Kommande

Armégatan 1

Västra skogen / Huvudsta, Solna kommun Se på karta

Pris saknas

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
4 rum
Boarea
95 m²
Balkong
Ja
Våning
6 av 8, hiss finns
Byggår
2008
Förening
HSB BRF Asplunden i Solna
Om föreningen
Avgift
5 601 kr/mån
Driftkostnad
11 400 kr/år
Kommande

Välkommen till denna trivsamma och genomtänkta bostad med trevligt insynsskyddat läge högt upp i huset. Stor balkong med förmiddagssol och kvällssol på den mindre balkongen samt grönskande utsikt högt upp i fastigheten! Bostaden har ett härligt ljusinsläpp som kombineras väl med den genomgående ljusa färgsättningen. Generöst vardagsrum med plats för både soffgrupp och matsalsdel. Fint kök med matplats, tre sovrum med plats för hela familjen och två toaletter som underlättar morgonrusningen. Båda badrum är fräscha där det finns tvättmaskin och torktumlare i stora badrummet och i lilla finns det även en dusch. Förvaringen är god i flertalet garderober samt ett externt källarförråd.

HSB:s Bostadsrättsförening Asplunden är en av Solnas största bostadsrättsföreningar med stabil ekonomi och välskötta fastigheter. Här bor ni i en trygg förening med engagerad, erfaren och kompetent förvaltning! Föreningen har en väldigt låg belåning på 6 397 kr/kvm, se Årsredovisning 2021.

Från bostaden har ni ofta inte mer än 10 minuters bilfärd till city, och med tunnelbanan omkring 7 minuter. Västra Skogens t-bana är även delningspunkt för tunnelbanan med dubbla linjer.
Flera busslinjer finns utanför huset, och det är promenadavstånd till Solna Centrum där shopping, service samt tunnelbana finns. Det finns även mycket god närservice i kvarteren, i form av bland annat flera livsmedelsbutiker, konditori och gym. På några minuters avstånd hittar ni även restaurang Asplund som ligger mitt i grönskan, och erbjuder en välsmakande och omtyckt meny. Du som är bilburen når E4:an på ett par minuter och det finns goda parkeringsmöjligheter inom föreningen samt i området. Med många cykelbanor i närheten når ni Kungsholmen på några minuter.
För dig som gillar att promenera i grönskan finns fina slingor som sträcker sig flera kilometer längs vattnet intill Ulvsundasjön med Pampas Marina, Hornsbergsstrand och Karlbergs Slott i omgivningarna. I närheten finns även Huvudstabadet med bassäng samt sandstrandsbadet med badbrygga.
Välkommen hem till Armégatan 1, granne med Kungsholmen och belägen i en kommun med ett av Sveriges mest förmånliga skattelägen.

Läs mer hos mäklaren
Erik Olsson Fastighetsförmedling

Kontakta mäklaren

Elias Oujlouq

Erik Olsson Fastighetsförmedling
Mäklare Elias Oujlouq, Erik Olsson Fastighetsförmedling
072-398 10 95

Kommande försäljning

Bostaden kommer snart att vara till salu. Inga visningstider finns än så länge. Kontakta mäklaren för mer information.