Mäklarhuset Vemdalen

Mäklarhuset Vemdalen

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Landsvägen 7, Vemdalen by, Härjedalens kommun
Landsvägen 7, Vemdalen by, Härjedalens kommun, bild 2
Landsvägen 7, Vemdalen by, Härjedalens kommun, bild 3

Landsvägen 7

Villa
Vemdalen by, Härjedalens kommun
Mäklarhuset Vemdalen
2 300 000 kr
81 + 20 m²
5 rum
1 813 m² tomt

Välkommen till denna villa belägen i Vemdalen by. På tomten finns bostadshus i 1,5-plan samt ett generöst dubbelgarage och lada med goda förvaringsutrymmen och övernattningsrum. Närhet till hela byns utbud och även till skidbackar, vandringsleder och fantastisk natur. Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

  • Premium
  • Energieffektiv
Fjällfotenvägen 15 D, Klövsjö, Bergs kommun

Fjällfotenvägen 15 D

Lägenhet
Klövsjö, Bergs kommun
Mäklarhuset Vemdalen
1 800 000 kr
59 m²
4 rum
vån 2/2
5 128 kr/mån
30 508 kr/m²

Letar du efter en skidåkarlägenhet med ski in, ski out läge? Då har du hittat rätt! Välkommen till Fjällfotenvägen. Här finner du en praktisk lägenhet med tre rejäla sovrum med totalt åtta bäddar, ett fullutrustat kök och ett trevligt allrum. Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

  • Plus
Björnrike Björnvägen 102 lgh. 326, Björnrike, Härjedalens kommun

Björnrike Björnvägen 102 lgh. 326

Lägenhet
Björnrike, Härjedalens kommun
Mäklarhuset Vemdalen
875 000 kr
22 m²
1 rum
vån 4/4
2 414 kr/mån
39 773 kr/m²

Mitt i Björnrike, med direktaccess till utförsåkning och enastående soluppgångar över Sonfjället i horisonten finns här det enkla och praktiska boendet! Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

  • Plus
  • Hiss
Postgatan 6, null, Härjedalens kommun

Postgatan 6

Villa
Härjedalens kommun
Mäklarhuset Vemdalen
695 000 kr
110 + 80 m²
4 rum
1 170 m² tomt

Välkommen till Postgatan 6, en trevlig villa med centralt läge i Hede. Huset rymmer hela tre plan fördelat på entréplan med två sovrum, kök, allrum och badrum. På övre plan finns ytterligare ett sovrum samt ett allrum och wc. Källarplanet innehåller utrymmen man bara kan drömma om i en praktisk villa, så som matkällare, gillestuga, förrådsutrymme och tvättstuga. Förutom detta finns även en trevlig altan i anslutning till allrummet och en härlig grönskande trädgård samt ett mindre garage. Villan ligger belägen centralt i Hede med närhet till fotbollsplan, skola, förskola, matbutik etc. Destination Vemdalen med skidbackar, längdspår m.m. nås på cirka 30 minuter medans Funäsfjällens skidområden nås på cirka 45 minuter. Varmt välkomna att kontakt oss för mer information!

Sätervallen Särvsjövägen 220, Sätervallen, Härjedalens kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Sätervallen Särvsjövägen 220

Fritidshus
Sätervallen, Härjedalens kommun
Mäklarhuset Vemdalen
550 000 kr
56 m²
2 rum
1 598 m² tomt

Här har du chansen att förvärva en stuga med avskilt läge just intill Lunån i natursköna Sätervallen. Här har du naturen inpå knuten och det enda du behöver ta med dig är en bra bok och sen njuta av lugnet. Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

  • Uteplats
Rundkvistvägen 2, Vemdalen, Härjedalens kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Rundkvistvägen 2

Villa
Vemdalen, Härjedalens kommun
Mäklarhuset Vemdalen
2 000 000 kr
118 + 36 m²
6 rum
1 817 m² tomt

Här kan du sätta din egen prägel på en väldisponerad enplansvilla fördelad på tre sovrum och ett rymligt allrum. Fastigheten är belägen i Vemdalen by och på 5 minuter cyklar du till mataffärer, restauranger, frisör, bibliotek, busshållplats, aktivitetsanläggning (Lövås) Hembygdsgården och skolan. Huset har genomgående äldre standard men skulle med lite upprustning bli ett mycket trivsamt boende med uteplats i kvällssolen. På tomten finns två rymliga förråd och en carport. Allrummet har fönster i tre väderstreck och en öppenspis med insats. I samma byggnad som bostaden finns även en inredd lägenhet som är nås med egen entré. Kanske en möjlig hyresintäkt eller en lägenhet för tonåringen? Välkommen att kontakta Mäklarhuset för att boka en visning!

