Mäklare Emelie Westberg

Emelie Westberg

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Vemdalsskalet Karl XI:s väg 154, Vemdalen, Härjedalens kommun

Vemdalsskalet Karl XI:s väg 154

Fritidshus
Vemdalen, Härjedalens kommun
Mäklarhuset Vemdalen

2 750 000 kr

67 m²

1 rum

3 025 m² tomt

På en avstickare från Karl XI:s väg hittar du den här välplanerade stugan, längst upp på en hörntomt närmast fjällkanten. Här bor du ostört och samtidigt bara en stenkast från Vemdalsskalets skidanläggning och Skalets Torg. Närområdet erbjuder fina längdspår vintertid och vandringsleder sommartid. Stugan är fördelad i en stor hall, ett vardagsrum med två sovalkover, rymligt kök och ett badrum med bastu, säljs fullt möblerad. Välkommen att kontakta oss för visningsbokning!

Härjedalsvägen 7, Hede, Härjedalens kommun

Härjedalsvägen 7

Villa
Hede, Härjedalens kommun
Mäklarhuset Vemdalen

1 600 000 kr

120 m²

6 rum

1 007 m² tomt

Nu finns ett ypperligt tillfälle att förvärva en villa med hög trivselfaktor, sex rum och kök i Hede. Utöver välplanerade kvadratmeter erbjuds en härlig trädgårdstomt med barnvänliga gräsytor. Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

Dilles väg, Klövsjö by, Bergs kommun

Dilles väg

Tomt
Klövsjö by, Bergs kommun
Mäklarhuset Vemdalen

450 000 kr

1 730 m² tomt

Bygg ditt drömhus i vackra Klövsjö! Drömmer du om att bo naturnära och barnvänligt i eget hus? I Klövsjö får du det bästa av två världar, här kan du njuta av det lugna livet i en naturskön miljö, med Klövsjö skidområde en kort biltur under vintertid och Klövsjö-Vemdalen Golfbana under sommartid. Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

Björnrike Terrassvägen 39, Björnrike, Härjedalens kommun
Björnrike Terrassvägen 39, Björnrike, Härjedalens kommun, bild 2
Björnrike Terrassvägen 39, Björnrike, Härjedalens kommun, bild 3

Björnrike Terrassvägen 39

Lägenhet
Björnrike, Härjedalens kommun
Mäklarhuset Vemdalen

4 650 000 kr

95,4 m²

4 rum

3 009 kr/mån

48 742 kr/m²

Här i attraktiva Björnrike och en lägenhet i övre Björnterassen finner du en lättskött och modern lägenhet med omedelbar närhet till långa pistsvängar! Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

 • Premium
 • Balkong
Storhogna Torg 7F, Storhogna, Bergs kommun
Storhogna Torg 7F, Storhogna, Bergs kommun, bild 2
Storhogna Torg 7F, Storhogna, Bergs kommun, bild 3

Storhogna Torg 7F

Lägenhet
Storhogna, Bergs kommun
Mäklarhuset Vemdalen

2 650 000 kr

78 m²

4 rum

3 228 kr/mån

33 974 kr/m²

Kom och uppleva denna rymliga och moderna 3:a med kvadratsmart planlösning och stilren interiör. Trivselfaktorn är hög och bra läge nära Storhognas puls och pister. Fjällen har en tydlig närhet och hela lägenheten skapar en rofylld känsla. Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

 • Premium
 • Balkong
Vemdalsskalet Tysta stigen 8b , Vemdalsskalet/ Klockarfjället, Härjedalens kommun

Vemdalsskalet Tysta stigen 8b

Lägenhet
Vemdalsskalet/ Klockarfjället, Härjedalens kommun
Mäklarhuset Vemdalen

2 800 000 kr

62,1 m²

3 rum

3 170 kr/mån

45 089 kr/m²

En unik möjlighet att förvärva ett modernt och fjällnära timmerhus med attraktivt läge, med traditionsenligt hantverk som andas gedigen kvalitet på attraktiva Klockarfjället! Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

Vemdalsskalet Ravinslingan 2, Vemdalsskalet, Härjedalens kommun

Vemdalsskalet Ravinslingan 2

Fritidshus
Vemdalsskalet, Härjedalens kommun
Mäklarhuset Vemdalen

5 900 000 kr

90 m²

8 rum

228 m² tomt

På solsidan av Vemdalsskalet och med perfekt läge köper du här ett stort fristående fritidshus i suterräng med två rymliga lägenheter i två plan. Båda lägenheterna har fina uteplatser med magisk utsikt över Vemdalsskalet. Här parkerar du bilen vid ankomst och tar dig ut till pisten med en kort promenad till Hildings backe för att sen ta dig vidare ut i pistssystemet med Hovde Express. Bjud med vänner och familj och njut av din vistelse i vår destination. Skalets torg ligger endast en kort promenad från fastigheten där allting du behöver för en vecka finns. Restauranger i världsklass, matvarubutik och övrig shopping. Här kan du njuta av din semester, alla årstider. Vemdalsskalet har sedan 50-60 talet varit ett av Sveriges hetaste skidområden. Området har expanderats under dessa år och är idag ett av Sveriges modernaste skidområde med snälla pister och lite tuffare svarta pister för den tuffa utförsåkaren. Ett par hundra meter från fastigheten finns maskinpreparerade längdspår för båda skate och klassiska spår. Du kan med enkelhet nå alla skidområden med Snöpendeln under vintersäsongen. Båda lägenheterna är luftiga och välkomnande. I och med att huset är i suterräng så är det olika planlösningar men med bra planering. Tre sovrum i olika utförande ger sex bäddar i vardera lägenhet. En värmande bastu efter en kylslagen utedag i januari är väl perfekt? Bastu med dusch och även en gästwc finns i båda lägenheterna. Rymliga matplatser och välutrustade kök ger en bra start på semestern. Den sociala delen i lägenheterna har magisk utsikt över Vemdalsskalet och här kommer det spenderas många timmar med spel och mys. På markplan finns en uteplats i söderläge och på övre plan en stor balkong. Huset säljs fullt möblerat. Kolla gärna på Vr visningarna från lägenheterna och välkommen att boka din visningstid hos oss.

