Svenska Mäklarhuset Årsta / Enskede

Svenska Mäklarhuset Årsta / Enskede

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Oppundavägen 6, Enskede - Svedmyra, Stockholms kommun
  • Imorgon kl 13:00
Oppundavägen 6, Enskede - Svedmyra, Stockholms kommun, bild 2
Oppundavägen 6, Enskede - Svedmyra, Stockholms kommun, bild 3

Oppundavägen 6

Lägenhet
Enskede - Svedmyra, Stockholms kommun
Svenska Mäklarhuset Årsta / Enskede
2 195 000 kr
35 m²
1 rum
vån 1/3
2 130 kr/mån
62 714 kr/m²

Perfekt enrummare med härligt ljusinsläpp omgiven av grönska. Här bor du i ett toppenboende i stabil förening med låga avgifter. Bostaden utmärker sig med genomgående fina standard samt klassiska 50-tals detaljer och har en social planlösning som erbjuder naturliga lösningar för möblering. Flera fönster bidrar med härligt ljus och ger utsikt till naturen. Kök och badrum håller hög standard med ljusa färger och kvalitétsmaterial. Ett boende som har det mesta! Området Svedmyra är en lummig närförort med grönskande miljöer, trevliga restauranger och små butiker. Det är dessutom nära till innerstan. Denna bostad ligger mycket nära tunnelbanan vilket ger dig bekväm tillgång till allt det spännande som övriga Stockholm har att erbjuda. Kontakta ansvarig mäklare för visning, denna bostad måste upplevas på plats!

  • Premium
Bastuhagsvägen 49, Enskede - Stureby, Stockholms kommun
  • Imorgon kl 11:15
Bastuhagsvägen 49, Enskede - Stureby, Stockholms kommun, bild 2
Bastuhagsvägen 49, Enskede - Stureby, Stockholms kommun, bild 3

Bastuhagsvägen 49

Lägenhet
Enskede - Stureby, Stockholms kommun
Svenska Mäklarhuset Årsta / Enskede
2 495 000 kr
36,5 m²
2 rum
vån 3/4
2 395 kr/mån
68 356 kr/m²

Toppentvåa i Enskede med stor balkong i bästa solläge. Välkommen till denna fina bostad belägen i Stureby där du bor högt upp i huset med stor samt insynskyddad balkong i sydvästläge! Den öppna planlösningen i samband med bostadens stora ljusinsläpp skapar en härlig rymd att bo i. Köketsanslutning med vardagsrum och balkong skapar en utmärkt social miljö att njuta av. Bostaden är lättmöblerad och har ett perfekt lämpat sovrum med härligt ljus. Här bor du i ett hemtrevligt område med grönskande omgivningar, mysiga fik, härliga parker, utegym, stor bollplan och bra kommunikationer. Med allt detta i stabila Brf Parkslingan finns inget mer att önska. Föreningens hus stod klara 2015 och har modern standard, cykel- & barnvagnsförvaring, garage, parkeringsplatser och gård. I avgiften ingår bredband, elnätskostnad och bostadsrättstillägg på hemförsäkringen. Riktigt mycket bekvämligheter för sina boende! Varmt välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Östrandsvägen 61, Enskede - Stureby, Stockholms kommun
  • Borttagen före visning
Östrandsvägen 61, Enskede - Stureby, Stockholms kommun, bild 2
Östrandsvägen 61, Enskede - Stureby, Stockholms kommun, bild 3

Östrandsvägen 61

Villa
Enskede - Stureby, Stockholms kommun
Svenska Mäklarhuset Årsta / Enskede
7 750 000 kr
75 + 66 m²
5 rum
800 m² tomt

Kontakta mäklaren för mer information.