Sångbäcksvägen 17, Sångbäcksvallen, Bergs kommun

Sångbäcksvägen 17

Fritidshus
Sångbäcksvallen, Bergs kommun
Mäklarhuset Vemdalen
1 995 000 kr
52 m²
3 rum
1 506 m² tomt

Sångbäcksvägen 17 är fantastiskt belägen i Sångbäcksvallen, en klassisk stuga på en klassisk adress. Här njuter du av naturen som granne och en otrolig uteplats i sydvästläge där du kan njuta av solen under vårvintern. Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

  • Uteplats
Solviken 2-8, Klövsjö/ Katrina, Bergs kommun
Solviken 2-8, Klövsjö/ Katrina, Bergs kommun, bild 2
Solviken 2-8, Klövsjö/ Katrina, Bergs kommun, bild 3

Solviken 2-8

Villa
Klövsjö/ Katrina, Bergs kommun
Mäklarhuset Vemdalen
3 895 000 kr
195 m²
8 rum
2 960 kr/mån

Nu har vi möjlighet att erbjuda en obelånad bostadsrättsförening med Klövsjö skidområdes bästa läge! Föreningen består av åtta fristående hus på 195 kvm med 14 bäddar, huset är fördelat i två plan med sex sovrum, tre badrum, tvättstuga, kök och två allrum. Pris från 3 895 000 kr. Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

  • Premium
Fridas stig 23, Storhogna, Bergs kommun
Fridas stig 23, Storhogna, Bergs kommun, bild 2
Fridas stig 23, Storhogna, Bergs kommun, bild 3

Fridas stig 23

Tomt
Storhogna, Bergs kommun
Mäklarhuset Vemdalen
1 395 000 kr
1 734 m² tomt

Tomt till salu i Storhogna, ett stenkast från Storhogna torg och närhet till både längdåkning, alpinåkning och skoteråkning. Här får du bygga totalt 180 kvm där huvudbyggnad får vara max 140 kvm stor. Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

  • Premium
Södra Vargvägen 5, Sångbäcksvallen, Bergs kommun

Södra Vargvägen 5

Fritidshus
Sångbäcksvallen, Bergs kommun
Mäklarhuset Vemdalen
2 900 000 kr
50 m²
3 rum
2 189 m² tomt

Södra Vargvägen 5 ligger med ett fantastiskt läge i Sångbäcksvallen, en klassisk stuga på en klassisk adress. Här kan du njuta av naturen som granne och en härlig uteplats. Plocka blåbär till frukosten precis utanför dörren och ta en promenad på fjället under de sena kvällarna då solen aldrig går ner. Stugan rymmer ett litet med fullt utrustat kök för härlig matlagning i fjällen. Vardagsrum med plats för både matgrupp och sällskapsdel intill den öppna spisen. Allt i öppen planlösning för en härlig känsla. Badrum med wc, dusch, tvättmaskin och självfallet bastu. Två sovrum med plats för både garderob och dubbelsäng. Här finns även möjligheter till ytterligare sängplatser på sovloftet. Det här är en mysig stuga med allt som du behöver för en härlig vistelse och många timmar ute i den härliga fjälluften. Den rymliga uteplatsen i västläge har hisnande utsikt och här kommer det njutas av många måltider tillsammans. På tomten finns även en smakfullt inredd stuga för gästerna eller tonåringarna där de kan husera med både eget kök och sovrum. Finns även ett förråd med plats för skidor, ytterkläder eller golfbagar. I Sångbäcken kan du njuta av naturen året om. På toppen av Sångbäcksvallen når du skidbackar, transportliften mellan Klövsjö och Storhogna, fina längdspår och det trevliga och omtalade Emma-Britas Café & Bröd. På sommaren är det bara att sätta på sig skorna vid tomten för att ta sig ut i skogen och på fjället. I närområdet finns även vattenfall, fiske, bad, kanotturer och golfbana.

