Fridensborgsvägen 161

Järvastaden, Solna kommun Se på karta

6 000 000 kr

6 490 000 kr -8 %
Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
5 rum
Boarea
112,5 m²
Balkong
Nej
Uteplats
Ja
Våning
1 av 5, hiss finns
Byggår
2017
Förening
BRF Pyrolan i Järvastaden
Om föreningen
Avgift
5 730 kr/mån
Driftkostnad
6 120 kr/år
Pris/m²
53 333 kr/m²

***Accepterat pris, Vänligen kontakta ansvarig mäklare för privatvisning!***

Sällan till salu!

Denna vackra femma är belägen i ett lugnt, omtyckt och familjevänligt område. Bostaden är ljus och har en genomgående hög standard med vackert ekparkettgolv, välutrustat kök och moderna badrum. Här finns fyra väldisponerade sovrum. Bostaden har en social planlösning med ett rymligt kök samt matplats för ett större matbord och ett rymligt vardagsrum med utgång till uteplatsen. Stora fönsterpartier med härligt ljusinsläpp. Här finns även en fantastisk uteplats som blir en naturlig förlängning av bostaden.

Denna expansiva del av Järvastaden präglas av en trivsam blandning av bostadsrätter, radhus och villor. En Icabutik är belägen alldeles intill bostaden. I samband med färdigställandet av bostadsområdet expanderar även utbudet av restauranger, gym, caféer och mindre butiker. Förutom detta så är det endast 2 km till Skandinaviens största köpcentrum Mall of Scandinavia.

Gällande kommunikationer trafikerar Buss 157, 505 och 540 i närområdet och tar dig till bland annat Ulriksdals pendeltågsstation, Hallonbergens tunnelbana och Solna Centrum. Att promenera till Ulriksdals pendelstation respektive Hallonbergens t-bana tar ca 10-15 minuter.
Vill du ta dig till Stockholms universitet så ligger det på nära avstånd, endast 5 km bort.

När det kommer till grönska och rekreation återfinns Ursviks populära motionsanläggning i närområdet. På din väg mot centrala Sundbyberg passeras den vackra Lötsjön med Golfängarna.
Denna bildar tillsammans med Råstasjön ett populärt mål för söndagspromenaden.

Varmt välkommen på visning!

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Solna

Kontakta mäklaren

Aleidon Adam

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Solna
Mäklare Aleidon Adam, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Solna
070-423 18 10