  • Premium
Svärdlångsvägen 49, Årsta, Stockholms kommun

Svärdlångsvägen 49

Lägenhet
Årsta, Stockholms kommun
Svenska Mäklarhuset Årsta / Enskede
1 975 000 kr
25,5 m²
1 rum
vån 1/3
2 608 kr/mån
77 451 kr/m²

Fräsch och mycket välplanerad etta där alla kvadratmeter nyttjas på bästa sätt. Här bor du med uppfräschade ytskikt, hög takhöjd, snygga originaldetaljer och praktisk förvaring. Bostaden har stort vardagsrum med originalparkett, separat kök, kaklat badrum och härligt ljusinsläpp från stora fönsterpartier. Bästa läge i lummiga Årsta med kollektivtrafik, mataffärer, restauranger och grönskande parker i direkt närområde. Varmt välkommen på visning!

Kubikenborgsvägen 1C, Enskede - Stureby, Stockholms kommun
  • Imorgon kl 12:00
Kubikenborgsvägen 1C, Enskede - Stureby, Stockholms kommun, bild 2
Kubikenborgsvägen 1C, Enskede - Stureby, Stockholms kommun, bild 3

Kubikenborgsvägen 1C

Lägenhet
Enskede - Stureby, Stockholms kommun
Svenska Mäklarhuset Årsta / Enskede
2 995 000 kr
25 m²
1 rum
623 kr/mån
119 800 kr/m²

Nyproducerat attefallshus i skuldfri förening! Grönskande Stureby och Kubikenborgsvägen välkomnar dig till ett unikt boende i hög standard. Bostaden är välplanerad och utmärker sig med sin påtagliga takhöjd, Marbodalkök, rymligt sovloft, stor altan som nås från allrummet och tvättmöjligheter. Vidare tillhör en parkeringsplats som ingår i den mycket låga avgiften. Stureby är ett otroligt mysigt och populärt område med grönskande omgivningar, matbutiker, service och kommunikationer i direkt närhet som tar dig till stadens puls. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
  • Uteplats
Sicklingsvägen 3, Enskede - Gubbängen, Stockholms kommun

Sicklingsvägen 3

Lägenhet
Enskede - Gubbängen, Stockholms kommun
Svenska Mäklarhuset Årsta / Enskede
2 850 000 kr
54 m²
2 rum
vån 1/7
3 139 kr/mån
52 778 kr/m²

- Accepterat pris! - Gaveltvåa med balkong och låg avgift i trygg förening! På lugn gata i mysiga Gubbängen hittar ni denna härliga tvårummare med balkong och charmiga detaljer. Bostaden utmärker sig med låg avgift, orginaldetaljer, hög takhöjd, ljusa rum, fullutrustat kök och effektiv planlösning. Här bor du med ett stort vardagsrum som tillsammans med balkongen utgör bostadens sociala hjärta. Från vardagsrummet nås bostadens balkong med härlig utsikt över den grönskande innergården. Ett boende med en kombination av moderna lösningar och gamla byggnaders charm i stora och stabila Brf Stockholmshus 11. Föreningen har låg belåning och trygg ekonomi. Välkommen på visning!

  • Balkong
  • Hiss
Kubikenborgsvägen 1B, Enskede - Stureby, Stockholms kommun
  • Imorgon kl 12:00
Kubikenborgsvägen 1B, Enskede - Stureby, Stockholms kommun, bild 2
Kubikenborgsvägen 1B, Enskede - Stureby, Stockholms kommun, bild 3

Kubikenborgsvägen 1B

Radhus
Enskede - Stureby, Stockholms kommun
Svenska Mäklarhuset Årsta / Enskede
9 975 000 kr
121 m²
4 rum
3 015 kr/mån
82 438 kr/m²

Nyproducerad familjedröm i skuldfri förening! Mitt i lummiga Stureby hittar du denna ljusa och perfekt planerade familjebostaden med stora sociala ytor och härlig öppen planlösning. Parhuset är ritat av det välrenommerade arkitektkontoret Sandellsandberg. Bostaden utmärker sig med hög standard, stora fönsterpartier samt fin genomgående ekparkett. Här finns stilrent Marbodalkök, två helkaklade badrum, stor altan som nås från vardagsrummet, tre sovrum i bra storlek, tvättrum, walk-in-closet och egen insynsskyddad trädgård. Stureby är ett otroligt populärt och hemtrevligt område med grönskande omgivningar, välrenommerade förskolor och skolor, matbutiker, service och kommunikationer i direkt närhet. Välkommen på visning!

