Klostergatan 7

Komarken, Kungälv Se på karta

2 495 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
5 rum
Boarea
104 m²
Balkong
Ja
Våning
3, hiss finns ej
Förening
HSB BRF Storken i Kungälv
Om föreningen
Avgift
7 280 kr/mån
Driftkostnad
5 400 kr/år
Pris/m²
23 990 kr/m²

Bostaden ligger med ett fritt attraktivt gavelläge, vilket ger fönster i hela tre väderstreck. Balkong i väster med många soltimmar. Här har du en tilltalande planlösning med tre till fyra sovrum, trivsamt kök med öppen planlösning till matplats där både familj och vänner enkelt får plats. Rymligt vardagsrum med anknytning till balkongen. Badrum och gäst-toalett är helt nyrenoverade med påkostade materialval och fina ytskikt.

Lägenheten hittar du bara ett par minuter promenad från Kungälvs nya stadskärna på Kongahällatomten. Här finner ni ett shoppingcenter på 37 000 kvm fullt med butiker och restauranger. Mitt emot ligger Kungälvs resecentrum där ni erbjuds oerhört bra kommunikationer in till Göteborg. Utöver de goda kommunikationsmöjligheterna finns motionsslingor och fina promenadstråk mot älven och landsbygden utanför dörren. Perfekt för den som vill bo centralt men med närhet till naturen.

Brf Storken är en populär och mycket välmående HSB-förening. Här erbjuds ni fina välskötta innergårdar med flertalet lekplatser, grill, utemöbelgrupper, samt omtyckta och välanvända biutrymmen såsom föreningslokal med övernattningsmöjlighet och bastu. Känn tryggheten i att kunna luta er tillbaka på en stabil HSB förening som sköter både den ekonomiska och tekniska förvaltningen. Ett helt bekymmersfritt boende i Kungälvs mest expansiva område!

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kungälv