Mäklare Linn Haglund

Linn Haglund

Om mig

Min målsättning är alltid att på ett professionellt sätt vägleda såväl säljare och köpare genom hela försäljningsprocessen. Jag värdesätter trygghet, tillgänglighet och kunskap. Efter tre år på Högskolan i Gävle återvände jag till Sundsvall med en mäklarregistrering och en filosofie kandidatexamen i företagsekonomi i bagaget.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Silvergransvägen 10, Klövsjö Skidområde, Bergs kommun
Silvergransvägen 10, Klövsjö Skidområde, Bergs kommun, bild 2
Silvergransvägen 10, Klövsjö Skidområde, Bergs kommun, bild 3

Silvergransvägen 10

Lägenhet
Klövsjö Skidområde, Bergs kommun
Mäklarhuset Vemdalen
3 900 000 kr
118 m²
5 rum
5 469 kr/mån
33 051 kr/m²

Denna lägenhet passar perfekt för dig som vill ha en alldeles ny lägenhet lugnt beläget på Silvergransvägen. Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

 • Premium
Vemdalsskalet Järvvägen 2, Hovdedalen, Härjedalens kommun
Vemdalsskalet Järvvägen 2, Hovdedalen, Härjedalens kommun, bild 2
Vemdalsskalet Järvvägen 2, Hovdedalen, Härjedalens kommun, bild 3

Vemdalsskalet Järvvägen 2

Fritidshus
Hovdedalen, Härjedalens kommun
Mäklarhuset Vemdalen
13 950 000 kr
240 m²
9 rum

Upptäck detta drömlika fjällhus där högt tak möter dova bruna färger och materialval från naturen ger en hemtrevlig och lugnande atmosfär. Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

 • Premium
Adolf Hallgrens Väg 4a Södra, Vemdalsskalet/ Klockarfjället, Härjedalens kommun
Adolf Hallgrens Väg 4a Södra, Vemdalsskalet/ Klockarfjället, Härjedalens kommun, bild 2
Adolf Hallgrens Väg 4a Södra, Vemdalsskalet/ Klockarfjället, Härjedalens kommun, bild 3

Adolf Hallgrens Väg 4a Södra

Lägenhet
Vemdalsskalet/ Klockarfjället, Härjedalens kommun
Mäklarhuset Vemdalen
3 190 000 kr
100 m²
6 rum
2 700 kr/mån
31 900 kr/m²

Välkommen till denna mysiga fjällstuga. Fristående stuga i bostadsrättsform med backnära läge! Tänd upp en brasa, slå på bastun och spendera slappa kvällar inne i värmen efter dagar på fjället. Hela fyra sovrum är perfekt för semester med familjen och vännerna. Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

 • Premium
 • Uteplats
Vemdalsskalet Järpstigen 6 lgh 309, Vemdalsskalet, Härjedalens kommun
Vemdalsskalet Järpstigen 6 lgh 309, Vemdalsskalet, Härjedalens kommun, bild 2
Vemdalsskalet Järpstigen 6 lgh 309, Vemdalsskalet, Härjedalens kommun, bild 3

Vemdalsskalet Järpstigen 6 lgh 309

Lägenhet
Vemdalsskalet, Härjedalens kommun
Mäklarhuset Vemdalen
1 495 000 kr
38 m²
1 rum
vån 1/1
2 251 kr/mån
39 342 kr/m²

Här bor du på soliga Vemdalsskalet med längd- och motionsspår in på knuten. Gångavstånd till samtliga bekvämligheter som gör fjällvistelsen komplett. Endast på några minuter når du alpinåkning och hela Skalets torg med butiker, café, matvarubutik och restauranger. På sommaren kanske golf, vandring och cykelleder kan locka? Med utgångspunkt på Vemdalsskalet bor du i kärnan och tar dig med bilen till hela destinationens utbud! Lägenheten inrymmer hall, badrum och allrum/kök. Här finns möjlighet till goda uthyrningsintäkter. Här kan du bara flytta in och börja njuta av ditt nya fjällboende. Lägenheten säljs med inventarier/köksgeråd. Välkommen att kontakta Mäklarhuset vid frågor och för visningsbokningar!

