Mäklare Per Larsson

Per Larsson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Storkvägen 12B, Sjöberg, Sollentuna kommun

Storkvägen 12B

Villa
Sjöberg, Sollentuna kommun
Fastighetsbyrån Sollentuna
10 350 000 kr
170 + 10 m²
5 rum
961,6 m² tomt

Mycket trevlig och välplanerad familjevilla med lugnt läge i attraktivt bostadsområde. Stora rejäla sociala ytor, tre sovrum m.m. Fin, plan trädgård med fruktträd och en stor härlig trallagd altan med bra solläge. Nära till både skola och förskola, kommunikationer och till Edsviken.

  • Plus
Väringevägen 12, Väsjön, Sollentuna kommun

Väringevägen 12

Lägenhet
Väsjön, Sollentuna kommun
Fastighetsbyrån Sollentuna
1 695 000 kr
20,5 + 10 m²
1 rum
1 748 kr/mån
82 683 kr/m²

Mycket välplanerat attefallshus med stor altan och gräsmatta. Entré med plats för klädavhängning. Rummet är överraskande rymligt och blir ljust och luftigt med ljusinsläpp från tre håll. Köksdelen är utrustad med kyl/frys, ugn, induktionshäll och diskmaskin. Här finns också plats för både soffa och matbord. Loftet har en golvyta på ca 10 kvm, plats för både dubbelsäng och förvaring. I det helkaklade kombinerade dusch- och tvättrummet finns dusch, WC, tvättställ, handdukstork och kombinerad tvättmaskin/torktumlare samt varmvattenberedare. Vid entrésidan finns en parkeringsplats med plats för två bilar (ingår i månadsavgiften). Kontakta mäklaren för en privat visning!

Koltrastvägen 12A, Sjöberg, Sollentuna kommun

Koltrastvägen 12A

Villa
Sjöberg, Sollentuna kommun
Fastighetsbyrån Sollentuna
11 250 000 kr
150 m²
6 rum
823,3 m² tomt

Härligt, högt och soligt läge med milsvid utsikt söderut samt västerut mot Edsviken med Kista skyline vid horisonten. Välkommen till denna moderna sexrumsvilla om 150 kvm, belägen i den populära och trivsamma västra sidan av Sjöberg. Ett rymligt och välplanerat hus med stora sällskapsytor, med fint ljusinsläpp på entréplan såväl som en avskild privat sovrumsdel på övre plan. Härligt ljusflöde tack vare de stora fönsterpartierna, och en öppen planlösning. Lättskött boende med både gräsmatta och naturtomt. Här erbjuds ett kvalitetsboende i ett lugnt och barnvänligt läge. Här är det lätt att trivas!

  • Plus

Visar alla 3