  • Premium
  • Uteplats
Vårbergsvägen 187, null, Stockholms kommun

Vårbergsvägen 187

Lägenhet
Stockholms kommun
Svenska Mäklarhuset Årsta / Enskede
1 895 000 kr
68 m²
2 rum
vån 4/6
3 879 kr/mån
27 868 kr/m²

Välkommen till denna charmiga tvåa! Här möts du av en härlig atmosfär och generöst ljusinsläpp tack vare stora fönster. Du har gott om förvaringsutrymme med platsbyggda garderober och en trevlig balkong där du kan njuta av utomhuslivet. Det stora sovrummet rymmer en dubbelsäng och det renoverade badrummet är utrustat med högkvalitativa material. Köket är rymligt och välutrustat med fläkt, diskmaskin, spis/ugn samt kyl och frys. Matplatsen rymmer bekvämt mellan sex till åtta personer. Bo i en välskött förening med stabil ekonomi, Brf Hasselholmen 1, som består av 144 bostadsrätter. Här finns alla bekvämligheter du behöver, inklusive hiss, källarförråd och tvättstuga med modern utrustning. Föreningen erbjuder även barnvagns- och cykelförråd, garage och parkeringsplatser. Njut av den trevliga gården med grillmöjligheter och lekplats. Endast 790 meter bort hittar du Vårberg centrum med tunnelbana som tar dig till Stockholms city på cirka 26 minuter. För bilresenärer tar det cirka 15 minuter in till city. I närområdet finns matbutiker, loppmarknad och natursköna områden som Sätras naturreservat och Mälarens promenadstråk. Närheten till badplatser som Johannesdalsbadet och Sätraängsbadet gör det perfekt för sommardagar. Området erbjuder även gott om skolor, förskolor, lekplatser och idrottsanläggningar. Skärholmens galleria SKHLM med över 100 butiker och restauranger är också inom räckhåll. På andra sidan motorvägen hittar du Kungens Kurva handelsplats med flera butiker, inklusive Sveriges största IKEA och Heron City med biograf, lekland och bowling. Vårberg är en del av sydvästra Stockholm med närhet till Mälaren i norr och stadsdelarna Sätra och Skärholmen i Stockholms kommun samt Vårby Gård i Huddinge kommun. Välkommen på visning!

  • Balkong
  • Hiss
Ullaredsgränd 8, Östberga, Stockholms kommun

Ullaredsgränd 8

Lägenhet
Östberga, Stockholms kommun
Svenska Mäklarhuset Årsta / Enskede
2 995 000 kr
104 m²
5 rum
vån 3/3
9 484 kr/mån
28 798 kr/m²

Familjefemma högst upp i huset med stor balkong! Här är stambytet redan gjort och föreningen har gjort stora investeringar i renovering av fasad och balkonger. Balkongerna är utvidgade och samtidigt så glasades dem in. Bostaden utmärker sig med stora fönsterpartier, bra ljusinsläpp och effektiv planlösning. Här finns stort och ljust vardagsrum med utgång till den solsäkra balkongen, helkaklat badrum med tvätt- & torkmöjligheter, gäst-WC och fyra rymliga sovrum. Här vill du bo! Här bor ni i populärt och hemtrevligt område med grönskande omgivningar, förskolor och skolor, matbutik och kommunikationer i direkt närhet. Två minuter från bostaden finner du flera busslinjer som snabbt tar dig till bland annat Årstaberg, Gullmarsplan och Liljeholmen. Välkommen på visning!

  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 9