kastellgårdsvägen 1

Väsjön, Sollentuna kommun Se på karta

4 215 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
4 rum
Boarea
94 m²
Avgift
6 048 kr/mån
Pris/m²
44 840 kr/m²
Nyproduktion

Nyproduktion i Väsjön med bekvämt läge nära skidbacke, badsjö, skog och kommunikation. Rymlig gavellägenhet med hall med plats för ytterkläder, garderob samt städskåp. Lägenheten har stort kök och vardagsrum i öppen planlösning med fönster i två väderstreck. Utgång till balkong på gaveln från köket. Här finns tre sovrum , två med garderob och ett sovrummet med klädkammare. Här finns ett badrum med WC, dusch , tvättställ med kommod, TM, TT. Det finns en extra WC med tvättställ. Planerad inflyttning 2025.

Området Väsjön ligger omgivet av Rösjökilen och Södra Törnskogen, två naturreservat med både vildmarkskänsla och öppna landskap. Här finns motionsanläggningar, bollplaner och badplatser. Vid Rösjöns södra ände finns en camping med stor badplats, servering och minigolfbana.

Fyra sjöar har du också i närheten och i Väsjöområdets södra del finns Edsbergs sportfält med tennishall, fotbollsplaner och motionsspår. Väsjöbacken har tre slalombackar och lekfull Funpark.

Med bussen tar det bara 20 minuter till Sollentuna Centrum med cirka 120 butiker. Vill du in till city får du lägga till 20 minuter med pendeltåg. Närmaste pendeltågsstation är Häggvik cirka 3,5 kilometer bort. Till Stockholms Central är det 20 kilometer och till Arlanda 26 kilometer.

Välkommen till din nya verklighet!

Riksbyggens Trygghetslöfte ger dig ekonomisk trygghet mot oförutsägbara händelser.

Läs mer om bostaden
Riksbyggen ekonomisk förening

Kontakt

Per Larsson

Riksbyggen ekonomisk förening
Mäklare Per Larsson, Riksbyggen ekonomisk förening
0709960009