Backvägen 6, Storhogna, Bergs kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Backvägen 6

Fritidshus
Storhogna, Bergs kommun
Mäklarhuset Vemdalen
2 400 000 kr
70 m²
4 rum
1 061 m² tomt

Ett fjällnära boende med hänförande fjällutsikt på synnerligen attraktivt läge. Vidsträckt utsikt över fjället som bjuder på ett fantastiskt skådespel året runt, snöbeklädd, blommande blåbär och lingonris under sommaren och fantastiska höstvindar över björkarnas magiska färger. Det är en klassisk stuga med tre sovrum i olika utförande, ett med två enkelsängar och de andra med två våningssängar. Kök, allrum och matplats i öppen planlösning. Utrustat kök för härliga middagar och soffgrupp med en fantastisk öppen spis. Matplatsen är rymlig och i perfekt harmoni mot övriga stugan. Badrummet innefattar wc med dusch och en mysig bastu. Stugan har ett kanonläge i Storhogna och välpreparerade längdspår och skoterled är runt hörnet. Vemdalsskalet når du på 10 minuter med bil och Björnrike cirka 30 minuter. Storhogna och Klövsjös skidanläggningar är sammankopplade med en transportlift. På gångavstånd finns aktivitetshuset Storhogna Högfjällshotell med spa. Under de snöfria månaderna finns vandringsleder i närområdet i olika svårighetsgrader. Tröttnar du på att vara utomhus ligger aktivitetshuset Storhogna M cirka fem minuter bort med bil där du både kan gymma, spela bowling och äta god mat.

  • Plus
Kölvallen 528, Kölvallen, Härjedalens kommun

Kölvallen 528

Fritidshus
Kölvallen, Härjedalens kommun
Mäklarhuset Vemdalen
575 000 kr
10 068 m² tomt

Det här läget går knappt att beskriva med skrivande ord. Lugnet och tystnaden förutom den polande Kölån nedanför stugan. Du kommer hit för att stanna. Djupa andetag och njut av sommardoften. Det är stugor omkring, men känslan är ändå att det är du och bara du. Kölvallen är den gamla fäboden som ligger placerad strax utanför Hede och där är talesättet att "här vill man leva här vill man bo" och det stämmer verkligen här. Du bor enkelt, med utedass och en storstuga på den väl tilltagna tomten. Du värmer snabbt upp stugan med den vedeldade spisen och medan du bäddar ut soffan hinner du laga middagen och tända ljusen. Tomten är som sagt väl tilltagen och här finns även ett förråd placerat en bit bort från stugan. I Hede finns alla bekvämligheter som du kan behöva. Icabutik, apotek, bankomat, hälsocentral, blomsterbutik, järnaffär, möbelaffär, träningsmöjligheter, systembolagsutlämning, camping med utomhuspool sommartid, pizzerior och restaurang, nyrenoverad grundskola och förskolor. Sommartid har du möjlighet att spela golf på den vackra golfbanan som bjuder på en fantastisk 18 håls parkbana. Skidanläggningarna Vemdalsskalet och Björnrike når du på cirka 45 minuter och till västra fjällvärlden Funäsdalen, Ramundberget etc når du på cirka 60 minuter.

Rönnvägen 7A-7B, Storhogna, Bergs kommun

Rönnvägen 7A-7B

Radhus
Storhogna, Bergs kommun
Mäklarhuset Vemdalen
4 395 000 kr
130 + 10 m²
8 rum
1 015 m² tomt

Parhus färdigställt 2019 där vardera lägenhet är 65 kvm stor. Från allrummet nås altan i vinkel med morgonsol och fjällutsikt. Ypperlig möjlighet för generationsboende, bästa vännerna eller uthyrningsmöjlighet med intäkter. Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

  • Plus
Bo Johans Väg 4B, lgh 7B, Storhogna, Bergs kommun

Bo Johans Väg 4B, lgh 7B

Lägenhet
Storhogna, Bergs kommun
Mäklarhuset Vemdalen
2 795 000 kr
52 m²
3 rum
vån 1/1
2 923 kr/mån
53 750 kr/m²

Lägenhet om 52 kvm finns nu möblerad och klar att tillträda. Belägen i direkt närhet till Storhogna Högfjällshotell, vid foten av slalombacken och där leden tar dig upp på fjället på skidor eller till fots. God hyresintäkter (Skistar uthyrningsavtal). Lägenheten är fördelad på två sovrum, allrum med utgång till stor uteplats och badrum med bastu. Föreningen består av sju parhus där samtliga har skidförråd och parkering i anslutning till den egna bostaden. I det snabbt framväxande området Storhogna finns allt som behövs för den perfekta fjällvistelsen- året om. Här bor du bekvämt med både längdåkning och alpin skidåkning i närområdet. Naturen är alltid närvarande och många använder området som utgångspunkt även om man inte bor där. På Storhogna Högfjällshotell finns restaurang och spa och på Storhogna torg ligger M-huset med bowling, biljard, underhållning, gym och relaxavdelning. Säkra ditt nya, lyxiga och färdigmöblerade fjällboende inför nästa säsong!

