Mäklarhuset Vemdalen

Mäklarhuset Vemdalen

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Allévägen 6 och 8, Vemhån, Härjedalens kommun

Allévägen 6 och 8

Radhus
Vemhån, Härjedalens kommun
Mäklarhuset Vemdalen
1 595 000 kr
128 m²
4 rum
882 m² tomt

Med hela fjällvärlden inom räckhåll lägger detta charmiga parhus i Vemhån på Allévägen. Med 2 separata lägenheter, carport och garage har du gott om utrymme för hela familjen. Perfekt permanentboende eller semesterboende med uthyrningsmöjlighet. Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

Falkvägen 6, Sveg, Härjedalens kommun
 • Tor 7 mar
Falkvägen 6, Sveg, Härjedalens kommun, bild 2
Falkvägen 6, Sveg, Härjedalens kommun, bild 3

Falkvägen 6

Villa
Sveg, Härjedalens kommun
Mäklarhuset Vemdalen
1 100 000 kr
110 m²
4 rum
865 m² tomt

Välkommen till Falkvägen 6, beläget i natursköna Sveg. Denna fristående villa på 110 kvm är perfekt för den som vill bo nära både naturen och centrum. Villan färdigställdes 2016 och är genomgående ljus och välhållen. Fyra sovrum med möjlighet till ytterligare ett och ett ljust, rymligt kök. Badrum, wc och tvättstuga med groventré. Tvättstuga när utrustad med duschkabin, tvättmaskin, torktumlare och torkskåp. På fastigheten finns även en uteplats under tak och carport med ett förråd. Uppvärmning via frånluftsvärmepump och Yaledoormanlås. Denna villa är perfekt för dig som vill flytta in och börja njuta på en gång, utan några större renoveringar. Förstahemsköpare eller den som vill uppgradera sitt boende – här har ni chansen. Välkomna att boka er visning!

 • Premium
Näsvallen 726, Näsvallen, Härjedalens kommun

Näsvallen 726

Villa
Näsvallen, Härjedalens kommun
Mäklarhuset Vemdalen
2 390 000 kr
69 m²
3 rum
1 471 m² tomt

Denna villa är vackert belägen på Näsvallen i Vemdalen. Huset fördelar sina 69 kvm på 2 sovrum och ett rymligt allrum med kamin. Köket från Härjedalskök renoverades 2022 och går i en kaxig, grön, kulör. Badrummet är utrustat med wc, handfat, dusch och tvättmaskin och om du saknar bastun står den i separat byggnad på tomten. Invändigt har stugan löpande renoverats. Komplementbyggnaderna är flera, bland annat ett dubbelgarage med elslinga i plattan redo att förvara skoter, snöslunga, fyrhjuling eller bil och ge plats för arbetsyta. Det gamla garaget placerades högre upp på tomten och är inte ett dumt extra förvaringsutrymme. Huset är omgiven av naturen, har närhet till vandringsleder, turåkning och skoterleder. Kontakta oss för att boka din visning!

 • Plus
Fjädervägen 10, Storhogna, Bergs kommun
 • Fre 8 mar
Fjädervägen 10, Storhogna, Bergs kommun, bild 2
Fjädervägen 10, Storhogna, Bergs kommun, bild 3

Fjädervägen 10

Fritidshus
Storhogna, Bergs kommun
Mäklarhuset Vemdalen
4 000 000 kr
84 m²
5 rum
2 280 m² tomt

