Mäklare Per Larsson

Per Larsson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljningar
Lomvägen 635, Sjöberg, Sollentuna kommun

Lomvägen 635

Lägenhet
Sjöberg, Sollentuna kommun
Fastighetsbyrån Sollentuna

3 990 000 kr

121,5 m²

5 rum

6 515 kr/mån

32 840 kr/m²

Nyrenoverad fräsch etagelägenhet i populär och välskött förening. Boarean är 121,5 kvm, idag disponerade som fem r.o.k. Nya ytskikt, nya vitvaror, ny trallagd altan mot baksidan och föreningens gemensamma gräsyta. Två helkaklade badrum, två förråd m.m.

 • Uteplats
Silverdals torg 9, Silverdal, Sollentuna kommun

Silverdals torg 9

Lägenhet
Silverdal, Sollentuna kommun
Fastighetsbyrån Sollentuna

2 950 000 kr

54,5 m²

2 rum

2 692 kr/mån

54 128 kr/m²

Välkommen till denna mycket trevliga, fina tvåa på Silverdals Torg. Populär och välskött förening. Stor möblerbar balkong med fint västerläge. Hiss finns. Planlösningen är som följer. Entré/kapprum och med arbetskök direkt till höger. Köket är utrustat med spishäll, kyl/frys, inbyggnadsugn, microvågsugn och diskmaskin. Barköksöppning mot matplatsen i öppen planlösning med vardagsrummet. Från vardagsrummet kommer du ut på den fina balkongen. Sovrummet, bredvid vardagsrummet, har också en stor walk-in-closet. Till vänster i entrén ligger det stora rymliga kombinerade och helkaklade bad-/tvättrummet, med dusch, WC, tvättställ samt tvättmaskin och torktumlare, golvvärme. Här får du möjlighet att flytta in i ett av Sollentunas mest populära områden. Lägenheten har ett bra läge i Silverdal då du bor i mitt i smeten men ändå i ett lugnt område. Torget erbjuder bland annat gym, café och handlare. Välkommen på visning!

 • Balkong
 • Hiss
Brf Barkbåten, null, Sollentuna kommun
 • 3 lediga bostäder

Brf Barkbåten

Lägenhet
Sollentuna kommun
Riksbyggen ekonomisk förening

3 425 000 kr

94 m²

4 rum

4 354 kr/mån

När du köper en nyproducerad bostadsrätt i Brf Barkbåten får du naturlyx med bara fem kilometer till Sollentuna Centrum. Husen ramas in av grönskande gårdar och genom kvarteret ringlar en liten bäck.

 • Nybyggnadsprojekt
Kastellgårdsvägen 2, Väsjön, Sollentuna kommun

Kastellgårdsvägen 2

Lägenhet
Väsjön, Sollentuna kommun
Riksbyggen ekonomisk förening

3 625 000 kr

65 m²

2 rum

4 354 kr/mån

55 769 kr/m²

Unik hörnlägenhet med trivsam halvöppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Från hallen möter de rymliga sällskapsytorna vardagsrum och kök i en bågformad öppen planlösning med flera fönster för optimalt ljusinsläpp. Utgång till balkong i sydväst från vardagsrum. Hallen har skjutdörrsgarderob och plats för ytterkläder. Stort förråd om ca. 5 kvm finns i lägenheten. Sovrum med skjutdörrsgarderob. Badrum med dusch, wc, tvättställ med kommod, kombinerad TM/TT, handdukstork. Planerad inflyttning 2025 Området Väsjön ligger omgivet av Rösjökilen och Södra Törnskogen, två naturreservat med både vildmarkskänsla och öppna landskap. Här finns motionsanläggningar, bollplaner och badplatser. Vid Rösjöns södra ände finns en camping med stor badplats, servering och minigolfbana. Fyra sjöar har du också i närheten och i Väsjöområdets södra del finns Edsbergs sportfält med tennishall, fotbollsplaner och motionsspår. Väsjöbacken har tre slalombackar och lekfull Funpark. Med bussen tar det bara 20 minuter till Sollentuna Centrum med cirka 120 butiker. Vill du in till city får du lägga till 20 minuter med pendeltåg. Närmaste pendeltågsstation är Häggvik cirka 3,5 kilometer bort. Till Stockholms Central är det 20 kilometer och till Arlanda 26 kilometer. Riksbyggens Trygghetslöfte ger dig ekonomisk trygghet mot oförutsägbara händelser.