  • Plus
  • Uteplats
Råndalen 412, Råndalen, Härjedalens kommun

Råndalen 412

Villa
Råndalen, Härjedalens kommun
Mäklarhuset Vemdalen
895 000 kr
74 m²
3 rum
3 074 m² tomt

Varmt välkommen att upptäcka naturen i vackra Härjedalen och Råndalen. Här kan du njuta av lugnet, fiske, skoteråkning och det majestiska Sonfjället är endast ett stenkast bort. Här finns även naturreservat att besöka. Till tätorten Hede är det ca. 20 minuters bilfärd. Huset byggdes på 50- talet och är väl omhändertaget. Sedan 2005 har det varit ett kärt hem för nuvarande ägare som nu med varm hand kan lämna över till en nya ägare. Invändigt består entréplanet av två sovrum, kök, badrum och ett rymligt allrum med utgång till inbyggd balkong. Balkongen ligger i sydväst och förlänger utomhussäsongen från tidig vår till sen höst, garanterat myggfritt! Källarplanet rymmer gott om förvaring, här finns pannrum, matkällare, tvättstuga och ett gästrum. Sidobyggnaden rymmer bland annat bilen, förrådsutrymme för gräsklippare och snöslunga och ved. ​ Varmt välkomna att möta våren och sommaren i Råndalen. Kontakt oss för att boka in en visning.

  • Plus
Vemdalsskalet Brunbjörnsvägen 4A , Vemdalsskalet, Härjedalens kommun

Vemdalsskalet Brunbjörnsvägen 4A

Lägenhet
Vemdalsskalet, Härjedalens kommun
Mäklarhuset Vemdalen
4 495 000 kr
80 m²
4 rum
vån 1/2
3 086 kr/mån
56 188 kr/m²

Välkommen till denna exklusiva och gemytliga lägenhet med ski in ski out läge! Brunbjörnsvägen 4A ligger i hjärtat av Vemdalsskalet och dess puls. Pisten strax utanför dörren men samtidigt fjällets lugn mot andra sidan lägenheten med ett härligt solläge. Närheten till allt gör livet bekvämt och höjer trivseln till allra högsta nivå. Det här läget är ett drömboende för skidåkare och semesterfirare. Du når Vemdalsskalets puls med after ski, restauranger, butiker och gym med dina egna ben och du kan i princip låta bilen stå hela vistelsen. Samtliga ytor är välplanerade för fjällvistelsen. Skidförråd utanför dörren, rymlig hall men kanske det bästa av allt, en stor förvaringsyta med skjutdörrar där pjäxor, ytterkläder och blöta handskar kan samsas, kanske till och med golfbagen under sommaren. Lägenheten har tre sovrum med plats för sju personer. Välutrustat kök och vardagsrum i öppen planlösning. Bastu och braskamin tycker vi är en självklarhet i ett fritidsboende i fjällen och precis det finner du även i den här lägenheten. Förutom detta har lägenheten även två altaner, en på vardera sida. Bostadsrätten säljs möblerad, inventarielista finns. God ekonomi i föreningen. Inget uthyrningsavtal finns, flexibelt tillträde. Skidsystemet är precis utanför dörren vilket gör att du bara kan knäppa på dig pjäxorna och glida ut i backen, kanske ta sista åket innan middagen när det är helt lugnt i backarna. Du har endast en kortkort promenad till förbindelsespåret på Vemdalsskalet som ger dig möjlighet att komma ut på fjället med några enkla stavtag. Sommartid är barnens cykelbana precis nedanför lägenheten och möjligheten att spela golf ges i och med två fantastiska golfbanor på en radie på tre mil.