Välkommen till Fjädervägen 10, det perfekta stället för dig som vill ha en avkopplande fjällvistelse. Dessa unika fritidshus är beläget i ett fridfullt område i Storhogna/Sångbäcken. Med en fantastisk gårdsplan med två boningshus och ett gästhus. Ytterligare tre stycken förråd för både skotrar, fyrhjulingar, vallningsbod och massor av förvaring. Perfekt för generationsboende eller kompisgänget. Här får alla plats! Husen är i bra skick och har uppdaterade badrum, kök och ytskick i samtliga boende. Välplanerade och genomtänkta. Detta boende passar perfekt för alla vinterns äventyr där pistområderna och de dragna längdspåren finns i området. Sommartid är vandringslederna och magiska solnedgångar på fjället perfekt. De två stora boningshusen innehåller kök för perfekta matlagningar tillsammans och härliga middagar samt helkaklade badrum med dusch. Huset till vänster (hus 1) på gårdsplanen bjuder dessutom på en mysig relaxavdelning med bastu där ni kan koppla av efter en heldag utomhus. Hus 1 rymmer ett eget sovrum med plats för två sängplatser eller om man önskar byta ut till våningssängar. Ett sovloft med ytterligare sängplatser. Vardagsrum med en sprakande braskamin och härliga sociala ytor. Huset till höger (hus 2) rymmer två sovrum med massor av sängplatser. Ett eget master bedroom och ytterligare ett sovrum med sex sängplatser i form av våningssängar och en dubbelsäng. Även här ett mysigt vardagsrum med värmande braskamin och en matplats. Gästhuset är perfekt till ungdomarna eller kanske föräldrarna som behöver lite lugn och ro. Sängplats, badrum med dusch och en mysig brasa. På Fjädervägen 10 bjuds det på tre överraskningar i en. Kolla in VR-visningen från de två boningshusen och anmäl dig sen för visning! Fastigheten är besiktigad och protokoll erhålles hos mäklaren.

 • Premium
Solviken 2-8, Klövsjö/ Katrina, Bergs kommun
Solviken 2-8, Klövsjö/ Katrina, Bergs kommun, bild 2
Solviken 2-8, Klövsjö/ Katrina, Bergs kommun, bild 3

Solviken 2-8

Villa
Klövsjö/ Katrina, Bergs kommun
Mäklarhuset Vemdalen
3 895 000 kr
195 m²
8 rum
2 960 kr/mån

Nu har vi möjlighet att erbjuda en obelånad bostadsrättsförening med Klövsjö skidområdes bästa läge! Föreningen består av åtta fristående hus på 195 kvm med 14 bäddar, huset är fördelat i två plan med sex sovrum, tre badrum, tvättstuga, kök och två allrum. Pris från 3 895 000 kr. Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

 • Premium
Fridas stig 23, Storhogna, Bergs kommun
Fridas stig 23, Storhogna, Bergs kommun, bild 2
Fridas stig 23, Storhogna, Bergs kommun, bild 3

Fridas stig 23

Tomt
Storhogna, Bergs kommun
Mäklarhuset Vemdalen
1 395 000 kr
1 734 m² tomt

Tomt till salu i Storhogna, ett stenkast från Storhogna torg och närhet till både längdåkning, alpinåkning och skoteråkning. Här får du bygga totalt 180 kvm där huvudbyggnad får vara max 140 kvm stor. Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

 • Premium
Vemdalsskalet Falkstigen 2, Vemdalsskalet, Härjedalens kommun

Vemdalsskalet Falkstigen 2

Fritidshus
Vemdalsskalet, Härjedalens kommun
Mäklarhuset Vemdalen
4 195 000 kr
80 + 11 m²
4 rum
943 m² tomt

Du har säkert läst om A-läge. Men här pratar vi A-läge deluxe! Med ski out läge direkt till Hildingsbacke och vidare ut i Vemdalsskalets pistområde. Strålande solläge och med promenadavstånd till Skalets torg med allt som du kan behöva på din semester. Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

Vemdalsskalet Skalsbyn 48, Vemdalsskalet, Härjedalens kommun

Vemdalsskalet Skalsbyn 48

Lägenhet
Vemdalsskalet, Härjedalens kommun
Mäklarhuset Vemdalen
2 600 000 kr
54 m²
4 rum
vån 2/2
2 258 kr/mån
48 148 kr/m²

Mitt i smeten - perfekt för fjällälskare! Välplanerad och möblerad med absolut närhet till liftsystemet och Skalets torg! Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

Silvergransvägen 10, Klövsjö Skidområde, Bergs kommun
 • Lör 9 mar kl 10:00
Silvergransvägen 10, Klövsjö Skidområde, Bergs kommun, bild 2
Silvergransvägen 10, Klövsjö Skidområde, Bergs kommun, bild 3

Silvergransvägen 10

Lägenhet
Klövsjö Skidområde, Bergs kommun
Mäklarhuset Vemdalen
3 900 000 kr
118 m²
5 rum
5 469 kr/mån
33 051 kr/m²

Denna lägenhet passar perfekt för dig som vill ha en alldeles ny lägenhet lugnt beläget på Silvergransvägen. Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

