Storgatan 2

Centrum, Växjö Se på karta

1 895 000 kr

2 195 000 kr -14%
Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
5 rum
Boarea
132 m²
Balkong
Nej
Byggår
1965
Förening
BRF Djäknen 3
Om föreningen
Avgift
7 413 kr/mån
Driftkostnad
6 600 kr/år
Pris/m²
14 356 kr/m²

NYTT PRIS! Unik möjlighet att flytta rakt in i denna stora och helt nyrenoverade lägenhet på hela fem rum och kök, ta chansen att bo med en spännande planlösning, fönster åt tre väderstreck samt stora och öppna ytor som rymmer både familj och prylar.

Bli den första att laga mat i det stora och ljusa köket som erbjuder gott om både förvaringsmöjligheter och arbetsytor. Köket som är avgränsat på ett smart sätt mot vardagsrummet har även plats med ett stort matbord för 6-8 personer.

Bostaden har hela fyra sovrum som samtliga är av bra storlek. Två av sovrummen är utrustade med klädkammare och i de andra finns det gott om plats för garderober. Lägenheten är helt nyrenoverad med ett nytt kök inklusive vitvaror, nytt badrum med våtrumsintyg samt en vacker vitlaserad ekparkett som följer med genom hela lägenheten.

Hela lägenheten är utrustat med FTX-ventilation vilket ger en behaglig inomhusmiljö. Centralt belägen med några minuters gångväg till centrum och hela dess utbud. Närhet till både domkyrkan, Linnéparken och det vackra promenadstråket runt Växjösjön. Ett stort förråd i källaren ger utmärkta möjligheter till förvaring.

Varmt välkommen på visning!

Läs mer hos mäklaren
Bjurfors Växjö