 • Nyproduktion
 • Hiss
Solstigen 7, Väsjön, Sollentuna kommun

Solstigen 7

Lägenhet
Väsjön, Sollentuna kommun
Riksbyggen ekonomisk förening

3 425 000 kr

75 m²

3 rum

5 216 kr/mån

45 667 kr/m²

Dags för ett naturlyxigt boende? Nyproduktion i Väsjön med bekvämt läge nära skidbacke, badsjö, skog och kommunikation. Unik lägenhet om tre rum och kök med både uteplats och balkong. Trivsam halvöppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Gäst WC. Planerad inflyttning 2025. Området Väsjön ligger omgivet av Rösjökilen och Södra Törnskogen, två naturreservat med både vildmarkskänsla och öppna landskap. Här finns motionsanläggningar, bollplaner och badplatser. Vid Rösjöns södra ände finns en camping med stor badplats, servering och minigolfbana. Fyra sjöar har du också i närheten och i Väsjöområdets södra del finns Edsbergs sportfält med tennishall, fotbollsplaner och motionsspår. Väsjöbacken har tre slalombackar och lekfull Funpark. Med bussen tar det bara 20 minuter till Sollentuna Centrum med cirka 120 butiker. Vill du in till city får du lägga till 20 minuter med pendeltåg. Närmaste pendeltågsstation är Häggvik cirka 3,5 kilometer bort. Till Stockholms Central är det 20 kilometer och till Arlanda 26 kilometer. Riksbyggens Trygghetslöfte ger dig ekonomisk trygghet mot oförutsägbara händelser.

 • Nyproduktion
 • Hiss
Kastellgårdsvägen 1, Väsjön, Sollentuna kommun

Kastellgårdsvägen 1

Lägenhet
Väsjön, Sollentuna kommun
Riksbyggen ekonomisk förening

4 215 000 kr

94 m²

4 rum

6 048 kr/mån

44 840 kr/m²

Nyproduktion i Väsjön med bekvämt läge nära skidbacke, badsjö, skog och kommunikation. Rymlig gavellägenhet med hall med plats för ytterkläder, garderob samt städskåp. Lägenheten har stort kök och vardagsrum i öppen planlösning med fönster i två väderstreck. Utgång till balkong på gaveln från köket. Här finns tre sovrum , två med garderob och ett sovrummet med klädkammare. Här finns ett badrum med WC, dusch , tvättställ med kommod, TM, TT. Det finns en extra WC med tvättställ. Planerad inflyttning 2025. Området Väsjön ligger omgivet av Rösjökilen och Södra Törnskogen, två naturreservat med både vildmarkskänsla och öppna landskap. Här finns motionsanläggningar, bollplaner och badplatser. Vid Rösjöns södra ände finns en camping med stor badplats, servering och minigolfbana. Fyra sjöar har du också i närheten och i Väsjöområdets södra del finns Edsbergs sportfält med tennishall, fotbollsplaner och motionsspår. Väsjöbacken har tre slalombackar och lekfull Funpark. Med bussen tar det bara 20 minuter till Sollentuna Centrum med cirka 120 butiker. Vill du in till city får du lägga till 20 minuter med pendeltåg. Närmaste pendeltågsstation är Häggvik cirka 3,5 kilometer bort. Till Stockholms Central är det 20 kilometer och till Arlanda 26 kilometer. Välkommen till din nya verklighet! Riksbyggens Trygghetslöfte ger dig ekonomisk trygghet mot oförutsägbara händelser.

 • Nyproduktion
 • Hiss
Vasavägen 128B, Rotebro, Sollentuna kommun

Vasavägen 128B

Lägenhet
Rotebro, Sollentuna kommun
Fastighetsbyrån Sollentuna

3 295 000 kr

97 m²

4 rum

5 351 kr/mån

33 969 kr/m²

Med ett av områdets absolut trevligaste lägen ligger denna välplanerade fyra som är den största modellen av lägenhet i föreningen. Gavellägenhet i markplan med stor trallagd altan och grästäppa. Nära till förskola, skola, pendeltåg, handelsplats m.m.

 • Uteplats

Visar alla 7