Flaggatan 10B

Lanna, Lekebergs kommun Se på karta

2 295 000 kr

2 495 000 kr -8 %
Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
5 rum
Boarea
111 m²
Balkong
Nej
Byggår
2021
Förening
BRF Lanna Golf 1
Om föreningen
Avgift
4 493 kr/mån
Driftkostnad
18 600 kr/år
Pris/m²
20 676 kr/m²

Välkommen till Lanna Valley och Flaggatan 10B! Här finns ett mycket tilltalande radhus med genomgående hög standard och entréplan består av ett stilrent kök från ballingslöv där köksluckorna är en pärlgrå ton med mörk stenskiva. Trivsam öppen planlösning mellan vardagsrum och kök, helkaklat badrum med golvvärme, samt ett separat tvättrum. Övervåningen består av ett allrum som idag används som kontorsdel, tre sovrum samt ett helkaklat badrum med komfortvärme. Bostaden har genomgående vitlaserat ekparkettgolv och vitmålade väggar.

Altanen på baksidan vetter mot söder vilket gör att du kan njuta av solen stora delar av dagen. På framsidan finns biluppställningsplats med plats för 2 bilar.

Fiber är indraget till varje radhus. Tv-box med grundpaket ingår i avgiften.

Här bor du i natursköna omgivningar med inslag av vatten, siluetten av Kilsbergen, en av Sveriges finaste golfbanor och ett rikt djurliv. Runt hörnet finns skola samt bollhall, även förskolor finns i området. Lanna Valley är ett tryggt område 15 minuter från Örebro centrum.

Bra kommunikationer, fantastiska fritidsmöjligheter gör Lanna till en attraktiv boendemiljö både för golfentusiaster och barnfamiljer.

Möjlighet till snabbt tillträde.

Kontakta Fabian Ståhl för mer information!

Läs mer hos mäklaren
Bjurfors Örebro

Kontakta mäklaren

Fabian Ståhl

Bjurfors Örebro
Mäklare Fabian Ståhl, Bjurfors Örebro
073-0500497

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.