 • Premium
Allévägen 6 och 8, Vemhån, Härjedalens kommun

Allévägen 6 och 8

Radhus
Vemhån, Härjedalens kommun
Mäklarhuset Vemdalen
1 595 000 kr
128 m²
4 rum
882 m² tomt

Med hela fjällvärlden inom räckhåll lägger detta charmiga parhus i Vemhån på Allévägen. Med 2 separata lägenheter, carport och garage har du gott om utrymme för hela familjen. Perfekt permanentboende eller semesterboende med uthyrningsmöjlighet. Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

Näsvallen 726, Näsvallen, Härjedalens kommun

Näsvallen 726

Villa
Näsvallen, Härjedalens kommun
Mäklarhuset Vemdalen
2 390 000 kr
69 m²
3 rum
1 471 m² tomt

Denna villa är vackert belägen på Näsvallen i Vemdalen. Huset fördelar sina 69 kvm på 2 sovrum och ett rymligt allrum med kamin. Köket från Härjedalskök renoverades 2022 och går i en kaxig, grön, kulör. Badrummet är utrustat med wc, handfat, dusch och tvättmaskin och om du saknar bastun står den i separat byggnad på tomten. Invändigt har stugan löpande renoverats. Komplementbyggnaderna är flera, bland annat ett dubbelgarage med elslinga i plattan redo att förvara skoter, snöslunga, fyrhjuling eller bil och ge plats för arbetsyta. Det gamla garaget placerades högre upp på tomten och är inte ett dumt extra förvaringsutrymme. Huset är omgiven av naturen, har närhet till vandringsleder, turåkning och skoterleder. Kontakta oss för att boka din visning!

 • Plus
Björnrike Björnvägen 102, lgh 336, Björnrike, Härjedalens kommun

Björnrike Björnvägen 102, lgh 336

Lägenhet
Björnrike, Härjedalens kommun
Mäklarhuset Vemdalen
820 000 kr
22 m²
1 rum
vån 4/4
2 414 kr/mån
37 273 kr/m²

Ett perfekt boende såväl för paret som lilla familjen som vill ha nära till pisten och ändå vill ha charmen och äventyren som destinationen bjuder på. Här finns verkligen allt Björnrike har att erbjuda när du tar första klivet ut genom dörren! Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

 • Hiss
Silvergransvägen 10-12, Klövsjö Skidområde, Bergs kommun
Silvergransvägen 10-12, Klövsjö Skidområde, Bergs kommun, bild 2
Silvergransvägen 10-12, Klövsjö Skidområde, Bergs kommun, bild 3

Silvergransvägen 10-12

Lägenhet
Klövsjö Skidområde, Bergs kommun
Mäklarhuset Vemdalen
2 610 000 kr
75 m²
4 rum
vån -1/2
3 476 kr/mån
34 800 kr/m²

Denna lägenhet passar perfekt för dig som vill ha en alldeles nyproducerad lägenhet lugnt beläget på Silvergransvägen. Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

 • Premium
Bo Johans Väg 2B, Storhogna, Bergs kommun
Bo Johans Väg 2B, Storhogna, Bergs kommun, bild 2
Bo Johans Väg 2B, Storhogna, Bergs kommun, bild 3

Bo Johans Väg 2B

Lägenhet
Storhogna, Bergs kommun
Mäklarhuset Vemdalen
2 695 000 kr
52 m²
3 rum
vån 1/1
2 923 kr/mån
51 827 kr/m²

I det snabbt framväxande området Storhogna finns allt som behövs för den perfekta fjällvistelsen- året om. Här bor du bekvämt med både längdåkning och alpin skidåkning i närområdet. Naturen är alltid närvarande och många använder området som utgångspunkt även om man inte bor där. På Storhogna Högfjällshotell finns restaurang och spa och på Storhogna torg ligger M-huset med bowling, biljard, underhållning, gym och relaxavdelning. Lägenheten är 52 kvadrat stor och erbjuder badrum i kakel och klinker med bastu, två sovrum, allrum med utgång till uteplats med sydvästläge. Här tillhör du en bostadsrättsförening om 14 lägenheter men känsla av det egna infinner sig lätt med den egna entrén, uteplats och inga grannar ovan- eller nedanför. Skidförråd intill entrén. Här har du möjlighet till omgående tillträde och kan njuta av hela säsongen i Storhogna!

