Helsingörsgatan 29, 1 tr

Kista, Stockholms kommun Se på karta

3 150 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
5 rum
Boarea
100 m²
Balkong
Ja
Våning
2 av 2, hiss finns ej
Byggår
1979
Förening
HSB BRF Björnö i Stockholm
Om föreningen
Avgift
6 842 kr/mån
Pris/m²
31 500 kr/m²

- Accepterat Pris
- Uthyrningsdel
- 2 badrum

- Hyr uthyrningsdelen som har ett eget badrum och egen ingång så bor du väldigt billigt! Moderna golv i hela bostaden samt vitmålade väggar i samtliga rum. Smart planerad 5:a med stora sovrum och praktiska förvaringslösningar bakom spegelskjutdörrar! 2 rymliga badrum med klinkergolv och helkaklade väggar. Modernt vitt kök med luftigt design och fullmatad maskinpark som passar den stora familjen!

Avgift som inkluderar värme, va, kabel-tv och bredband genom fiber! Brf Björnö är en gammal och solid HSB-förening som äger sin mark och har låga skulder. Föreningen har eget gym och bastu som kan nyttjas av medlemmarna. Belägen centralt i Kista med mindre än 5 minuters promenad till tunnelbana och centrum.

I Kista tar du dig till stan på 18 minuter med tunnelbana. Du tar dig enkelt till hela norra Storstockholm med bussar härifrån samt flygbussar som tar dig till/från Arlanda och Bromma. Inom några år förlängs tunnelbanan till Järfälla samt tvärbanan mellan Sollentuna och Bromma ansluter till Kista.
Kista galleria är en av Sveriges öppnaste gallerior med matbutiker, shopping och foodcourt! Här finns även 8 olika gymkedjor för den som vill hålla sig aktiv.

Läs mer hos mäklaren
HusmanHagberg Kista

Kontakta mäklaren

Ramzi Hamam

HusmanHagberg Kista
Mäklare Ramzi Hamam, HusmanHagberg Kista
073-721 60 22