Kommande

Getfotsvägen 11

Gubbängen, Stockholms kommun Se på karta

5 775 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
5 rum
Boarea
121,5 m²
Balkong
Ja
Våning
4 av 4, hiss finns
Byggår
2008
Förening
BRF Lusthuset i Gubbängen
Om föreningen
Avgift
5 961 kr/mån
Driftkostnad
4 200 kr/år
Pris/m²
47 531 kr/m²
Kommande

Här presenteras en välproportionerlig 5-rumslägenhet med en yta om 121,5 kvm, strategiskt belägen högst upp i byggnaden. Denna placering garanterar inte bara en imponerande panoramautsikt, utan också en avskildhet och ett lugn som är svårt att hitta någon annanstans. Finns stora möjligheter att kunna få till en egen takterrass på cirka 4x6 meter i bästa sydväst läget för soldyrkaren.

Ljusflödet i bostaden är fantastiskt tack vare fönstren som är fördelade i tre väderstreck. Detta skapar en ljus och luftig atmosfär som genomsyrar varje hörn av rummen. Samtidigt erbjuder den höga placeringen minimal insyn, vilket gör att du kan njuta av din privata sfär ostörd.

Köket är en fröjd för matälskare och sociala värdar. Den generösa ytan är smart utformad med gott om förvaringsutrymmen och arbetsytor. Den centrala köksön fungerar som en naturlig samlingsplats och ger extra utrymme att utforska din kreativitet i matlagningen. Praktiskt nog finns en diskmaskin som underlättar hanteringen av köksredskapen efter matlagningen.

Vidare kompletteras bostaden av en balkong, en fridfull utomhusplats där du kan njuta av en kopp kaffe eller bara andas in frisk luft med en spektakulär utsikt som kuliss. Hissens närvaro gör inte bara vardagen bekvämare, utan också de dagar då du har handlat eller när du bara vill komma hem snabbt och enkelt.

Två badrum ger praktisk funktionalitet och smidighet i vardagen, och möjligheten att organisera ditt liv utan trångt om utrymmet. Och området i Gubbängen är en pärla av harmoni och grönska. Nära till omgivande parker och naturområden, är det en plats där du kan koppla av och återhämta dig från stadslivets stress. Samtidigt erbjuder området smidiga kommunikationsalternativ och enkel tillgång till shopping och vardagliga bekvämligheter. Välkommen till detta unika tillfälle och upplev själv dess fördelar.

Bostaden ligger på lugn gata med endast några minuters promenad till Gubbängens centrum med all den närservice som behövs, intill centrum återfinns stora Gubbängsfältet, utmärkt för promenader, rekreation, cirkus och stora loppisdagar. I närområdet finns teater, idrottsplats, simhallar och gym, white-guide caféer och mysiga kvarterskrogar. Nyligen har även glassbaren Morelliamo öppnat, perfekt för varma sommardagar samt Storasyster Stenugnsbageri för morgonbrödet. I området finns också ett flertal skolor bl.a Gubbängens grundskola och Engelska skolan (grundskola) varav den närmsta, Lövlunda (förskola), ligger lite längre upp på gatan.

Här stannar tunnelbanans gröna linje och på ca 12 minuter är du på söder och har tillgång till SOFOs mysiga kvarter, åt andra hållet två stationer bort finner man Farsta Centrum, där du hittar ett stort köpcentrum med bl.a. ICA Kvantum. Cykelavstånd till natur- och grönområden samt flera trevliga badplatser som exempelvis härliga Drevviken eller Magelungen för ett sommardopp.

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Stockholm - Farsta

Kontakta mäklaren

Michael Schönning

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Stockholm - Farsta
Mäklare Michael Schönning, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Stockholm - Farsta
070-495 91 03

Kommande försäljning

Bostaden kommer snart att vara till salu. Inga visningstider finns än så länge. Kontakta mäklaren för mer information.