 • Plus
Vårfingerörtstigen 5, Storhogna, Bergs kommun

Vårfingerörtstigen 5

Fritidshus
Storhogna, Bergs kommun
Mäklarhuset Vemdalen

2 650 000 kr

65 m²

4 rum

1 701 m² tomt

Vårfingerörtstigen 5 är placerad med ett kanonläge och är en välbehållen charmig stuga som har allt du kan tänkas behöva under din fjällsemester. Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

Björnrike Björnvägen 102, Björnrike, Härjedalens kommun
Björnrike Björnvägen 102, Björnrike, Härjedalens kommun, bild 2
Björnrike Björnvägen 102, Björnrike, Härjedalens kommun, bild 3

Björnrike Björnvägen 102

Lägenhet
Björnrike, Härjedalens kommun
Mäklarhuset Vemdalen

1 400 000 kr

40 m²

2 rum

3 525 kr/mån

35 000 kr/m²

Nu kan vi erbjuda en bostadsrätt nästan närmast backen i Björnrike med fantastisk utsikt över Sonfjället. Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

 • Premium
 • Hiss
Solviken 1-8, Klövsjö/ Katrina, Bergs kommun
Solviken 1-8, Klövsjö/ Katrina, Bergs kommun, bild 2
Solviken 1-8, Klövsjö/ Katrina, Bergs kommun, bild 3

Solviken 1-8

Villa
Klövsjö/ Katrina, Bergs kommun
Mäklarhuset Vemdalen

4 995 000 kr

195 m²

8 rum

2 960 kr/mån

Nu har vi möjlighet att erbjuda en obelånad bostadsrättsförening med Klövsjö skidområdes bästa läge! Föreningen består av åtta fristående hus på 195 kvm med 14 bäddar, huset är fördelat i två plan med sex sovrum, tre badrum, tvättstuga, kök och två allrum. Pris från 4 995 000 kr. Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

 • Premium
Öringsvägen 4B, Sångbäcksvallen, Bergs kommun
Öringsvägen 4B, Sångbäcksvallen, Bergs kommun, bild 2
Öringsvägen 4B, Sångbäcksvallen, Bergs kommun, bild 3

Öringsvägen 4B

Lägenhet
Sångbäcksvallen, Bergs kommun
Mäklarhuset Vemdalen

2 700 000 kr

73,3 m²

4 rum

2 563 kr/mån

36 835 kr/m²

Nu finns möjligheten att gemensamt med sina vänner eller med sin familj förvärva varsin bostadsrätt i samma parhus på Öringsvägen 4 i Sångbäcksvallen! Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

 • Premium
Storhogna Torg 7E, Storhogna, Bergs kommun
Storhogna Torg 7E, Storhogna, Bergs kommun, bild 2
Storhogna Torg 7E, Storhogna, Bergs kommun, bild 3

Storhogna Torg 7E

Lägenhet
Storhogna, Bergs kommun
Mäklarhuset Vemdalen

2 650 000 kr

78 m²

3 rum

3 228 kr/mån

33 974 kr/m²

Här har du lyxen att bara flytta in! Fira jul i mysiga Storhogna tillsammans med hela familjen i denna rymliga lägenheten! Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

 • Premium
 • Balkong
Vemdalsskalet Myrbärsstigen 3N, Vemdalsskalet, Härjedalens kommun

Vemdalsskalet Myrbärsstigen 3N

Lägenhet
Vemdalsskalet, Härjedalens kommun
Mäklarhuset Vemdalen

2 795 000 kr

68 m²

4 rum

2 581 kr/mån

41 103 kr/m²

Möjlighet att förvärva denna otroligt trivsamma lägenheten i det populära området Vemdalsporten. Här får du ett soligt och ljust läge, längdspåret utanför dörren och skoterleden i den andra änden av området. Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

 • Plus
Vemdalsskalet Myrbärsstigen 43, Vemdalsskalet, Härjedalens kommun
Vemdalsskalet Myrbärsstigen 43, Vemdalsskalet, Härjedalens kommun, bild 2
Vemdalsskalet Myrbärsstigen 43, Vemdalsskalet, Härjedalens kommun, bild 3

Vemdalsskalet Myrbärsstigen 43

Fritidshus
Vemdalsskalet, Härjedalens kommun
Mäklarhuset Vemdalen

5 950 000 kr

120 m²

4 rum

Högst upp på eftertraktad tomt med utsikt över kalfjället. Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

 • Premium

Visar alla 14