Björnen Copperhill 4A

ÅreBjörnen, Åre Se på karta

4 695 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
5 rum
Boarea
127 m²
Balkong
Nej
Byggår
2008
Förening
BRF Kaninen i Åre
Om föreningen
Avgift
2 958 kr/mån
Driftkostnad
16 200 kr/år
Pris/m²
36 969 kr/m²

Välkommen till en rymlig och trevlig bostad i populära Copperhill området som är känt för sin fina utsikt och lugna område. Denna övervåning har en generös takhöjd som ger en härlig känsla av rymd. De sociala delarna av bostaden i kök, matplats och vardagsrum ligger i anslutning till varandra som skapar umgänge. Här finns också den vedeldade braskaminen som är en perfekt stämningshöjare efter en dag i skidbacken. Slås även bastun igång så är mysfaktorn på topp.

I lägenheten finns förutsättningar för att laga trevliga och långa middagar men det finns också möjlighet att ta en bekväm promenad upp till Copperhill där man kan avnjuta både middagar, afterski, spa och umgänge. I Björnen centrum finns livsmedelsbutik, restaurang, skiduthyrning och Skistar shop. Här finns också barnvänlig alpin skidåkning samt längdspårcentralen. I anslutning till lägenheten finns också skoterled som tar dig ut till Årefjällens alla skoterleder.

Bostadsrättsföreningen har en mycket låg skuldsättning och har en god ekonomi. I dagsläget finns inget uthyrningsavtal vilket gör att lägenheten disponeras fritt från tillträde.

Läs mer hos mäklaren
Bjurfors i Åre