Nyproduktion

Strandgatan 67 C

Klädesholmen, Tjörns kommun Se på karta

14 000 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
5 rum
Boarea
163,4 m²
Balkong
Ja
Uteplats
Ja
Byggår
2020
Avgift
4 471 kr/mån
Pris/m²
85 679 kr/m²
Nyproduktion

I unik skärgårdsmiljö och i skyddat läge på Klädesholmen står nu för obelånade Brf Svalan på Klädesholmen sju representativa och stilfulla lägenheter med strålande utsikt, egna terrasser och båtplats färdiga för inflyttning. Här ges du möjlighet till smakfull och lättskött tillvaro i fullständig samklang och harmoni med kust och hav och med privat sfär på stora härliga uteplatser. Härliga byggnader med inspiration hämtad från den genuina bebyggelsen och ortens sjömagasin uppförs på den plats där det länge bedrevs sill konservering i Svalans Konservfabrik. Vid den stora kajen, som ligger i bostadsrättsföreningens ägo, placeras lägenheternas båtplatser - alldeles invid den egna uteplatsen. Alla lägenheter har parkeringsplats för bil invid fastigheten. Brf Svalan på Klädesholmen är en skuldfri förening vilket borgar för en låg årsavgift.

Klädesholmen är känt för sin unika, täta bebyggelse av mindre trähus och charmiga, smala gränder. På sommaren lever samhället upp lite extra och det kommer folk från hela Sverige för att njuta av sol, bad och båtliv. För den som vill finns även möjlighet att enkelt ta sig över till de kringliggande öarna Åstol och Dyrön, med färja eller egen båt. Från Brf Svalan på Klädesholmen har du promenadavstånd till mysiga Salt & Sill och Restaurang Kylen, som båda är restauranger med gott rykte. Centrala Skärhamn med apotek, vårdcentral, systembolag och fullutrustad livsmedelsbutik når du med bil/buss på knappa 10 minuter. Goda kommunikationer till Stenungsund och Göteborg med avgångar minst en gång i timmen året om (dagtid).
Med sina runt 32 sjömil till Skagen och mycket nära till Marstrand strax söder om ön och resten av Bohusläns undersköna arkipelag inom räckhåll är läget mycket attraktivt för dig som värdesätter ett boende med båtlivet utanför dörren.

Läs mer om bostaden
Bjurfors Södra Bohuslän

Kontakt

Anette Grunditz Erixon

Bjurfors Södra Bohuslän
Mäklare Anette Grunditz Erixon, Bjurfors Södra Bohuslän
0708-66 08 90

Visningstider

  • 10
    dec
    Fre 10 dec kl. 14:00–15:00
    Bokad visning. Anmäl dig på bjurfors.se eller ring Bjurfors 0304-66 00 00.
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.