Nyproduktion

Vemdalsskalet Vemdalsporten lgh 29

Vemdalsskalet, Härjedalen Se på karta

2 395 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
4 rum
Boarea
68 m²
Byggår
2021
Avgift
2 581 kr/mån
Pris/m²
35 221 kr/m²
Nyproduktion

Vi har nu säljstartat 30 lägenheter på Vemdalsporten och redan är 28 sålda. Lägenheterna byggstartas våren 2021, är 68 kvm stora, har tre sovrum, ett badrum med bastu samt allrum och kök i öppen lösning. Interiören består av laserad träpanel som ger den där härliga lodgekänslan. Hela lägenheten har vattenburen golvvärme. Stora fönsterpartier i söderläge bjuder in fjällen till allrummet och till varje lägenhet finns en balkong i söderläge om du bor på övre plan och uteplats om du bor på markplan.

Läget är soligt och ljust, du har längdspåret utanför dörren och i andra änden av tomtområdet går skoterleden. Till Vemdalsskalet är det cirka en km och du kan lätt promenera hem efter en god middag. Hela föreningen byggs i hus med fyra lägenheter, utom ett hus som kommer att rymma sex lägenheter. Egen parkering med motorvärmarstolpe och eget skidförråd i anslutning till lägenheten kommer att finnas. Förutom de egna parkeringsplatserna kommer ytterligare ett antal finnas för gäster. Lägenheterna kommer att vara färdiga i etapper där de första beräknas stå klara till första kvartalet 2022. Fast pris och först till kvarn gäller, missa inte möjligheten till ett prisvärt boende med toppenläge!

Gå in på annonsen för mer info om hur försäljningen av BRF Vemdalsporten kommer att gå till. Hör gärna av er till oss för mer information.

Läs mer om bostaden
Mäklarhuset Vemdalen