 • Premium
Storhogna Torg 2E, Storhogna, Bergs kommun

Storhogna Torg 2E

Lägenhet
Storhogna, Bergs kommun
Mäklarhuset Vemdalen
2 750 000 kr
78 m²
4 rum
vån 2/2
3 327 kr/mån
35 256 kr/m²

Välkommen till denna välplanerade lägenhet på 78 kvm med Storhogna Torgs kanske bästa ski-in/ski-out läge. Lägenheten har 7 bäddar i tre sovrum och ytterligare 2 bäddar i allrummet, vilket innebär bekvämt boende för 1-2 familjer. Alla bekvämligheter för en härlig fjällsemester. Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

 • Plus
 • Balkong
Vemdalsskalet Järpstigen 2 lgh 301, Vemdalsskalet, Härjedalens kommun

Vemdalsskalet Järpstigen 2 lgh 301

Lägenhet
Vemdalsskalet, Härjedalens kommun
Mäklarhuset Vemdalen
1 975 000 kr
51 m²
2 rum
vån 1/1
3 020 kr/mån
38 725 kr/m²

Här bor du på soliga Vemdalsskalet med längdspår in på knuten. Gångavstånd till samtliga bekvämligheter som gör fjällvistelsen komplett. På endast några minuter når du alpinåkning och hela Skalets torg med butiker, matvarubutik och restauranger. Intresse för visning? Hör av dig så bokar vi tid! Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

Näsvallen 732, Trumvallen/Näsvallen, Härjedalens kommun

Näsvallen 732

Tomt
Trumvallen/Näsvallen, Härjedalens kommun
Mäklarhuset Vemdalen
850 000 kr
1 577 m² tomt

Nu finns möjlighet att bygga ditt fritids- eller permanentboende där du får naturen och lugnet inpå knuten och endast är en dagstur ifrån alla tänkbara äventyr som fjällen kan erbjuda. Tomten ligger längs Näsvägen som slingrar sig mellan Vemdalsområdets gamla anrika fäbodvallar. Historiskt sett var här full fart i fäbodvallarna under sommartid då Vemdalens fjällbönder flyttade sina djur hit för sommarbete. Från tomten är det ca 500 m till skoterled och sommartid kan du njuta av vandring och friluftsliv. Med bil tar det ca 5 minuter till Vemdalsskalets skidområde med fantastisk utförsåkning, milslånga längdspår, butiker, restauranger m.m. Till Vemdalen by är det 15 minuters bilresa och där finner du restauranger, butiker, skola och bensinmack. Till fastigheten finns ett godkänt förhandsbesked t.o.m. 10 februari 2024. Välkommen att höra av dig för mer information!

 • Plus
Vemdalsskalet Ravinslingan 2, Vemdalsskalet, Härjedalens kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Vemdalsskalet Ravinslingan 2

Fritidshus
Vemdalsskalet, Härjedalens kommun
Mäklarhuset Vemdalen
5 300 000 kr
90 + 40 m²
8 rum
228 m² tomt

På solsidan av Vemdalsskalet och med perfekt läge köper du här ett stort fristående fritidshus i suterräng med två rymliga lägenheter i två plan. Båda lägenheterna har fina uteplatser med magisk utsikt över Vemdalsskalet. Här parkerar du bilen vid ankomst och tar dig ut till pisten med en kort promenad till Hildings backe för att sen ta dig vidare ut i pistssystemet med Hovde Express. Bjud med vänner och familj och njut av din vistelse i vår destination. Skalets torg ligger endast en kort promenad från fastigheten där allting du behöver för en vecka finns. Restauranger i världsklass, matvarubutik och övrig shopping. Här kan du njuta av din semester, alla årstider. Vemdalsskalet har sedan 50-60 talet varit ett av Sveriges hetaste skidområden. Området har expanderats under dessa år och är idag ett av Sveriges modernaste skidområde med snälla pister och lite tuffare svarta pister för den tuffa utförsåkaren. Ett par hundra meter från fastigheten finns maskinpreparerade längdspår för båda skate och klassiska spår. Du kan med enkelhet nå alla skidområden med Snöpendeln under vintersäsongen. Båda lägenheterna är luftiga och välkomnande. I och med att huset är i suterräng så är det olika planlösningar men med bra planering. Tre sovrum i olika utförande ger sex bäddar i vardera lägenhet. En värmande bastu efter en kylslagen utedag i januari är väl perfekt? Bastu med dusch och även en gästwc finns i båda lägenheterna. Rymliga matplatser och välutrustade kök ger en bra start på semestern. Den sociala delen i lägenheterna har magisk utsikt över Vemdalsskalet och här kommer det spenderas många timmar med spel och mys. På markplan finns en uteplats i söderläge och på övre plan en stor balkong. Huset säljs fullt möblerat. Kolla gärna på Vr visningarna från lägenheterna och välkommen att boka din visningstid hos oss.