 • Premium
Vemdalsskalet Järpstigen 6 lgh 310, Vemdalsskalet, Härjedalens kommun
Vemdalsskalet Järpstigen 6 lgh 310, Vemdalsskalet, Härjedalens kommun, bild 2
Vemdalsskalet Järpstigen 6 lgh 310, Vemdalsskalet, Härjedalens kommun, bild 3

Vemdalsskalet Järpstigen 6 lgh 310

Lägenhet
Vemdalsskalet, Härjedalens kommun
Mäklarhuset Vemdalen
1 495 000 kr
38 m²
1 rum
vån 1/1
2 251 kr/mån
39 342 kr/m²

Här bor du på soliga Vemdalsskalet med längd- och motionsspår in på knuten. Gångavstånd till samtliga bekvämligheter som gör fjällvistelsen komplett. Endast på några minuter når du alpinåkning och hela Skalets torg med butiker, café, matvarubutik och restauranger. På sommaren kanske golf, vandring och cykelleder kan locka? Med utgångspunkt på Vemdalsskalet bor du i kärnan och tar dig med bilen till hela destinationens utbud! Lägenheten inrymmer hall, badrum och allrum/kök. Här finns möjlighet till goda uthyrningsintäkter. Här kan du bara flytta in och börja njuta av ditt nya fjällboende. Lägenheten säljs med inventarier/köksgeråd. Välkommen att kontakta Mäklarhuset vid frågor och för visningsbokningar!

 • Premium
Vemdalsskalet Järvvägen 2, Hovdedalen, Härjedalens kommun
 • Tor 7 mar
Vemdalsskalet Järvvägen 2, Hovdedalen, Härjedalens kommun, bild 2
Vemdalsskalet Järvvägen 2, Hovdedalen, Härjedalens kommun, bild 3

Vemdalsskalet Järvvägen 2

Fritidshus
Hovdedalen, Härjedalens kommun
Mäklarhuset Vemdalen
14 950 000 kr
240 m²
9 rum

Upptäck detta drömlika fjällhus där högt tak möter dova bruna färger och materialval från naturen ger en hemtrevlig och lugnande atmosfär. Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

 • Premium
Södra Renvägen 5, Sångbäcken, Bergs kommun

Södra Renvägen 5

Fritidshus
Sångbäcken, Bergs kommun
Mäklarhuset Vemdalen
1 995 000 kr
83 + 4 m²
5 rum
1 546 m² tomt

Välkommen till denna klassiska fjällstuga belägen på Södra Renvägen 5 i Sångbäcken. Här har du en rymlig stuga på 83 kvm med bastu, öppen spis och fantastisk utsikt, allt du behöver för en avkopplade fjällsemester, sommar som vinter. Stugan har en utbyggd entré med plats för förvaring av pjäxor, pulkor, skidor, vandringskor eller kanske till och med golfklubborna. Köket som är fullt utrustat rymmer familj och vänner. Allrummet ligger just intill köket med en värmande öppen spis. Sängplatser finns det gott, med tre sovrum och ett allrum som rymmer bäddsoffa. I det inglasade rummet kan du njuta av lugnet och utsikten, perfekt får vårvinterdagar med lite snödropp och sol på näsan. Fjällstugan ligger i en vacker naturmiljö där vandring och skidåkning är precis runt hörnet. En kort promenad från stugan når du både slalombackar och längdspår. Har du besökt Sångbäcken tidigare förstår du att detta är ett läge man inte vill missa. Stugan är besiktigad och protokoll erhålles hos mäklaren. Säljes med friskrivningsklausul. Välkommen att anmäla ditt intresse och boka din visning hos oss!