  • Plus
  • Uteplats
Fridas stig 3, 5 & 7, Storhogna, Bergs kommun

Fridas stig 3, 5 & 7

Tomt
Storhogna, Bergs kommun
Mäklarhuset Vemdalen
895 000 kr
2 671 m² tomt

Letar du ett lugnt och naturskönt ställe att bygga ditt drömhus, kan Storhogna och Fridas Stiga vara det perfekta valet för dig! Nu kan vi erbjuda tre tomter i attraktiva Storhogna. I Storhogna är det lugnet och den fantastiska miljön som lockar och erbjuder livskvalitet för den som värdesätter natursköna omgivningar. Här bor du idylliskt nära både naturen och fjället. Här är det aldrig långt till äventyren, cykelleder, längdspår, pister eller skoterled. I Storhogna finns restauranger och hotell med spa. Söker du puls har du cirka 10 minuter till Vemdalsskalet med flertal restauranger och pistområdet ingår i samma liftkort som i Storhogna/Klövsjö. Tomten säljs med betalda anslutningar för kommunalt vatten och avlopp samt elanslutning för en boenhet till fastighetens tomtgräns. En lägenhetsavgift tas ut för V/A vid beviljat bygglov och betalas av köparen, kostnad 66 096 kr/lägenhet. Här får du bygga totalt 180 kvm där huvudbyggnad får vara max 140 kvm stor och komplementbyggnad max 60 kvm. Fastigheterna säljs var för sig och tillträde enligt överenskommelse. Pris 895 000 kr styck. Tomterna som är till salu är: Klövsjö 6:418, 6:419 samt 6:420

Allévägen 6 och 8, Vemhån, Härjedalens kommun

Allévägen 6 och 8

Radhus
Vemhån, Härjedalens kommun
Mäklarhuset Vemdalen
1 595 000 kr
128 m²
4 rum
882 m² tomt

Med hela fjällvärlden inom räckhåll lägger detta charmiga parhus i Vemhån på Allévägen. Med 2 separata lägenheter, carport och garage har du gott om utrymme för hela familjen. Perfekt permanentboende eller semesterboende med uthyrningsmöjlighet. Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

Bo Johans Väg 2B, Storhogna, Bergs kommun
Bo Johans Väg 2B, Storhogna, Bergs kommun, bild 2
Bo Johans Väg 2B, Storhogna, Bergs kommun, bild 3

Bo Johans Väg 2B

Lägenhet
Storhogna, Bergs kommun
Mäklarhuset Vemdalen
2 695 000 kr
52 m²
3 rum
vån 1/1
2 923 kr/mån
51 827 kr/m²

I det snabbt framväxande området Storhogna finns allt som behövs för den perfekta fjällvistelsen- året om. Här bor du bekvämt med både längdåkning och alpin skidåkning i närområdet. Naturen är alltid närvarande och många använder området som utgångspunkt även om man inte bor där. På Storhogna Högfjällshotell finns restaurang och spa och på Storhogna torg ligger M-huset med bowling, biljard, underhållning, gym och relaxavdelning. Lägenheten är 52 kvadrat stor och erbjuder badrum i kakel och klinker med bastu, två sovrum, allrum med utgång till uteplats med sydvästläge. Här tillhör du en bostadsrättsförening om 14 lägenheter men känsla av det egna infinner sig lätt med den egna entrén och uteplats. Skidförråd intill entrén. Här har du möjlighet till omgående tillträde och kan njuta av hela säsongen i Storhogna!

  • Premium
Storhogna Torg 2E, Storhogna, Bergs kommun

Storhogna Torg 2E

Lägenhet
Storhogna, Bergs kommun
Mäklarhuset Vemdalen
2 750 000 kr
78 m²
4 rum
vån 2/2
3 327 kr/mån
35 256 kr/m²

Välkommen till denna välplanerade lägenhet på 78 kvm med Storhogna Torgs kanske bästa ski-in/ski-out läge. Lägenheten har 7 bäddar i tre sovrum och ytterligare 2 bäddar i allrummet, vilket innebär bekvämt boende för 1-2 familjer. Alla bekvämligheter för en härlig fjällsemester. Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

  • Plus
  • Balkong
Näsvallen 732, Trumvallen/Näsvallen, Härjedalens kommun

Näsvallen 732

Tomt
Trumvallen/Näsvallen, Härjedalens kommun
Mäklarhuset Vemdalen
850 000 kr
1 577 m² tomt