 • Plus
Björnrike Björnvägen 104 lgh 455, Björnrike, Härjedalens kommun

Björnrike Björnvägen 104 lgh 455

Lägenhet
Björnrike, Härjedalens kommun
Mäklarhuset Vemdalen
2 495 000 kr
60 m²
3 rum
vån 4/5
3 779 kr/mån
41 583 kr/m²

Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

 • Hiss
Mosippsvägen 25, Dalvallen, Bergs kommun

Mosippsvägen 25

Tomt
Dalvallen, Bergs kommun
Mäklarhuset Vemdalen
1 500 000 kr
1 613 m² tomt

Nu finns chansen att förvärva en tomt på lugn återvändsgata med högt läge på populära Dalvallen i Storhogna. Perfekt för dig som vill bygga nytt och vill förverkliga din fritidshusdröm. Tomten ligger högt och med skogen som närmaste granne. Den stora tomten gör att du får plats med flera byggnader. Här är det förberett med avlopp/vatten och el framdraget till tomtgräns som är betald för en bostadsenhet. Här har du direkt anslutning till längdskidåkning, närhet till skoteråkning och i Storhogna får du tillgång till utförsåkning i både Storhogna och Klövsjö. Storhogna bjuder på äventyr sommar som vinter. Vackra vandringsleder, nypistade nedfarter eller fantastiska längdspår. Du bestämmer själv hur du vill spendera dagen. Storhogna Högfjällshotell med spa ligger bara några få minuters bilfärd från tomten. Välkommen att kontakta oss!

Svens väg 1, Klövsjö, Bergs kommun

Svens väg 1

Tomt
Klövsjö, Bergs kommun
Mäklarhuset Vemdalen
1 000 000 kr
1 115 m² tomt

Unikt tillfälle för dig som vill bygga ditt drömhus endast en kort promenad från attraktiva Klövsjö skidanläggning. Häftiga pister med förbindelselift till Storhogna som tar dig till fler pister som passar hela familjen. Här bor du i ett naturskönt område med bara hundratalet meter till preparerade längdspår och skoterled passerar en bit bort från tomten. Byggrätten tillåter totala byggnadsarea 180 m² och inom byggnadsarea får en huvudbyggnad samt komplementbyggnader uppföras. Högst två lägenheter per fastighet. I Klövsjö finns aktiviteter året om. I närområdet finns mysiga utflyktsmål, vandringsleder och Klövsjö-Vemdalens fjällgolfbana ligger en kort bilresa från tomten. Klövsjö hotell erbjuder inte bara välbesök restaurang med fantastiska luncher och middagar som är öppet året om utan även pulserande after-skii, spaavdelning och gym. Flertal restauranger och butiker finns även i området och till Klövsjö By som är framröstad till Sveriges vackraste by är det endast en kort bilresa till. Där finns både butiker, restauranger, bageri, förskola och grundskola. Nu har du möjlighet att förvärva en tomt i heta Klövsjö för fritidsboende eller året runt boende!

Dilles väg, Klövsjö by, Bergs kommun

Dilles väg

Tomt
Klövsjö by, Bergs kommun
Mäklarhuset Vemdalen
370 000 kr
1 730 m² tomt

Bygg ditt drömhus i vackra Klövsjö! Drömmer du om att bo naturnära och barnvänligt i eget hus? I Klövsjö får du det bästa av två världar, här kan du njuta av det lugna livet i en naturskön miljö, med Klövsjö skidområde en kort biltur under vintertid och Klövsjö-Vemdalen Golfbana under sommartid. Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

Vemdalsskalet Susannes väg 34A, Vemdalsskalet/ Ströms område, Härjedalens kommun

Vemdalsskalet Susannes väg 34A

Lägenhet
Vemdalsskalet/ Ströms område, Härjedalens kommun
Mäklarhuset Vemdalen
3 500 000 kr
124 m²
7 rum
vån 2/2
4 078 kr/mån
28 226 kr/m²

Nu finns möjlighet att förvärva en rymlig bostadsrätt i härliga Strömsfjällsdalen! Lägenheten rymmer 5 sovrum, två badrum i kakel och klinker samt ett allrum/kök med plats för stor matgrupp. Här kan du knäppa på dig skidorna utanför huset för att sedan glida ner till backen mellan snöklädda granar Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

Visar alla 18