Rågångsvägen

Båstad, Båstad Se på karta

2 695 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
5 rum
Boarea
121 m²
Byggår
2019
Avgift
5 900 kr/mån
Pris/m²
22 273 kr/m²

Med Hedens ekoby vill vi vara med att skapa framtidens hållbara boende. Ett område där det ska vara enkelt att leva ett liv med låg klimatpåverkan och där man vet att husen har uppförts efter samma filosofi. Man har gjort skillnad från första dagen! På ett ypperligt läge några minuters promenad från havet finns nu möjligheten att boka och köpa en bostad i ett av de sex bostadsrättsparhusen om 121 kvm som fördelar sig på fem rum och kök. Planlösningen är väl genomtänkt där vi på entréplan erbjuds kök och vardagsrum i öppen planlösning med utgång till uteplats, duschrum samt tvättstuga. På övre plan har vi tre bra sovrum, klädkammare samt allrum och badrum centralt placerat. Boendet omgärdas av härliga grönytor för såväl rekreation som för hopp och lek. Husen har väl klimateffektiva system för uppvärmning och ventilation där solceller producerar el!

Vi erbjuder ett attraktivt bostadsrättsparhus där vi kombinerar det bästa av två världar; bostadsrättsformen som gör att vi slipper det yttre underhållet och lagfart -och pantbrevskostnader, i kombination med att vi får ett eget hus där vi bara kan njuta av tillvaron!

Vill ni veta mer om projektet så boka er plats redan idag till informationsmötet på Hotel Riviera Strand den 7:e november!

Läs mer hos mäklaren