Nu finns möjlighet att bygga ditt fritids- eller permanentboende där du får naturen och lugnet inpå knuten och endast är en dagstur ifrån alla tänkbara äventyr som fjällen kan erbjuda. Tomten ligger längs Näsvägen som slingrar sig mellan Vemdalsområdets gamla anrika fäbodvallar. Historiskt sett var här full fart i fäbodvallarna under sommartid då Vemdalens fjällbönder flyttade sina djur hit för sommarbete. Från tomten är det ca 500 m till skoterled och sommartid kan du njuta av vandring och friluftsliv. Med bil tar det ca 5 minuter till Vemdalsskalets skidområde med fantastisk utförsåkning, milslånga längdspår, butiker, restauranger m.m. Till Vemdalen by är det 15 minuters bilresa och där finner du restauranger, butiker, skola och bensinmack. Till fastigheten finns ett godkänt förhandsbesked t.o.m. 10 februari 2024. Välkommen att höra av dig för mer information!

  • Plus
Vemdalsskalet Myrbärsstigen 3N, Vemdalsskalet, Härjedalens kommun

Vemdalsskalet Myrbärsstigen 3N

Lägenhet
Vemdalsskalet, Härjedalens kommun
Mäklarhuset Vemdalen
2 795 000 kr
68 m²
4 rum
vån 1/2
2 581 kr/mån
41 103 kr/m²

Möjlighet att förvärva denna otroligt trivsamma lägenheten i det populära området Vemdalsporten. Här får du ett soligt och ljust läge, längdspåret utanför dörren och skoterleden i den andra änden av området. Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

  • Plus
Björnrike Björnvägen 104 lgh 455, Björnrike, Härjedalens kommun

Björnrike Björnvägen 104 lgh 455

Lägenhet
Björnrike, Härjedalens kommun
Mäklarhuset Vemdalen
2 495 000 kr
60 m²
3 rum
vån 4/5
3 779 kr/mån
41 583 kr/m²

Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

  • Hiss
Mosippsvägen 25, Dalvallen, Bergs kommun

Mosippsvägen 25

Tomt
Dalvallen, Bergs kommun
Mäklarhuset Vemdalen
1 500 000 kr
1 613 m² tomt

Nu finns chansen att förvärva en tomt på lugn återvändsgata med högt läge på populära Dalvallen i Storhogna. Perfekt för dig som vill bygga nytt och vill förverkliga din fritidshusdröm. Tomten ligger högt och med skogen som närmaste granne. Den stora tomten gör att du får plats med flera byggnader. Här är det förberett med avlopp/vatten och el framdraget till tomtgräns som är betald för en bostadsenhet. Här har du direkt anslutning till längdskidåkning, närhet till skoteråkning och i Storhogna får du tillgång till utförsåkning i både Storhogna och Klövsjö. Storhogna bjuder på äventyr sommar som vinter. Vackra vandringsleder, nypistade nedfarter eller fantastiska längdspår. Du bestämmer själv hur du vill spendera dagen. Storhogna Högfjällshotell med spa ligger bara några få minuters bilfärd från tomten. Välkommen att kontakta oss!

Svens väg 1, Klövsjö, Bergs kommun

Svens väg 1

Tomt
Klövsjö, Bergs kommun
Mäklarhuset Vemdalen
1 000 000 kr
1 115 m² tomt

Unikt tillfälle för dig som vill bygga ditt drömhus endast en kort promenad från attraktiva Klövsjö skidanläggning. Häftiga pister med förbindelselift till Storhogna som tar dig till fler pister som passar hela familjen. Här bor du i ett naturskönt område med bara hundratalet meter till preparerade längdspår och skoterled passerar en bit bort från tomten. Byggrätten tillåter totala byggnadsarea 180 m² och inom byggnadsarea får en huvudbyggnad samt komplementbyggnader uppföras. Högst två lägenheter per fastighet. I Klövsjö finns aktiviteter året om. I närområdet finns mysiga utflyktsmål, vandringsleder och Klövsjö-Vemdalens fjällgolfbana ligger en kort bilresa från tomten. Klövsjö hotell erbjuder inte bara välbesök restaurang med fantastiska luncher och middagar som är öppet året om utan även pulserande after-skii, spaavdelning och gym. Flertal restauranger och butiker finns även i området och till Klövsjö By som är framröstad till Sveriges vackraste by är det endast en kort bilresa till. Där finns både butiker, restauranger, bageri, förskola och grundskola. Nu har du möjlighet att förvärva en tomt i heta Klövsjö för fritidsboende eller året runt boende!

Visar 1 - 25 av 29