Vemdalsskalet Myrbärsstigen 1M, Vemdalsporten, Härjedalens kommun

Vemdalsskalet Myrbärsstigen 1M

Lägenhet
Vemdalsporten, Härjedalens kommun
Mäklarhuset Vemdalen
2 750 000 kr
68 m²
4 rum
vån 2/2
2 581 kr/mån
40 441 kr/m²

Välkommen till Vemdalsporten! Vi är glada att kunna erbjuda dig en möjlighet att äga en bostadsrätt på det eftertraktade området strax bortom Vemdalsskalet. Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

Kilbergsstigen 2, Kilberget, Härjedalens kommun

Kilbergsstigen 2

Tomt
Kilberget, Härjedalens kommun
Mäklarhuset Vemdalen
750 000 kr
1 881 m² tomt

Kilberget eller som det kallas "Vemdalsberget" är det nyaste bostadsområdet i Vemdalen by. Här bosätter sig både permanent- och fritidsboende med en fantastisk utsikt. Milsvid fjällutsikt med Sonfjället i centrum. Till Vemdalen by är det 2 km och i byn bor du med ett optimalt utgångsläge för att inom 30 minuter nå skidområdena Klövsjö, Storhogna, Vemdalsskalet och Björnrike. Utöver utförsåkning erbjuder hela fjällvärlden mil av längdspår och skoterleder att utforska, sommartid finns cykling och golf. I Vemdalen by finns restauranger, pizzeria, skola åk F-6, dagis, två matvarubutiker, frisörer, inredningsbutik och ideella krafter anordnar bio, marknader och ett välkomnande föreningsliv. Tomten har stor byggrätt och tillåter byggnadsarea om 220 m² samt 50m² för uthus/balkong. Anslutningar för kommunalt vatten och avlopp samt el finns. Fiber finns vid tomtgräns möjligt att ansluta sig till. Förverkliga din bostadsdröm!

Björnrike Björnvägen 102, lgh 336, Björnrike, Härjedalens kommun

Björnrike Björnvägen 102, lgh 336

Lägenhet
Björnrike, Härjedalens kommun
Mäklarhuset Vemdalen
820 000 kr
22 m²
1 rum
vån 4/4
2 414 kr/mån
37 273 kr/m²

Ett perfekt boende såväl för paret som lilla familjen som vill ha nära till pisten och ändå vill ha charmen och äventyren som destinationen bjuder på. Här finns verkligen allt Björnrike har att erbjuda när du tar första klivet ut genom dörren! Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

 • Hiss
Silvergransvägen 10-12, Klövsjö Skidområde, Bergs kommun
 • Lör 9 mar kl 10:00
Silvergransvägen 10-12, Klövsjö Skidområde, Bergs kommun, bild 2
Silvergransvägen 10-12, Klövsjö Skidområde, Bergs kommun, bild 3

Silvergransvägen 10-12

Lägenhet
Klövsjö Skidområde, Bergs kommun
Mäklarhuset Vemdalen
2 610 000 kr
75 m²
4 rum
vån -1/2
3 476 kr/mån
34 800 kr/m²

Denna lägenhet passar perfekt för dig som vill ha en alldeles nyproducerad lägenhet lugnt beläget på Silvergransvägen. Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

 • Premium
Bo Johans Väg 2B, Storhogna, Bergs kommun
Bo Johans Väg 2B, Storhogna, Bergs kommun, bild 2
Bo Johans Väg 2B, Storhogna, Bergs kommun, bild 3

Bo Johans Väg 2B

Lägenhet
Storhogna, Bergs kommun
Mäklarhuset Vemdalen
2 695 000 kr
52 m²
3 rum
vån 1/1
2 923 kr/mån
51 827 kr/m²

I det snabbt framväxande området Storhogna finns allt som behövs för den perfekta fjällvistelsen- året om. Här bor du bekvämt med både längdåkning och alpin skidåkning i närområdet. Naturen är alltid närvarande och många använder området som utgångspunkt även om man inte bor där. På Storhogna Högfjällshotell finns restaurang och spa och på Storhogna torg ligger M-huset med bowling, biljard, underhållning, gym och relaxavdelning. Lägenheten är 52 kvadrat stor och erbjuder badrum i kakel och klinker med bastu, två sovrum, allrum med utgång till uteplats med sydvästläge. Här tillhör du en bostadsrättsförening om 14 lägenheter men känsla av det egna infinner sig lätt med den egna entrén, uteplats och inga grannar ovan- eller nedanför. Skidförråd intill entrén. Här har du möjlighet till omgående tillträde och kan njuta av hela säsongen i Storhogna!

