Mäklare Benjamin Ramirez Givell

Benjamin Ramirez Givell

Om mig

Jag äger och driver Svenska Mäklarhuset Årsta/Enskede tillsammans med Gustav Westerståhl. Jag har jobbat inom service och försäljning i stort sett hela mitt liv och förmedlat allt ifrån miniettor till vattentorn. Något jag värdesätter högt är tydlig kommunikation och att hålla det man lovar, både från mig som fastighetsmäklare men även från dig som säljare, egenskaper som ger bra förutsättningar för ett framtida samarbete! Vill du ha bäst betalt? Kontakta mig!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Knäredsgränd 28, Östberga, Stockholms kommun
 • Imorgon kl 17:30

Knäredsgränd 28

Lägenhet
Östberga, Stockholms kommun
Svenska Mäklarhuset Årsta / Enskede
2 675 000 kr
95 m²
4 rum
vån 2/3
6 653 kr/mån
28 158 kr/m²

Perfekt familjebostad med milsvid utsikt! Med en genomtänkt planlösning och stora sociala ytor är detta bostaden för dig. Här finns tre bra sovrum, stort kök med plats för större matbord, vardagsrum med stort fönsterparti som släpper in massor av ljus och en balkong i perfekt solläge. Bo bekvämt och tryggt i barnvänligt område. Brf Farfadern 1 är en stor och stabil förening. Välkommen på visning!

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Vattumannens gata 148, Brandbergen, Haninge kommun
 • Tis 12 dec kl 17:30

Vattumannens gata 148

Lägenhet
Brandbergen, Haninge kommun
Svenska Mäklarhuset Årsta / Enskede
1 495 000 kr
80 m²
3 rum
vån 2/2
5 686 kr/mån
18 688 kr/m²

Välkommen till denna fantastiska bostadsrätt på Vattumannens gata i barnvänliga Brandbergen! Högst upp i ett låghus med balkong i söderläge vilket ger dig sol hela dagen. Med sina generösa 80 kvadratmeter erbjuder denna lägenhet gott om utrymme för hela familjen. Bostaden har genomgått en större renovering och redo för att bli ditt drömhem! Den välplanerade layouten gör att du kan utnyttja varje kvadratmeter till fullo. Ljuset strömmar in från tre håll genom de stora fönstren och ger en härlig atmosfär. På andra våningen kan du njuta av en trevlig balkong i söderläge, perfekt för avkoppling och umgänge med vänner och familj. Härifrån ser du ut över den mysiga gröna innergården med grillplats. Föreningen har en stabil ekonomi och sköter om sina gemensamma utrymmen på bästa sätt. Här finns även gott om grönytor och lekplatser för barnen att utforska. Brandbergen är känt för sitt barnvänliga läge med närhet till skolor, förskolor och vackra naturreservat. Här finns utmärkta busskommunikationer till Stockholm C, Gullmarsplan och Handen Terminalen. Missa inte chansen att bli ägare till denna pärla! Kontakta oss idag för att boka en visning och ta steget mot ditt nya hem i Brandbergen. Välkommen! Kontakta ansvarig mäklare Benjamin Ramirez Givell 0707 444 384 Snabb inflytt möjlig!

 • Plus
 • Balkong
Älvsåkersgränd 7, Östberga, Stockholms kommun

Älvsåkersgränd 7

Lägenhet
Östberga, Stockholms kommun
Svenska Mäklarhuset Årsta / Enskede
2 175 000 kr
71 m²
2 rum
vån 1/3
4 291 kr/mån
30 634 kr/m²

Perfekt planerad tvåa med nyrenoverat kök, helkaklat badrum och mysig balkong! Välkommen till denna härliga bostad med grönskande omgivningar i Östberga. Köket renoverades 2023 med massor av förvaring och bra arbetsytor. Badrum och WC är helt renoverat 2009 i samband med föreningens stambyte. Hallen länkar samman bostaden på ett fint sätt och här finns en riktigt stor klädkammare med ELFA-system. Här bor du tryggt och bekvämt i stabil förening med låg belåning. Placerad i populära Östberga med lummiga grönområden, lekparker, bra förskolor och skolor samt närhet till kommunikationer och service. Välkommen på visning!

