Tallkrogsvägen 14B

Enskede - Gamla Enskede, Stockholms kommun Se på karta

5 995 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
5 rum
Boarea
94 m²
Balkong
Nej
Uteplats
Ja
Våning
1 av 2, hiss finns ej
Byggår
1929
Förening
BRF Toppmurklan 9
Om föreningen
Avgift
5 532 kr/mån
Driftkostnad
25 500 kr/år
Pris/m²
63 777 kr/m²

Femrummare med uteplats och tillgång till tomt i Gamla Enskedes villaidyll. Varmt välkommen till ett charmigt boende som passar perfekt för dig som önskar fyra sovrum och söker villakänslan. Bostaden ligger i ett hus från 1929 som byggts om och är nu en bostadsrättsförening med sju lägenheter som alla renoverades 2007, den perfekta kombinationen av gammal charm och modern bekvämlighet. Bostadens uteplats i söderläge tillsammans med föreningens gemensamma trädgård gör detta till en lägenhet med helt fantastiska och unika utomhusmiljöer.

Vidare utmärker sig bostaden med sin planlösning där ett extra sovrum har byggts till i källaren. Fördelningen av ytan känns väldigt bra där de sociala ytorna i köket och gillestugan känns luftiga och öppna. Sovrummen är smart planerade med inbyggda förvaringsmöjligheter vilket effektivt utnyttjar ytan på bästa sätt. Bostaden har visst renoveringsbehov i ytskikt.

Läget är fantastiskt med närhet till både naturen och Stockholms pulserande stadsliv. Du har mindre än 5 minuters promenad till tunnelbanan och bussar som tar dig runt i söderort. I närområdet finns riktigt bra matbutiker, välrenommerade skolor och förskolor samt ett stort utbud av välbesökta fik och restauranger.

En fantastisk bostad som måste upplevas på plats!

Läs mer hos mäklaren
Svenska Mäklarhuset Årsta / Enskede

Kontakta mäklaren

Gustav Westerståhl

Svenska Mäklarhuset Årsta / Enskede
Mäklare Gustav Westerståhl, Svenska Mäklarhuset Årsta / Enskede
0709815599

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.