 • Premium
Björnrike Björnvallsvägen 29, null, Härjedalens kommun
Björnrike Björnvallsvägen 29, null, Härjedalens kommun, bild 2
Björnrike Björnvallsvägen 29, null, Härjedalens kommun, bild 3

Björnrike Björnvallsvägen 29

Tomt
Härjedalens kommun
Mäklarhuset Vemdalen
3 600 000 kr
1 620 m² tomt

Här finns möjligheten för er som drömmer om en stor tomt med ski in och ski out läge! Här bygger man på en solig mark med klar tomt om 1620 kvm med Sonfjället i blickfånget. En unik chans och perfekt för dig som vill bygga nytt och förverkliga din dröm! Här finns möjlighet att bygga efter egna önskemål och använda den rejäla byggrätten på 200 kvm i byggyta och två plan. Högst två lägenheter. Mellan backarna Nallesvängen och Riket i Björnrike når du med bara några stavtag Nallesvängen som leder ned till barnområdet. Härifrån har man gångavstånd till Björnrike Torg med restaurang och shop. Det här är läget är nästan för bra för att vara sant! Björnrike bjuder på fantastiskt välpistade backar i alla svårighetsgrader. Ett perfekt barnområde strax nedanför tomten och Grizzly Express tar dig ända upp till toppen för att nå de svårare pisterna. Dragna elljusspår finns strax nedanför Björnrike Torg, perfekt för kvällsturen efter middagen och innan bastun kanske? För mer information läs under dokument där detaljplanen är inlagt.

 • Premium
Storhogna Torg 2E, Storhogna, Bergs kommun

Storhogna Torg 2E

Lägenhet
Storhogna, Bergs kommun
Mäklarhuset Vemdalen
2 750 000 kr
78 m²
4 rum
vån 2/2
3 327 kr/mån
35 256 kr/m²

Välkommen till denna välplanerade lägenhet på 78 kvm med Storhogna Torgs kanske bästa ski-in/ski-out läge. Lägenheten har 7 bäddar i tre sovrum och ytterligare 2 bäddar i allrummet, vilket innebär bekvämt boende för 1-2 familjer. Alla bekvämligheter för en härlig fjällsemester. Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

 • Plus
 • Balkong
Galateavägen 2, Storhogna, Bergs kommun

Galateavägen 2

Lägenhet
Storhogna, Bergs kommun
Mäklarhuset Vemdalen
1 100 000 kr
25 m²
2 rum
2 830 kr/mån
44 000 kr/m²

Drömmer du om ett eget fritidshus i fjällen? Då har vi på Mäklarhuset i Vemdalen något för dig! Vi erbjuder dig ett attefallshus med en snygg design och gedigen kvalitet. Galateavägen 4 har en boyta på 25 kvadratmeter och ett sovloft. Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

 • Plus
Vemdalsskalet Järpstigen 2 lgh 301, Vemdalsskalet, Härjedalens kommun

Vemdalsskalet Järpstigen 2 lgh 301

Lägenhet
Vemdalsskalet, Härjedalens kommun
Mäklarhuset Vemdalen
1 975 000 kr
51 m²
2 rum
vån 1/1
3 020 kr/mån
38 725 kr/m²

Här bor du på soliga Vemdalsskalet med längdspår in på knuten. Gångavstånd till samtliga bekvämligheter som gör fjällvistelsen komplett. På endast några minuter når du alpinåkning och hela Skalets torg med butiker, matvarubutik och restauranger. Intresse för visning? Hör av dig så bokar vi tid! Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

Björnrike Lostigen 1A, Björnrike, Härjedalens kommun

Björnrike Lostigen 1A

Lägenhet
Björnrike, Härjedalens kommun
Mäklarhuset Vemdalen
2 600 000 kr
60 m²
4 rum
vån 1/1
3 763 kr/mån
43 333 kr/m²

Välkommen till en av Björnrikes stilfullaste lägenheter! Med omsorgsfull röd tråd är lägenheten genomgående renoverad 2020. Här får du ett badrum med lyxig hotellkänsla, ett kök i läcker grön kulör och från allrummet nås den egna altanen i söderläge. Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

 • Uteplats
Vemdalsskalet Brunbjörnsvägen 6 A, Vemdalsskalet, Härjedalens kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Vemdalsskalet Brunbjörnsvägen 6 A

Lägenhet
Vemdalsskalet, Härjedalens kommun
Mäklarhuset Vemdalen
4 150 000 kr
80 m²
4 rum
vån 1/2
3 127 kr/mån
51 875 kr/m²