 • Balkong
 • Hiss
Kubikenborgsvägen 1B, Enskede - Stureby, Stockholms kommun
Kubikenborgsvägen 1B, Enskede - Stureby, Stockholms kommun, bild 2
Kubikenborgsvägen 1B, Enskede - Stureby, Stockholms kommun, bild 3

Kubikenborgsvägen 1B

Radhus
Enskede - Stureby, Stockholms kommun
Svenska Mäklarhuset Årsta / Enskede
9 975 000 kr
121 m²
4 rum
3 015 kr/mån
82 438 kr/m²

Nyproducerad familjedröm i skuldfri förening! Mitt i lummiga Stureby hittar du denna ljusa och perfekt planerade familjebostaden med stora sociala ytor och härlig öppen planlösning. Parhuset är ritat av det välrenommerade arkitektkontoret Sandellsandberg. Bostaden utmärker sig med hög standard, stora fönsterpartier samt fin genomgående ekparkett. Här finns stilrent Marbodalkök, två helkaklade badrum, stor altan som nås från vardagsrummet, tre sovrum i bra storlek, tvättrum, walk-in-closet och egen insynsskyddad trädgård. Stureby är ett otroligt populärt och hemtrevligt område med grönskande omgivningar, välrenommerade förskolor och skolor, matbutiker, service och kommunikationer i direkt närhet. Välkommen på visning!

 • Premium
 • Uteplats
Sibbarpsgränd 35, Östberga, Stockholms kommun
 • Budgivning pågår

Sibbarpsgränd 35

Lägenhet
Östberga, Stockholms kommun
Svenska Mäklarhuset Årsta / Enskede
2 975 000 kr
95 m²
4 rum
5 725 kr/mån
31 316 kr/m²

Familjefyra i hög standard med uteplats och inglasad balkong! Välkommen till denna välplanerade fyrarummare med genomgående planlösning, härlig balkong i solsäkert läge och stora sociala ytor. Bostaden utmärker sig med snyggt kök, inglasad balkong, stora fönsterpartier, bra ljusinsläpp, effektiv planlösning, genomgående fina golv samt ljusa ytskikt. Vidare finns helkaklat badrum med tvättmöjligheter, gäst-WC och tre sovrum, alla i bra storlek. Här bor du i populärt och hemtrevligt område med gott om service. Två minuter från bostaden finner du flera busslinjer som snabbt tar dig till bland annat Gullmarsplan, Årstaberg och Liljeholmen. BRF Ätten 4 är en stor och stabil förening med bra ekonomi.

 • Balkong
 • Uteplats
 • Hiss
Fageredsgränd 16, Östberga, Stockholms kommun
 • Budgivning med BankID pågår
Fageredsgränd 16, Östberga, Stockholms kommun, bild 2
Fageredsgränd 16, Östberga, Stockholms kommun, bild 3

Fageredsgränd 16

Lägenhet
Östberga, Stockholms kommun
Svenska Mäklarhuset Årsta / Enskede
2 775 000 kr
104 m²
5 rum
6 229 kr/mån
26 683 kr/m²

Nytt Pris! Passa på! Visning Söndag. Välkommen till denna välplanerade familjefemma med genomgående planlösning, stora sociala ytor och både balkong och en härlig altan! Här finns stort vardagsrum som tillsammans med köket skapar bostadens hjärta. Vidare finns fyra sovrum i bra storlek, helkaklat badrum och gäst-WC. Här bor du i tryggt och hemtrevligt område med grönskande omgivningar. Brf Ättegrenen 1 är en trygg och stabil förening som gjort flera större renoveringar samtidigt som de behållit en låg belåningsgrad, en trygghet för föreningens medlemmar. Här vill du bo! Välkommen på visning!

 • Premium
 • Balkong
 • Uteplats
Stamgatan 65, Östberga, Stockholms kommun

Stamgatan 65

Lägenhet
Östberga, Stockholms kommun
Svenska Mäklarhuset Årsta / Enskede
2 575 000 kr
86 m²
4 rum
vån 2/3
6 275 kr/mån
29 942 kr/m²

- ACCEPTERAT PRIS! - Härlig gavelfyra på lugn gata i populära Östberga! Bostaden utmärker sig med inglasad balkong, stora fönsterpartier, bra ljusinsläpp, effektiv planlösning samt stort och ljust vardagsrum med fönster i två väderstreck som med lätthet rymmer vänner och familj, helkaklat badrum som renoverades 2010 och gäst-WC. Här bor du i hemtrevligt område med grönskande omgivningar, restauranger, mysiga fik, härliga parker, utegym, stor bollplan och matvarubutik runt hörnet. Allt detta i stora och stabila HSB Brf Östberga. Här vill du bo! Välkommen på visning!

 • Balkong

Visar alla 7