Atmosfären och känslan här på Brunbjörnsvägen är unik och snöflingorna som seglar ner från luften och den nästan ständigt snöbeklädda skalstoppen är ständigt närvarande. Lägenheten och platsen är perfekt för dig som söker ett bekvämt fjällboende med pisten endast ett par pjäxkast från ytterdörren. Njut av en bastu på eftermiddagen innan du ger dig ut i pisten igen för lite kvällskidåkning. Här bor du mitt i pisten! Mitt i händelsernas centrum men ändå med en härlig fjällkänsla. Boende är bekvämt, byggt under 2022 och har allting du behöver. En välkomnande hall med klinker på golvet. En rymlig och användbar walk in förvaring där det finns torkskåp för de blöta handskarna och plats för hjälmarna och pjäxorna. Skidorna placerar du i förrådet utanför dörren. Tre sovrum i olika utförande med med totalt åtta bäddar på bra ytor. Två av sovrummen rymmer våningssängar och förvaring. Master bedroom placerat ut mot skidbron utanför med plats för en härlig dubbelsäng och även här ännu mer förvaring. Här kan du lämna ditt underställ och lakanen till nästa gång du kommer till fjällen. Kök och allrum i en öppen planlösning och direktaccess till den härliga uteplatsen som kommer att användas flitigt under de värmande vårvintermånaderna. Köket är modernt och stilrent, med rymlig matplats för familjen och även gästerna. Är man här under de kalla januari- och februarimånaderna avnjuter man mer än gärna en varm glüwein och en värmande brasa under kvällen. Lägenheten rymmer även två helkaklade badrum med dusch, wc och kommod. I det ena badrummet ryms tvättmaskin och i det andra självfallet en bastu. Vemdalsskalet är Destination Vemdalens mittpunkt. Med en nyinvigd klätterpark som är öppen sommartid, flertal expressliftar i systemet och dragna längdspår i världsklass. Tröttnar man mot förmodan på pisten så är det endast en kort promenad till Skalets torg med restauranger, gym och butiker. Lägenheten säljs fullt möblerad och har uthyrningsavtal via AGO under säsongen 2023/2024. Kontakta oss för en visning redan idag!

Vemdalsskalet Övre Kullstigen 20, Vemdalsskalet/ Klockarfjället, Härjedalens kommun

Vemdalsskalet Övre Kullstigen 20

Lägenhet
Vemdalsskalet/ Klockarfjället, Härjedalens kommun
Mäklarhuset Vemdalen
3 600 000 kr
90 m²
5 rum
4 512 kr/mån
40 000 kr/m²

Vill du vara säker på en snörik vinter? Med pisten precis utanför dörren bor du här bekvämt, med många sängplatser och härlig samvaro. Välkommen till en lägenhet beläget på Klockarfjället med skidpisten som granne. Här erbjuds en ljus och fräsch lägenhet på 90 kvadrat med bra planlösning. Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

Näsvallen 732, Trumvallen/Näsvallen, Härjedalens kommun

Näsvallen 732

Tomt
Trumvallen/Näsvallen, Härjedalens kommun
Mäklarhuset Vemdalen
850 000 kr
1 577 m² tomt

Nu finns möjlighet att bygga ditt fritids- eller permanentboende där du får naturen och lugnet inpå knuten och endast är en dagstur ifrån alla tänkbara äventyr som fjällen kan erbjuda. Tomten ligger längs Näsvägen som slingrar sig mellan Vemdalsområdets gamla anrika fäbodvallar. Historiskt sett var här full fart i fäbodvallarna under sommartid då Vemdalens fjällbönder flyttade sina djur hit för sommarbete. Från tomten är det ca 500 m till skoterled och sommartid kan du njuta av vandring och friluftsliv. Med bil tar det ca 5 minuter till Vemdalsskalets skidområde med fantastisk utförsåkning, milslånga längdspår, butiker, restauranger m.m. Till Vemdalen by är det 15 minuters bilresa och där finner du restauranger, butiker, skola och bensinmack. Till fastigheten finns ett godkänt förhandsbesked t.o.m. 10 februari 2024. Välkommen att höra av dig för mer information!

 • Plus

Visar 1 - 25 av 37